• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başka kadınlara sosyal medyadan mesaj atmış.😔

Bir de bu durum mesajla mı kalmış yoksa fiili olarak da aldatma gerçekleşti mi

Yaşınız çok genç
2.evlilik için hızlı mı karar verdiniz?
Sanırım iyi tanımadınız
Çünkü hiçbir konuda güvenmezdim sadece aldatmaz derdim diyorsunuz
Hiçbir konuda güvenmeyen nasıl aldatmayacağına inanır?
O yazdığı yorumu falan ss alın
Boşanmayı düşünürseniz lazım olur
Hayır aksine 2.evliliğim diye 16 ay nişanlı kaldım ama evlendikten sonra cok degisti kendisi dedi zaten nişanlı iken seni kısıtlasaydım bırakırdın beni dedi

Milletin 2.den de boşandı demek ki sorun bundaymış deyip sizin moralinizi bozmaları mı daha çok canınızı yakar yoksa sizi aldattığını bizzat öğrendiğiniz artık hiç güvenemeyeceğiz(hatta belki sevginizin de biteceği) bir kişi ile evli kalmayı sürdürmek mi canınızı daha çok yakar karşılaştırın.

Fark eder mi taksi şoförü gece musteriye gidiyir sehir dışına çıkıyor hangisi doğru simdi ondan bile şüpheliyim
Mahkemede fark yaratabilir diye sordum aldatma sayılmaz o zaman diyeceğimi falan mı düşündünüz 😊

Sen bu durumu ispat edecek kanitlari topla bas tekmeyi. Bisey diyen cikarsa cart diye goster. Burda sen suclu degilsin yapanin midesizligi. Yasin genc toparlanir hayatina bakarsin nolacak
Milletin 2.den de boşandı demek ki sorun bundaymış deyip sizin moralinizi bozmaları mı daha çok canınızı yakar yoksa sizi aldattığını bizzat öğrendiğiniz artık hiç güvenemeyeceğiz(hatta belki sevginizin de biteceği) bir kişi ile evli kalmayı sürdürmek mi canınızı daha çok yakar karşılaştırın.
Şuan canımı yakan tek bisey var oda evliliğe olan inancım 2.kez kırıldı

Sen bu durumu ispat edecek kanitlari topla bas tekmeyi. Bisey diyen cikarsa cart diye goster. Burda sen suclu degilsin yapanin midesizligi. Yasin genc toparlanir hayatina bakarsin nolacak
O kadar sey yasadim herseyine katlandım bi sigortam bile yok benim doktora gidecek ama ona ragmen sustum

Zamanla toparlanirsin insallah. Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin. Zor ama ustesinden gelirsin. Calisiyomussun da hayatini tek olarakta devam ettirirsin
Sorun ben degilim aileme laf gelecek yoksa ben 10 erkegi cebimden çıkarır çalışırım su zamana kadar bir araba parasi harcadim su evlilige

Affetmek lügatımda hiç olmadı.tek bir karar alıp uygularim genelde ama 2.evlilik olunca herkes farklı bakiyor suçlu ben oluyorum buda mı kötü cıktı gibisinden
Birşey olmaz benim teyzem üçüncü kez evlendi...ilki aldattı ikincisiyle anlaşamadı ucuncuyle evlendi bununla çok mutlu. Kim laf ederse etsin laf söz olacak diye ömür boyumutsuz degersiz geçer mi

Aldatmak zaten iğrenç de bir de bu sosyal medyada kendini çarşaf çarşaf rezil edenler ayrı iğrenç.
Konu sahibi ayrılmaya cesaretiniz yokmuş gibi görünüyorsunuz. İkinci evliliğiniz diye bunları çekmek zorunda değilsiniz. İlla ki ayrılmayacağım diyorsanız, eşinizle birlikte olmayın bari. O eskortlardan, olgun bayanlardan hastalık kapıp size bulaştırmasın.
Zaten o mesajları gördüğümden beri igreniyorum

Zor bir durum ayrılma durumunda kendi geliriniz var mı ya da destek olabilecek aileniz, tanıdığınız vs.?
Evliliğe olan inancınız tabiki zedelenmiştir ama şimdi bunları düsünmeyin önce bu evlilikten sıyrılıp temiz bir sayfa açın sonrası nasip sizi yeniden inandıracak biri çıkabilir bilemezsiniz o sonraki iş yani mühim olan şu an kendiniz için doğru olanı yapıp maddi manevi bunu göğüsleyip kendinizi toparlayıp yeni hayatınıza adapte olmanız. Yani mühim olan önce siz.

O kadar sey yasadim herseyine katlandım bi sigortam bile yok benim doktora gidecek ama ona ragmen sustum
Bu donemde de sigortali is bul demem sacma olacak ama bi guvencen de olmali. Ama bu o adam olmamali. Bi erkegi kendine guvence olarak gorup kendini asla ezdirme boyun egme. Yasin genc ona buna is olan adamdan kurtul once. rabbim hayirli bi kapi acar elbet

Hayır aksine 2.evliliğim diye 16 ay nişanlı kaldım ama evlendikten sonra cok degisti kendisi dedi zaten nişanlı iken seni kısıtlasaydım bırakırdın beni dedi
Bence milletin ne diceğine takılma ağzı olan konuşur
Sen kendini düşün
Allah korusun hastalık kaparsın eğer o haltları yemişse sana da bulaştırır

Back
X