- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Eşiniz ve çocuğunuzun babası hakkında pislik adam diye nasıl konuşursunuz. Belli ki aranızda saygı sevgi yok. Boşansana o zaman.pislik dediğin adamla evli kalmak ne kazandırıyor sana.ben burdan şunu çıkarıyorum çok gurursuz bir insansınBende iyice baktım arkadaşlarımın eşi bende çıktı konusmam etmem numaraları yok. Acaba dedim pislik adam yemin ediyor yanlışla oldu diye inanmıyorm diye suclu ben oldum
telden yanlışlıkla olmuştur
ama kızı incelemeye çalışırken falan olmuştur
yoksa ilk muhabbet kurarken aramaz
sanırım telefonu varsa otomatik çıkıyor facebook messengerda
rehberine bakın kızın teli kayıtlıdır.
çok saçma bi uygulama ben ondan sildim
yeni biri uygulama yüklediğinde haber veriyor falan.
sizin eşiniz arayışta gibi sanki sürekli bi facebook kurcalıyor
ben olsam buna odaklanırdım o kızı aradı kısmına değil
Hayır o öyle değil.Şu an benim messenger uygulamam telefon elimde açık. Ekli olmayan bir sürü insan görünüyor. Aşağı doğru inerken yanlışlıkla basabilirim ben de, olabilir yani. Yan yana çünkü tüm isimler. Dikkat et bundan sonra bak rezil olduk senin yüzünden de geç.
Yazık kadın hamile, içini dökmüş. Belli ki gerilmiş kendi kendine. Çok ağır konuşmuşsunuz yaEşiniz ve çocuğunuzun babası hakkında pislik adam diye nasıl konuşursunuz. Belli ki aranızda saygı sevgi yok. Boşansana o zaman.pislik dediğin adamla evli kalmak ne kazandırıyor sana.ben burdan şunu çıkarıyorum çok gurursuz bir insansın
Pislik dediğine göre. Ve hala evli olduğuna göre!!!!
yani netten anlamayan biriyse yapmıs olabilir ben bile bazen yanlıslıkla telimiz dokunmaktık artık olmus olabilirArkadaşımın arkadası olan bir kız var pek bir araya gelmedik benim facemde ekli.. Bugun bana mesaj attı eşin beni aradı facede sesli msj yollamış ama konuşmuyor diyor. Ben şok oldum deliye döndüm ama sakinliğimi sordum eşim uyuyordu sordum kıvırıp benim messagnda cıktı asagı doğru kayıyordm yanlışla arama yerine değdi diyor bence yalan olmayan biri Messengerde nasıl çıkacak. Kızı merak edip üzerini mi tıkladı acaba hala yatıyor uyansın kavga onu bekliyor hamileyim bin bir sıkıntım var onun bu yaptıklarına bakın
Ya hamile olabilir de eşine pislik demenin bence hiçbir açıklaması yok .....Yazık kadın hamile, içini dökmüş. Belli ki gerilmiş kendi kendine. Çok ağır konuşmuşsunuz ya
Olsun bacım, onların arasında o konu. Kocası düşünsün. Sinirlenmiş kadın buraya içini döküyor işte.Ya hamile olabilir de eşine pislik demenin bence hiçbir açıklaması yok .....
Pardon adammı ?bu aralar hamile eşleriyle ilgilenmeyen başka kızlarla uğraşan ne kadar çok adam! var
Ay valla eski koca anladım benEski hocamı demiş gı eski kocamı diye mi anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?