Yani makyaj yapınca bakımlı olunca daha farklı davranıyor , dışarda gün boyu güzel kadınları görüyor eve gelince pijamalı bakımsız karısı olunca soğuk davranıyor, erkekler hep dış görünüşe önem veriyorlarBu adam bana babamı hatırlattıkusura bakmayın güldüm babam annemi aldatmıyor fakat dediğiniz durum söz konusu güzel kadın gördümü bakar,huyu suyu değişir sebebini söyleyeyim bizdeki sebebi suydu annem eskiden çokk bakımlıydı,güzeldi evde bile güzel giyinir saçı makyajı olurdu formunu korurdu suanda hiç kendine bakmıyor asırı kilolar aldı baya bakımsız yani her konuda demekki babam bakımlı güzel görünen karısını özlüyor o yüzden böyle yapıyor bu onun bakıs açısı.. psikolojiden anlarım ve büyük ihtimalle sizin eşinizde makyaj yapan bakımlı gösterisli bir kadın görmek istiyor. Saçlarınızı boyatıp kendinizde değişiklik yapın makyaj yapın tepeden tırnağa bakımlı olun bakalım ne olacak
E ne diyor izleme geçmişini gördüm deyince? Ya da vurdunuz mu yüzüne hiç? Öz güveni yok ama umudu var maşallah. Çok kızdım böyle erkeklere çok sinirleniyorum. Gül gibi karın var yat kalk dua et. Eşiniz sağlam bir ders istiyor bence. Sizi kaybetme korkusunu bi hatırlaması lazımAynen bende öyle düşünüyorum. Başkalarıyla birşey yaşayacak özgüveni yok ,telefonun geçmişinde dansçı kızları lezbiyenleri izliyor, Demek özgüven olsa parası da olsa yapacak, ben yapacak olsam evlenmezdim diye savunma yapıyor, aç gözlü gelde çok ,misal benden çirkin kasiyer olsun yada yaşça büyük satıcı bir bayan olsun çok kibar ve heyecanlı konuşuyor değişik bir tip ya güvensizlik oldu içimde son zamanlarda , tanımadığımız insanlar yüzünden huzurum kaçıyor neden Allahım ya
Eger boyle yapıosa tobe estafurullah yani .Ban yenek ıstemıyorum.Insallah dogru deıldır butun bunlar.Insallah yanlıs anlıosunuzdur.Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Ben hiç bir şey yapmıyorum baksın banane sanki baktığı kişi gelecek mi yooMerhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Siz de yakışıklı adamlara zaafınız varmış gibi yapın eşim biraz fazla kiloma laf yaptığı zaman dediğim şey ben de kaslı seviyorum biraz kas yap oluyor siz de misilleme yapınEvet güzel kadınlara zaafı var
Koluna bir çimdik atıversenize efenim yanımda öyle bakarsa oyarım oyarım bakmak ne kelime kafayı benden başka yere çevirmiyor öyle olduğu zaman görsen ne komik oluyorAdam benim olduğumu unutuyor sanki, değişik bir moda giriyor
Bı gün baktıklarının kocası görürde o adamda senin eşine baştan aşağıya güzelce bakarsa ağzı yüzü dağılmış şekilde bak bakalım bir daha gözü sağdan sola gidebilecekmiDemek ki göz çapkınlığı var.
Benim eşimin de var da oradan biliyorum.
Güzel ya da ilgi çekici birini görünce bakıyor.
Baktığını bildiğimi de biliyor senelerdir.
İnşallah baktıklarının sevgilisi ya da kocası da bana bakıyordur diyorum ne diyeyim.
Anlayana..
Abaza çünkü adam. Her gördüğüne iç geçirerek hayat geçer mi yahu? Her gördüğü kadın için Sapıkça düşünceler kurmasa bari. Beyni bataklığa dönmüştür onunAslında özgüven eksikliği var eşimde , 2 saat morali bozuk oluyor sanki yanımda neden sen varsın der gibi davranıyor ,güzel kadınım çirkin değilim kendimi övmek için söylemiyorum ama bu davranışını anlayamıyorum
Seni tenzih ediyorum ama madem zaafi var neden güzel bir kadınla (!) evlenmemiş. Yaptığı çok terbiyesizce ve saygısızcaEvet güzel kadınlara zaafı var
Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?