Eşim başka kızı aramış

Bakmıştır önerilen kişilerde görünce yanlışlıkla da basmıştır ses kaydına.Bu kadar sıkmaya gelmez.İlk zamanları kuzeninden kıskanırken eşimi şimdi kıskanmıyorum.Üzerine vardıkça daha büyük problemler oluyor.

H
Hayır aratma olayı yok messngerde çıkmış diyo yeminler etti ama messagende çıkmıyor şimdi baktık öyle bişey bakacak olsam niye arkadsna bakayım diyor bağırıp çağırdm ama her zaman ki gbi yeminler ediyor hamile halimle bana bunları yaşattı

Bağırıp cagirmanin hiç bir yararı yok. Hatta zararı çok. Boşuna kavga edip edip sonunda kapatacaksiniz konuyu.

Eşiniz güvenilir biriyse , bu durum için kavga çıkarmayın. Şuan için hata olduğu görünüyor. Sonrası için sessiz takipte bulunursunuz.

Hayır, olamaz. Şu an tekrar baktım.
Şu an benim messengerımda;
1. arkadaş listemde olmasa da bana mesaj gönderen ve benim mesaj gönderdiğim kişiler var.
2. benim numaramın karşı tarafta olmadığı ama onlarınkinin bende kayıtlı olduğu kişiler var.
3. e-postası bende kayıtlı olanlar var.
4. arkadaş listemde olmayan ama önceden arama yaptığım isimler var.

Tanıyor olabileceğimiz kişiler orada olmaz, mesela benim face adresimde tanıyor olabileceğim kişiler diye bölüm çıkıyor ama onlar messengerda yok.

Ben anlamadım ki olayı. Senin arkadaşının arkadaşı eşinin face de neden ekli? nereden tanıyor da ekliyor onu anlamadım. Face de ekli olmasa msndeki listede de olmaz adı. Siz farketmediniz mi bu kız neden sende ekli demediniz mi? niye eşin arkadaşının arkadaşını eklesin çok saçma.

Kıza eklemesi garip gelmemişte araması mı garip geliyor. Bu kızın eşi beni niye ekledi dememiş mi? Ayrıca eşiniz konuşmamış ki öyle olsa konuşurdu. Aynen aşağı doğru kaydırırken yanlışlıkla aranabiliyor benimde başıma gelmişti yani. Söyleyeceğini bile bile dibindeki kıza niye bunu yapsın, yapan yabancı tanımadığın biriyle görüşür. Takmayın. Kız da biraz enteresan bunu hemen niye size söylüyor görende muhabbet etti sanır.

ekli olmadan çıkmaz anck profiline girip mesaj kısmına tıklayack öyle baloncuk açılacak da arayacak

Bende iyice baktım arkadaşlarımın eşi bende çıktı konusmam etmem numaraları yok. Acaba dedim pislik adam yemin ediyor yanlışla oldu diye inanmıyorm diye suclu ben oldum

Telinde ekli degil tanıyor olabileceği kişilerden çıkar sanırım

Tanıyor olabilecekleri listesinden msn ye ekli olmaz. Ya telinde numarası kayıtlı olmalı ki, kızı nereden tanıyacak da teli kayıtlı olacak, ya face de ekli olacak, ya da daha önceden ekli olmadıkları halde face de özel mesajdan yazışmış olmaları lazımm ama özel mesajda eşiniz daha önce yazmış olsaydı kız onu da derdi zaten yani öyle bir ihtimal yok. Pekş nasıl ekli msn ye çok mantık dışı..

facebooktan hiç anlamam yorum yapamayacağım. aldatma vs gibi bir olay değil ama bu kızmanızı anlıyorum da çok ta üzmeyin kendinizi bence. sizin için diyorum. eşinize güveniyorsanız çok büyütmeyin

Hayır eşimde ekli degil bende ekli ama onun messengerda çıkmış sağda tel işareti var sanırım ona basmış ahmak. Eşim güvenilir biri ama neden msjı silmiş peki ben kızdan duyuyorum diyorum uyanınca dicek tim diyor

Ayy cok guldum yaaa

Canim bence seninki hamilelikten kaynakli bir durum. Ortada abartilacak birsey yok yanlislikla olmus gibi.

eşinizin telefonunda facedinde kız ekli değilse daha önceden birbirlerini eklemiş ama kız bunu nedense size söylemiyor sonra eşinizin msn sinde çıkınca ve yanlışlıkşa böyle birşey yapınca kızı siliyor ve bu kız ortalığı karıştırmak için size söylüyor.
Lanet olsun bu sosyal alemlere hepsinden tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…