Eşim başka şehire gitmek istiyor

özel sektöre güven olmaz, ne malum 40 bin maaş ve sigorta olacağı. Atanmış olsa tamam gidin hep beraber. Ben garantici biriyim,önümü net görmeden adım atmam, gidemezdim sanırım

özel sektöre güven olmaz, ne malum 40 bin maaş ve sigorta olacağı. Atanmış olsa tamam gidin hep beraber. Ben garantici biriyim,önümü net görmeden adım atmam, gidemezdim sanırım

Benim aklima da ilk adam kendi gidip bir netlestirsin diye geldi. Sartlar nedir, gercekten düzen degistirmeye deger bir yer mi

Ben olsam kurulu düzenimi değiştirmezdim.. Cunku ben azıcık aşım ağrısız başım diyen tiplerdenim.. Ama maaş olarak iyi bi maaş eşinizin alacağı.. Etraflıca düşünmek lazım.. Mesela aileniz yaşlandıgında onlara bakabılcek kardeslerınz - varsa eger- var mı? Antalya ve istanbul ha deyınce gidilmiyor..

Yakın zamanda bnm eşimde iyi bi teklif aldı, ustelık ıstanbulda.. Biz anadolu yakasında yasıorz.. Teklıf kucukcekmecede.. Eşim altına araba cekerım yenı daire alırız demesine ragmen kabul etmedim.. Kurulu düzenimi bozamam ben.. Herkese yakınım burda, orda kimsem olmayacak.. Aılem istedgı zaman atlayıp gelemeyecek.. Herkesin mesguliyeti bir sorumlulugu var nıhayetınde.. Ben daha cok duygusal açıdan baktım olaya sanırım.. Ama sizin için maddi durum öncelıklıdır o zaman ona göre karar verin derim..
Eşiniz ne iş yapıyor Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz sonuçta sizin değil onun kurulu düzeni bozulacak bence kabul edilebilirdi

Eşiniz ne iş yapıyor Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz sonuçta sizin değil onun kurulu düzeni bozulacak bence kabul edilebilirdi

Mali müşavir.. Deneyımı iyi diyebilirim.. İş degısıklıgı sebebıyle onun duzenı bozulacak ama bizi de sürükleyecekti.. Ayrıca bizim oraya tasınmamız ımkanszdı.. Kaynımda zeka gerılıgı var, kayınvalıdemle yakın oturuyorm.. Bizim taşınmamız demek onların da tasınması demek.. Bu yaştan snra boyle maceralara gerek duymuyorum ben.. Dedıgım gibi azıcık aşım ağrısız başım☺️🙈

Neden istanbula gitmek istendik herkes kaçıyorken

Bence aile icin gitmek istiyor aslinda. Esimin bir arkadasi gecenlerde anlatti: eskiden Istanbulda yasiyormus. Cok özlemis. Gecen sene bir kac hafta icin gitmis. "Özlem felan kalmadi. Bir daha zor gidip uzun kalirim. Bazi semtlerde artik türkce bile konusmuyorlar" dedi. Hangi semtlerden bahsettigini bilmiyorum ama.

Mesele pahalılıksa Antalya başı çekebilir
Ama İstanbulun halimi kalmış. Göç almaktan anası ağladı. İsterse 5 katını kazansın. Azıcık aşım kaygısız başım demek gerekiyor

Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış

40 bin salt degildir. Muhtemelen yakit+bakim gibi giderleri dahil vs dahil 40bindir. Eger okul servisiyse yardimci abla ucreti dahildir ki bu sartlarda bile 40 bin bana cok geldi. Isin tam kosullarini ogrenmeden duzen degistirmeyin.

Eşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Ailenden uzaklaşmak istiyor kisaca

Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
Mış mişle istanbula göçülmez. Yer kalmadı istanbulda zaten. Burası yutacak sizi çok plansızsınız. Arabanın masrafları , benzini şusu busu iyice öğrenin

Mesajları okudum. Herkes gitmek istediği şehri, ne iş yapacağını, ne kadar kazanacağını falan sormuş da, neden kimse sevgili konu sahibi maden aileni bırakamayacaktın, ailenden kopamayacaktın, bu kadar aileciydin neden evlendin dememiş 🤔🤔
evet haklısınız :)
aynı şeyi konu sahibi eşi için yapsa o zaman neden evlenmiş eşiniz ailesinden ayrılamayacaksa vs falan derdik :)

Bence aile icin gitmek istiyor aslinda. Esimin bir arkadasi gecenlerde anlatti: eskiden Istanbulda yasiyormus. Cok özlemis. Gecen sene bir kac hafta icin gitmis. "Özlem felan kalmadi. Bir daha zor gidip uzun kalirim. Bazi semtlerde artik türkce bile konusmuyorlar" dedi. Hangi semtlerden bahsettigini bilmiyorum ama.
Avrupa yakası başlı başına arap.
Bahçelievler, Eyüp, Eminönü, Şişli, özellikle Fatihte Türk tabelası yok ve çok yoğun oldukları için dayılanıyorlar kendi memleketleri gibi. :(

Avrupa yakası başlı başına arap.
Bahçelievler, Eyüp, Eminönü, Şişli, özellikle Fatihte Türk tabelası yok ve çok yoğun oldukları için dayılanıyorlar kendi memleketleri gibi. :KK43:

Oha. Ben bir kac sene evvel gitmistim. Bana cok kalabalık gelmisti, ama semtlerin bile yabancilastigini bilmiyordum bu kadar

Eşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Su anki geliriniz ne kadar?
Sabit bir gelir ve devamlılığı var mi?
Size yeterli geliyor mu? Yoksa ucu ucuna mi? İşin duygusal boyutu bir yana kurulu duzeni bozmaya deger mi sizin icin?
Arada ne kadar bir miktar var?
40 bine bakinca da eskiden olsa belki derdim ama ıstanbulda' eli yüzü düzgün bir muhit ve evde oturmak isteseniz epey bir miktari gözden cikarmasi gerekir ve + diger giderler.
Siz ailemden ayrilamam diyorsunuz onun da ailesi oradaymış, belki de is ve paradan degil de ailesinden sebep oaraya gitmek istiyor.
Isin maddi manevi boyutu bir yana,
İki sehirde de yaşamis biri olarak,
Istanbul'dansa oyum Antalya'ya

Back
X