Eşim başka kadınlara sosyal medyadan mesaj atmış.😔

umarım hastalık bulaştırmamıştır sana.

Mide olmayınca öyle oluyor o kadınlarda ne görüyorsa aynısını bekliyorlar

Ne demek hepsi aynı nasılsa aynı diye istediklerini yapsınlar mı?Boşanmayacaksan sakin ilişkiye girme hastalık kapma ihtimalin yüksek.Evin sorumluluğunu bile almayan adamdan çocuk yapmayı asla düşünme.
Yapmadım zaten kistim yüzünden olmuyor Rabbim cok şükür ki duyuyor daha once agzim yandi hep duamdir evliligim benim icin hayirli degilse hamile kalmayayim diye 4 yildir olmadi zaten

Yuhh bu saatten sonra ister haciz gelsin ister aç kalsın 1 kuruş koklatmayin bu adamın olur tarafı yok.Siz koca falan almamışsınız adam istedigi gibi yaşayacağı üzerinden geçinecegi biri almış.
Evin kirasını ödeyip eve bakıyormuş işte baska bisey beklememeliymişim.babam dedi evi size vereyim kira vermeyon dedi tabi babamin haberi yok dedim hayir niye el oğlunu rahat ettireceksin hic bosey verme seninle calisip mi kazandi calissin alsin evini dedim bankanın kara listesindeki bi adam nasil ev alacaksa alamaz ben kefil olmazsam bende ona güvenip borca girmem zaten 700 lira kirayi ödeyemeyen adam aldığım eve mi ortak olsun

Taksi şoförü ya işte ıraklı bi müşterim seni cok begenmis saatlik fiyatını soruyor demis kadında kim gelecekse o yazsin demis buda tamam abla yazmis
Niye öyle bir şey yapma gereği duymuş ki? Kendi gibi yazsa ne olacak. Gerçekten müşteri sormuş olma ihtimali var mı peki?[/QUOTE]

Tüm bu kötü özellikler varken aldatması olsa ne olmasa ne, sizi bu adamla evli tutan tek bir artı özelliği var mi bu adamın?

Ya bu erkekler hem karaktersiz hem de salak. Göreceğini bilmiyor mu ne cesaret telefondan silmiyor o mesajları. İyi ki görmüşsün konu sahibi, kapının önüne koy gitsin, eskorta yazacak kadar midesiz bir adam üstüne düşünmeye bile değmez.

Şu yazdıkların bile o adamdan ayrılman için yeterliyken üstüne bir de seni aldatan yada aldatmaya meyilli bir adam var karşında. Hastalık kapıp ömrünü bu adama adamak istiyorsan devam et.

Daha 28 yaşındasın yolun başında sayılırsın. Elalem dediğin üç gün konuşur ama sen o adamla ömür boyu çekersin boşanmazsan.

Zaten kendi paranı kazanmışsın yıllarca. Baban da ev verir sana kira derdin olmaz. Elalemin oğluna bakıp üstüne aldatılacağına kendine bak hayatını yaşa.

2.evliliğim herkes beni suçlar demişsin ya. Bir suçun varsa o da hep yanlış insanları seçmek. Yanlış insan olmaktansa yanlış kişileri seçmek daha iyidir emin ol.

Aldatılan bir kadın olmayı hatta günü geldiğinde bir tanıdığınızla bile sizi aldatabileceğini kabul ediyorsanız kendinize yedirebiliyorsanız devam edin affedin. Zira burdan boşanın yazmamla boşanmayacaksınız ki. Hayat sizin.

Hic bir konuda guvenmediginiz , iki guzel iltifat almadiginiz sizin hayatiniza yasaklar koyacak kadar karisan biri ile.niye evlisiniz ki zaten.

Eskort olmasa yorum yapmayacaktım ama eskortlarda hastalık olma ihtimali çok fazla. Bazi hastalıklarsa sadece kadınları etkiliyor ,örneğin size hpv bulaştırabilir (rahim ağzı kanserlerinin yüzde 95'i bundan kaynaklıymış )ve kendisi gayet rahat taşıyıcı olarak yaşar.

Şerefsiz erkekler. Bunu yapanların hepsinin Allah belasını versin. Bu tür şeyleri duymaktan bıktım. Bunu bi kadın yapsa adı çoktan o. Olmuştu. Elaleme rezil edilip dayak atılıp belki öldürülmüştü. Ve bütün herkes haketti derdi. Ama erkek yapınca sadece seyirci kalıyoruz. Kafayı yicem

O kadar sey yasadim herseyine katlandım bi sigortam bile yok benim doktora gidecek ama ona ragmen sustum
Marifet degıl kı bunlar. Bu yaptıklarınızı yapan herkes kaybetmeye mahkum.
Hakkınızı arayınız hakkınızla birlikte serefınızı de kaybedersiniz diye bir soz var cok severım.
Sıgortan yoksa parayla gideceksin doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…