Eşim başka kadın görünce

:KK70: :KK70: ohh cok iyi yapmissiniz. sonuna kadar katiliyorum size. aman kocam canim kocam diye diye bekarken ezik adamlari evlenince tepemize cikariyoruz. hem bu kadinin bakimli olmasi olayi bana gore cok adaletsizce. ben kendime ozen gostereceksem o da gostersin kardrsim. o da göbegini eritsin mesela, en ufak bir ter kokusu olmasin, yuzunde sakal disindaki cikan tüyleri gidip aldirsin.
Kesinlikle öyle

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Soylediginizde ne diyor kuruntumu yapiyorsun diyor

Birini gorup begenmek suc degil abartilmadigi ve sınırı oldugu surece ama bu kadari abartili geldi bana.

Soguk davranmasina bir sey diyemem geregini yapin ama güzel kadin görünce ben bile bir garip oluyorum bazi kadinlar cok güzel oluyor.

İşte daha fazlasında gözü vardır. Bakın bu öz güven eksikliği olan erken var ya, benim gözümde en tehlikelisi. Öyle bir sevgilim olmuştu sayesinde öğrenmiş oldum.

Adamla çok efendi, iyi yetişmiş, sessiz sakin diye arkadaşların israriyla tanışmayı kabul ettim. Başlarda çok güzel gidiyordu ama sonradan anladım ki adam sadık olduğu için değil, başkalarıyla bir şeyler yaşayamayacak kadar çekingen, öz güvensiz olduğu için sadık görünüyor. İşten eve evden işe hanım evladı diyordum.

Sonra bir gün facebookta yakaladım. Arkadaşıyla tatile gitmişti orada alkol almayacağım sözünü çiğnedigi için kavga etmiştik. Bir şekilde affetmistim, sonra tekrar tatile gitmek istediğini söyledi playboy kılıklı arkadaşıyla. Olmaz deyince kavga ettik ayrıldım. Şifresini değiştirmiş ama cihazlardan çıkış yapmamış embesil. O çocukla tüm messenger konuşmalarını okudum. Birbirlerine yunan adalarına gelen kadınların fotolarini atıyorlar. Offf şunlara bak, oyşşş mutlaka gidelim bilmem ne.. ağzının suyu akıyor. Bir taraftan da bana sms atıyor sensiz bir hiçim diye. Mesela instagramda da Victoria's secret kızlarıni takip ettiğini görmüştüm. Aç köpek gibi hepsini takip etmiş yere bakan yürek yakan.

Eşiniz de böyle bir profil gibi geldi bana. Dediğim gibi egosunu indirin. Eleştirin gün içinde ne olduğunu anlasın ve sizin gibi bir kadınla olduğu için yatıp kalkıp haline şükretsin
Ya o kadar tatlı anlatmıssınız kı :)
Var oyle tıpler gercekten

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Acaba sizi begenmiyor da evlendiği için hayıflanıyor mu?

Böyle bir kadınla evlenmek varken... Gibisinden.

Allah korusun her yer guzel alımlı kadın kalpten gitmesin adamcagiz..
Bana abarti geldi guzel kadin guzel insan guzel cicek tatlış hayvanlar gorunce bakılır soyle bir gecilir kalp atıslari falan degismemeli.
Size oyle geliyor olabilir mi

Çok güzel kadınlara ben de bayılarak bakıyorum. Hatta bazen hızlanıp bu fiziğe ait kadının yüzü nasıldır diye yüzünü görmeye calisiyorum🤣

Yakışıklı erkek görünce öğüresimiz gelmiyor, bizde beğeniyoruz karşı cinsi ama insan belli bile etmez yaa eşine, sevgilisine v.s.
Siz de erkeklere karşı böyle iç geçirin de anlasın kendine bi dönük baksın diyeceğim de ama yok canım sizin hanımlığınıza yakışır mı hiç(!) hem sonra ya terkederse sizi...

Bana kızmayın ama bu söylediğiniz şey hiç gerçekçi değil.. Mantıklı değil yani 😂😂

Tamamen sizin kuruntunuz gibi görünüyor.. Çünkü size soğuk davranıyormuş hele ki nefes alışverişleri falan değişiyormuş.. Bu adam ergenliğe yeni girmiş oğlan çocuğu mu Allah aşkına 😂

Bana kızmayın ama bu söylediğiniz şey hiç gerçekçi değil.. Mantıklı değil yani 😂😂

Tamamen sizin kuruntunuz gibi görünüyor.. Çünkü size soğuk davranıyormuş hele ki nefes alışverişleri falan değişiyormuş.. Bu adam ergenliğe yeni girmiş oğlan çocuğu mu Allah aşkına 😂
Niye yahu evli barklı sapıklar var. Neler duyuyoruz. Daha dün burada okudum. Bir tanesi eşinin en yakın arkadaşını taciz etmiş. Konuyu açmış taciz edilen kadın. Memelerini falan ellemis hem de ortamda karısı da varken. Adam evli bir abaza işte, nefes alıp vermesinin değişmesi de aşırı heyecanlanip libidosunun yükselmesinden

Nasıl vereceğim ayar Sen böyle yapıyorsun desem asla kabul etmez , adamda gerginlik oluyor zaten güzel kadın görünce üstüne bende böyle desem dahada sinirlenir, moralim çok bozuk :KK43:
Siz mi abartıyorsunuz acaba?
Güzel kadın görünce bakması bir tarafa, nefes alışının değişmesi, gergin olması falan normal gelmedi bana.

Yanlış anlamayın ama sizin bu konuda kendinizle ilgili memnun olmadığınız şeyler varda esinizin o an olan gerginliğini gördüğünüz güzel kadına mi bağlıyorsunuz?

Niye yahu evli barklı sapıklar var. Neler duyuyoruz. Daha dün burada okudum. Bir tanesi eşinin en yakın arkadaşını taciz etmiş. Konuyu açmış taciz edilen kadın. Memelerini falan ellemis hem de ortamda karısı da varken. Adam evli bir abaza işte, nefes alıp vermesinin değişmesi de aşırı heyecanlanip libidosunun yükselmesinden
Nefes alıp vermesinin değişmesinin sebebini elbette biliyorum..😊 Ama ne bileyim böyle adamlar var mı.. Tvde gördüğü kadın, çevrede gördüğü kadına karşı nefes alıp vermesi değişecek 🙄🙄 sapık adamlar var tabi ki bende bu dünyada yaşıyorum ama ne bileyim yine de bu kadarı fazla Tvde ve etrafta ne olabilir de nefes alıp verişi değişsin.. Bana hala konu sahibi arkadaşın evhamlanması gibi geliyor..

Esinin bakmasini fazla ciddiye alıp üzülme. Sen de bak yakisikli biri görünce içlen ve enkaza bakar gibi bak eşine, empati kabiliyeti canlanır belki.
Ah bi bitesiniz karısını mutsuz eden mutfak tüplerii..

Nefes alıp vermesinin değişmesinin sebebini elbette biliyorum..😊 Ama ne bileyim böyle adamlar var mı.. Tvde gördüğü kadın, çevrede gördüğü kadına karşı nefes alıp vermesi değişecek 🙄🙄 sapık adamlar var tabi ki bende bu dünyada yaşıyorum ama ne bileyim yine de bu kadarı fazla Tvde ve etrafta ne olabilir de nefes alıp verişi değişsin.. Bana hala konu sahibi arkadaşın evhamlanması gibi geliyor..
Var maalesef var böyle manyaklarla hiç karşılaşmamış olmak şansınız bence 😊 yani öyle abartılı bir nefes alış veriş değildir de işte heyecanlandıgini anlıyordur kadın. Eli ayağı birbirine falan giriyordur. Zaten telefonda da sapık sapık şeyler izlediğini görmüş adamın

üzüldüm sana :( cevabı apaçık ortada ..güzel kadın görünce seni kucumsuyor ilgisi gidiyor o an...sen bunu hissettiğinde ne yapabilirsin gerçekten bilmiyorum ..surat as biseler yap ama mutlaka bilemedim

Back
X