Eşim başka kızı aramış

telden yanlışlıkla olmuştur

ama kızı incelemeye çalışırken falan olmuştur

yoksa ilk muhabbet kurarken aramaz

sanırım telefonu varsa otomatik çıkıyor facebook messengerda

rehberine bakın kızın teli kayıtlıdır.

çok saçma bi uygulama ben ondan sildim

yeni biri uygulama yüklediğinde haber veriyor falan.

sizin eşiniz arayışta gibi sanki sürekli bi facebook kurcalıyor

ben olsam buna odaklanırdım o kızı aradı kısmına değil

Şu an benim messenger uygulamam telefon elimde açık. Ekli olmayan bir sürü insan görünüyor. Aşağı doğru inerken yanlışlıkla basabilirim ben de, olabilir yani. Yan yana çünkü tüm isimler. Dikkat et bundan sonra bak rezil olduk senin yüzünden de geç.

Bende iyice baktım arkadaşlarımın eşi bende çıktı konusmam etmem numaraları yok. Acaba dedim pislik adam yemin ediyor yanlışla oldu diye inanmıyorm diye suclu ben oldum
Eşiniz ve çocuğunuzun babası hakkında pislik adam diye nasıl konuşursunuz. Belli ki aranızda saygı sevgi yok. Boşansana o zaman.pislik dediğin adamla evli kalmak ne kazandırıyor sana.ben burdan şunu çıkarıyorum çok gurursuz bir insansın
Pislik dediğine göre. Ve hala evli olduğuna göre!!!!

Belki de yanlışlık olmuştur, neden uyandığında kavga onu bekliyor diyorsun.
Sakince yaklaş, sabrını koru, bebeğini düşün..

Beş yıllık hayatımzda bir kere eski sevgilisini aradı face de bir de bu olay oldu. Çok mutsuzum sürekli anlıyorum ona güvenmediğim için suclu ben oldum.. Eski sevgilini aradığın için sana güvenmiyorum demiyorum o konuyu onun yanında açmak istemiyorum

Hayır o öyle değil.
Bi zamanlar ekli ama artık ekli olmayanlar online görünüyor.
Hiç alakanız olmayanlar gözükmez.

Yazık kadın hamile, içini dökmüş. Belli ki gerilmiş kendi kendine. Çok ağır konuşmuşsunuz ya

yani netten anlamayan biriyse yapmıs olabilir ben bile bazen yanlıslıkla telimiz dokunmaktık artık olmus olabilir

ee konuşmadığına göre yanlışlıkla olmuş belli
ayrıca şimdi merak edip baktım, tanıyor olabileceğiniz kişiler de gözüküyor.

Aynen konusma balonu acmadan arayamaz hadi yanlislikla aradi diyelim illaki bakmis o kiza ki girmis

Oyumu yanlışlıkla aramistira veriyorum. facebook illet bi şey. bir sürü saçma sapan özellik eklediler. Benim tahminim, facebookta tanıyor olabilecegin kisilerde yanlışlıkla eklemiş, ki bu çok sık geliyor insanların başına. Sonra da messenger a düşmüş kızın profili. Ordan da yanlışlıkla aramış diye düşünüyorum. Ya kıza yürüyecek olsa caldirip kapatmaz sanırım en kötü kusura bakmayın yanlışlık oldu diye mesaj atıp ordan yürürdü. bilemedim bence adam masum.

Kızın numarasi esinin telefonunda ekliyse messengerda çikar. Ekli degilse gecmis olsun...
Yanlislikla da aramis olabilir. Benimde basima geliyor bazen cebimde falan birini ariyor. Telefonum samsung Tus kilidinde olmasina ragmen rehbere girip arama yapabiliyor. Kapatmak istedigimde telefon donuyor. Bunun gibi bir sürü şey başima geldi. Özellikle face beni iyice çıldırtacak şeyler yapabiliyor

Merak ettim mesengerdan baktim simdi baya bi isim cikti aratmadigima da eminim.Fotoğraflari begenenler falan da cikiyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…