- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ayrilmazsin zaten. Takma kafani.Arkadaşımın arkadası olan bir kız var pek bir araya gelmedik benim facemde ekli.. Bugun bana mesaj attı eşin beni aradı facede sesli msj yollamış ama konuşmuyor diyor. Ben şok oldum deliye döndüm ama sakinliğimi sordum eşim uyuyordu sordum kıvırıp benim messagnda cıktı asagı doğru kayıyordm yanlışla arama yerine değdi diyor bence yalan olmayan biri Messengerde nasıl çıkacak. Kızı merak edip üzerini mi tıkladı acaba hala yatıyor uyansın kavga onu bekliyor hamileyim bin bir sıkıntım var onun bu yaptıklarına bakın
Konusma balonu açılmış zaten hemen kapatma çalışmış ama ses gitmiş boş ses uyansın yapacaklarımı biliyorumE tabi ki konuşma balonu açmadan nasıl arayacak uydurmasın.
Neden uyanmasını bekliyorsun dürtsene sopayla.
Yürekli kızmış valla helal olsun, "kabak benim başıma patlar" dememiş size söylemiş. Bekleyin görün eşiniz kız hakkında ne yalanlar uyduracak şimdi.
Telinde ekli degil tanıyor olabileceği kişilerden çıkar sanırımKızın telefon numarası ekliyse facebookta ekli olmasa bile messengerda çıkıyor, ama ekli değilse adını aratmış olmasi lazım sanırım
Face messengerda bir kişinin olması için;
1. teli kayıtlı olmalı
2. tel kayıtlı değilse daha önceden face üzerinden mesajlaşılmış olmalı.
3. elektronik postası (kızın) eşinizde olmalı.
4. face arkadaşlar arasında olmalı.
Yani eşiniz her koşulda kızla ya iletişime geçmiş ya da kızın iletişim adresini/telefonunu kayıt etmiş.
Ayyy çok fenaaa olmuş buuuAy kız günahını almışsın geçen gün bana da oldu. Önerilen aramalar dedi elim kaydı bende eski hocamı aradım
Olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar.Ayyy çok fenaaa olmuş buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?