Alinganlik gosteriyorsunuzdur insallahMerhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Farkına varmıyor soğuk yaptığınınNefesini alirdim onun
Güzel kadinlara zaafi var demekki,
Birde senin yaninda yapip, soguk davranmasi Cok saygisizca.
Hepmi boyleydi
Heycanlanıyor işte farkediyorm, sosyal medya hesapları yokNefes alışı değişecek kadar tepkiler gösteriyor mu gerçekten, eğer böyleyse hem tv hem sosyal medyada karşısına çıkması olası güzel kadınlari düşünürsek gün boyu nefes darlığı yaşamak yormuyor mu eşinizi
Bende çirkin bi bayan değilim ,nasıl söyleyebilirim ki
ya bu adamin surekli tatli varmi sütlaç da yapican dimi demesi hiç aklimdan cikmiyor benim niyeyse
Adam benim olduğumu unutuyor sanki, değişik bir moda giriyorBu adamı bir de eşin mi yaptın?Adam kendini Pit sizi de sokak kızı sanıyor o esnada ondan böyle davranıyor zağar
Ay ilahi çok güldümNefes alışı değişecek kadar tepkiler gösteriyor mu gerçekten, eğer böyleyse hem tv hem sosyal medyada karşısına çıkması olası güzel kadınlari düşünürsek gün boyu nefes darlığı yaşamak yormuyor mu eşinizi
Fark ettirmeden videoya alın ve sonra izletin bunun bana izahını yap ne oluyor sana bu esnada diye sorunHeycanlanıyor işte farkediyorm, sosyal medya hesapları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?