İşte daha fazlasında gözü vardır. Bakın bu öz güven eksikliği olan erken var ya, benim gözümde en tehlikelisi. Öyle bir sevgilim olmuştu sayesinde öğrenmiş oldum.
Adamla çok efendi, iyi yetişmiş, sessiz sakin diye arkadaşların israriyla tanışmayı kabul ettim. Başlarda çok güzel gidiyordu ama sonradan anladım ki adam sadık olduğu için değil, başkalarıyla bir şeyler yaşayamayacak kadar çekingen, öz güvensiz olduğu için sadık görünüyor. İşten eve evden işe hanım evladı diyordum.
Sonra bir gün facebookta yakaladım. Arkadaşıyla tatile gitmişti orada alkol almayacağım sözünü çiğnedigi için kavga etmiştik. Bir şekilde affetmistim, sonra tekrar tatile gitmek istediğini söyledi playboy kılıklı arkadaşıyla. Olmaz deyince kavga ettik ayrıldım. Şifresini değiştirmiş ama cihazlardan çıkış yapmamış embesil. O çocukla tüm messenger konuşmalarını okudum. Birbirlerine yunan adalarına gelen kadınların fotolarini atıyorlar. Offf şunlara bak, oyşşş mutlaka gidelim bilmem ne.. ağzının suyu akıyor. Bir taraftan da bana sms atıyor sensiz bir hiçim diye. Mesela instagramda da Victoria's secret kızlarıni takip ettiğini görmüştüm. Aç köpek gibi hepsini takip etmiş yere bakan yürek yakan.
Eşiniz de böyle bir profil gibi geldi bana. Dediğim gibi egosunu indirin. Eleştirin gün içinde ne olduğunu anlasın ve sizin gibi bir kadınla olduğu için yatıp kalkıp haline şükretsin