Eşim başka kızı aramış

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Arkadaşımın arkadası olan bir kız var pek bir araya gelmedik benim facemde ekli.. Bugun bana mesaj attı eşin beni aradı facede sesli msj yollamış ama konuşmuyor diyor. Ben şok oldum deliye döndüm ama sakinliğimi sordum eşim uyuyordu sordum kıvırıp benim messagnda cıktı asagı doğru kayıyordm yanlışla arama yerine değdi diyor bence yalan olmayan biri Messengerde nasıl çıkacak. Kızı merak edip üzerini mi tıkladı acaba hala yatıyor uyansın kavga onu bekliyor hamileyim bin bir sıkıntım var onun bu yaptıklarına bakın

Ayrilmazsin zaten. Takma kafani.

Yanlışlıkla olmuştur belki ben de yaptım demin yanlışlıkla görüntülü arama gönderdim iptal edene kadar canım çıktı. İyice bia raştır istersen.

Face messengerda bir kişinin olması için;

1. teli kayıtlı olmalı
2. tel kayıtlı değilse daha önceden face üzerinden mesajlaşılmış olmalı.
3. elektronik postası (kızın) eşinizde olmalı.
4. face arkadaşlar arasında olmalı.

Yani eşiniz her koşulda kızla ya iletişime geçmiş ya da kızın iletişim adresini/telefonunu kayıt etmiş.

Tanıyor olabileceği yada öneriler de olamazmı. Kızacaksn belki ama eşim iletişim e geçecek kadar cesaretli değildir. Acaba üzerini tıklayınca mı aramış olacak bunun için bile onu kavga bekliyor o ayrı tabi

Ayyy çok fenaaa olmuş buuu
Olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar.
Ben sevgilimin facesinden aylar önce eski kız arkadaşının profiline baktım. (o zamanlar ilk zamanlarımızdı.)
Neyse aradan aylar geçti ben bunun hareket dökümüne baktım ay ne göreyim kızın fotolarına bakmış (benim baktığım)
Ay bir yaygara kopardım etmediği yemin kalmadı. Yok dedim yalancısın sen.
En son aklıma geldi benim.
Dedim ki neyse seni bu seferlik affediyorum ama tekrarı oolmasın kendi baktığımı yine söylemedim.
Bu konular da çok de şeapmamak lazım bu sefer eşeğin kulağına karpuz suyunu kaçırabiliyoruz

Iyide boş mesaj yollamış. Demek ki gerçekten yanlışlık oldu. Mesaj atıp yanlışlık olduğunu söyleseydi iyi olurdu, ya da size söyleseydi.

Burada önemli olan , kızı aratmis mi , yoksa karşısına mi çıkmış ?

Kavga edilecek bir durum değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…