- 20 Mayıs 2020
- 127
- 56
- 13
- Konu Sahibi Kirgin kadin
Aldım tabi kiEkran fotoları alıp kendinize attınız mı gördüklerinizi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım tabi kiEkran fotoları alıp kendinize attınız mı gördüklerinizi?
Hayır aksine 2.evliliğim diye 16 ay nişanlı kaldım ama evlendikten sonra cok degisti kendisi dedi zaten nişanlı iken seni kısıtlasaydım bırakırdın beni dediYaşınız çok genç
2.evlilik için hızlı mı karar verdiniz?
Sanırım iyi tanımadınız
Çünkü hiçbir konuda güvenmezdim sadece aldatmaz derdim diyorsunuz
Hiçbir konuda güvenmeyen nasıl aldatmayacağına inanır?
O yazdığı yorumu falan ss alın
Boşanmayı düşünürseniz lazım olur
Fark eder mi taksi şoförü gece musteriye gidiyir sehir dışına çıkıyor hangisi doğru simdi ondan bile şüpheliyimBir de bu durum mesajla mı kalmış yoksa fiili olarak da aldatma gerçekleşti mi
Mahkemede fark yaratabilir diye sordum aldatma sayılmaz o zaman diyeceğimi falan mı düşündünüzFark eder mi taksi şoförü gece musteriye gidiyir sehir dışına çıkıyor hangisi doğru simdi ondan bile şüpheliyim
Sen bu durumu ispat edecek kanitlari topla bas tekmeyi. Bisey diyen cikarsa cart diye goster. Burda sen suclu degilsin yapanin midesizligi. Yasin genc toparlanir hayatina bakarsin nolacak
Şuan canımı yakan tek bisey var oda evliliğe olan inancım 2.kez kırıldıMilletin 2.den de boşandı demek ki sorun bundaymış deyip sizin moralinizi bozmaları mı daha çok canınızı yakar yoksa sizi aldattığını bizzat öğrendiğiniz artık hiç güvenemeyeceğiz(hatta belki sevginizin de biteceği) bir kişi ile evli kalmayı sürdürmek mi canınızı daha çok yakar karşılaştırın.
Hayır bir kadin icin illa ki fiilen olmasına gerek yoktur.sadece artık ne dese şüphe ile bakacam demek istedimMahkemede fark yaratabilir diye sordum aldatma sayılmaz o zaman diyeceğimi falan mı düşündünüz![]()
Zamanla toparlanirsin insallah. Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin. Zor ama ustesinden gelirsin. Calisiyomussun da hayatini tek olarakta devam ettirirsinŞuan canımı yakan tek bisey var oda evliliğe olan inancım 2.kez kırıldı
daha yolun basindasin 2olsun 3 olsun.. boyle adamla ömür gecirmekten iyidir..
O kadar sey yasadim herseyine katlandım bi sigortam bile yok benim doktora gidecek ama ona ragmen sustumSen bu durumu ispat edecek kanitlari topla bas tekmeyi. Bisey diyen cikarsa cart diye goster. Burda sen suclu degilsin yapanin midesizligi. Yasin genc toparlanir hayatina bakarsin nolacak
Sorun ben degilim aileme laf gelecek yoksa ben 10 erkegi cebimden çıkarır çalışırım su zamana kadar bir araba parasi harcadim su evliligeZamanla toparlanirsin insallah. Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin. Zor ama ustesinden gelirsin. Calisiyomussun da hayatini tek olarakta devam ettirirsin
Birşey olmaz benim teyzem üçüncü kez evlendi...ilki aldattı ikincisiyle anlaşamadı ucuncuyle evlendi bununla çok mutlu. Kim laf ederse etsin laf söz olacak diye ömür boyumutsuz degersiz geçer miAffetmek lügatımda hiç olmadı.tek bir karar alıp uygularim genelde ama 2.evlilik olunca herkes farklı bakiyor suçlu ben oluyorum buda mı kötü cıktı gibisinden
Zaten o mesajları gördüğümden beri igreniyorumAldatmak zaten iğrenç de bir de bu sosyal medyada kendini çarşaf çarşaf rezil edenler ayrı iğrenç.
Konu sahibi ayrılmaya cesaretiniz yokmuş gibi görünüyorsunuz. İkinci evliliğiniz diye bunları çekmek zorunda değilsiniz. İlla ki ayrılmayacağım diyorsanız, eşinizle birlikte olmayın bari. O eskortlardan, olgun bayanlardan hastalık kapıp size bulaştırmasın.
Bu donemde de sigortali is bul demem sacma olacak ama bi guvencen de olmali. Ama bu o adam olmamali. Bi erkegi kendine guvence olarak gorup kendini asla ezdirme boyun egme. Yasin genc ona buna is olan adamdan kurtul once. rabbim hayirli bi kapi acar elbetO kadar sey yasadim herseyine katlandım bi sigortam bile yok benim doktora gidecek ama ona ragmen sustum
Artık evlilik falan istemiyorum nefret ettim herseydenBirşey olmaz benim teyzem üçüncü kez evlendi...ilki aldattı ikincisiyle anlaşamadı ucuncuyle evlendi bununla çok mutlu. Kim laf ederse etsin laf söz olacak diye ömür boyumutsuz degersiz geçer mi
Bence milletin ne diceğine takılma ağzı olan konuşurHayır aksine 2.evliliğim diye 16 ay nişanlı kaldım ama evlendikten sonra cok degisti kendisi dedi zaten nişanlı iken seni kısıtlasaydım bırakırdın beni dedi
Birgün çok mutlu olacaksın isteyeceksin ama bunu konuşmanın zamanı elbette değil.Artık evlilik falan istemiyorum nefret ettim herseyden