- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Eski hocamı demiş gı eski kocamı diye mi anladınAyyy çok fenaaa olmuş buuu
Iyide boş mesaj yollamış. Demek ki gerçekten yanlışlık oldu. Mesaj atıp yanlışlık olduğunu söyleseydi iyi olurdu, ya da size söyleseydi.
Burada önemli olan , kızı aratmis mi , yoksa karşısına mi çıkmış ?
Kavga edilecek bir durum değil bence.
Hayır aratma olayı yok messngerde çıkmış diyo yeminler etti ama messagende çıkmıyor şimdi baktık öyle bişey bakacak olsam niye arkadsna bakayım diyor bağırıp çağırdm ama her zaman ki gbi yeminler ediyor hamile halimle bana bunları yaşattıIyide boş mesaj yollamış. Demek ki gerçekten yanlışlık oldu. Mesaj atıp yanlışlık olduğunu söyleseydi iyi olurdu, ya da size söyleseydi.
Burada önemli olan , kızı aratmis mi , yoksa karşısına mi çıkmış ?
Kavga edilecek bir durum değil bence.
H
Hayır aratma olayı yok messngerde çıkmış diyo yeminler etti ama messagende çıkmıyor şimdi baktık öyle bişey bakacak olsam niye arkadsna bakayım diyor bağırıp çağırdm ama her zaman ki gbi yeminler ediyor hamile halimle bana bunları yaşattı
E tabi ki konuşma balonu açmadan nasıl arayacak uydurmasın.
Neden uyanmasını bekliyorsun dürtsene sopayla.
Tanıyor olabileceği yada öneriler de olamazmı. Kızacaksn belki ama eşim iletişim e geçecek kadar cesaretli değildir. Acaba üzerini tıklayınca mı aramış olacak bunun için bile onu kavga bekliyor o ayrı tabi
benim telefonumda aynı şeyi yapıyor sesli mesaj bile gonderiyor yanlışlıklaAramış sesli msj var ama konuşmuyorsa,yanlışlıkla olmuştur.
Hayır, olamaz. Şu an tekrar baktım.
Şu an benim messengerımda;
1. arkadaş listemde olmasa da bana mesaj gönderen ve benim mesaj gönderdiğim kişiler var.
2. benim numaramın karşı tarafta olmadığı ama onlarınkinin bende kayıtlı olduğu kişiler var.
3. e-postası bende kayıtlı olanlar var.
4. arkadaş listemde olmayan ama önceden arama yaptığım isimler var.
Tanıyor olabileceğimiz kişiler orada olmaz, mesela benim face adresimde tanıyor olabileceğim kişiler diye bölüm çıkıyor ama onlar messengerda yok.
Telinde ekli degil tanıyor olabileceği kişilerden çıkar sanırım
Siz inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz, ne diyelim?Bende iyice baktım arkadaşlarımın eşi bende çıktı konusmam etmem numaraları yok. Acaba dedim pislik adam yemin ediyor yanlışla oldu diye inanmıyorm diye suclu ben oldum
Ben anlamadım ki olayı. Senin arkadaşının arkadaşı eşinin face de neden ekli? nereden tanıyor da ekliyor onu anlamadım. Face de ekli olmasa msndeki listede de olmaz adı. Siz farketmediniz mi bu kız neden sende ekli demediniz mi? niye eşin arkadaşının arkadaşını eklesin çok saçma.
Kıza eklemesi garip gelmemişte araması mı garip geliyor. Bu kızın eşi beni niye ekledi dememiş mi? Ayrıca eşiniz konuşmamış ki öyle olsa konuşurdu. Aynen aşağı doğru kaydırırken yanlışlıkla aranabiliyor benimde başıma gelmişti yani. Söyleyeceğini bile bile dibindeki kıza niye bunu yapsın, yapan yabancı tanımadığın biriyle görüşür. Takmayın. Kız da biraz enteresan bunu hemen niye size söylüyor görende muhabbet etti sanır.
Hayır sadece olanı söyledim inanmak istesem kavga etmem kavga ettik ona güvenmediğim için beni suçluyor ahmakSiz inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz, ne diyelim?
Ayy cok guldum yaaaOlabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar.
Ben sevgilimin facesinden aylar önce eski kız arkadaşının profiline baktım. (o zamanlar ilk zamanlarımızdı.)
Neyse aradan aylar geçti ben bunun hareket dökümüne baktım ay ne göreyim kızın fotolarına bakmış (benim baktığım)
Ay bir yaygara kopardım etmediği yemin kalmadı. Yok dedim yalancısın sen.
En son aklıma geldi benim.
Dedim ki neyse seni bu seferlik affediyorum ama tekrarı oolmasınkendi baktığımı yine söylemedim.
Bu konular da çok de şeapmamak lazım bu sefer eşeğin kulağına karpuz suyunu kaçırabiliyoruz
Canim bence seninki hamilelikten kaynakli bir durum. Ortada abartilacak birsey yok yanlislikla olmus gibi.H
Hayır aratma olayı yok messngerde çıkmış diyo yeminler etti ama messagende çıkmıyor şimdi baktık öyle bişey bakacak olsam niye arkadsna bakayım diyor bağırıp çağırdm ama her zaman ki gbi yeminler ediyor hamile halimle bana bunları yaşattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?