- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi oglununannezi
özel sektöre güven olmaz, ne malum 40 bin maaş ve sigorta olacağı. Atanmış olsa tamam gidin hep beraber. Ben garantici biriyim,önümü net görmeden adım atmam, gidemezdim sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel sektöre güven olmaz, ne malum 40 bin maaş ve sigorta olacağı. Atanmış olsa tamam gidin hep beraber. Ben garantici biriyim,önümü net görmeden adım atmam, gidemezdim sanırım
Eşiniz ne iş yapıyor Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz sonuçta sizin değil onun kurulu düzeni bozulacak bence kabul edilebilirdiBen olsam kurulu düzenimi değiştirmezdim.. Cunku ben azıcık aşım ağrısız başım diyen tiplerdenim.. Ama maaş olarak iyi bi maaş eşinizin alacağı.. Etraflıca düşünmek lazım.. Mesela aileniz yaşlandıgında onlara bakabılcek kardeslerınz - varsa eger- var mı? Antalya ve istanbul ha deyınce gidilmiyor..
Yakın zamanda bnm eşimde iyi bi teklif aldı, ustelık ıstanbulda.. Biz anadolu yakasında yasıorz.. Teklıf kucukcekmecede.. Eşim altına araba cekerım yenı daire alırız demesine ragmen kabul etmedim.. Kurulu düzenimi bozamam ben.. Herkese yakınım burda, orda kimsem olmayacak.. Aılem istedgı zaman atlayıp gelemeyecek.. Herkesin mesguliyeti bir sorumlulugu var nıhayetınde.. Ben daha cok duygusal açıdan baktım olaya sanırım.. Ama sizin için maddi durum öncelıklıdır o zaman ona göre karar verin derim..
Neden istanbula gitmek istendik herkes kaçıyorken40000 Lira servis isi icin mi. Bilemedim. Tabi ki esinizin is bulmasi lazim, ama bana sanki daha cok Istanbula gitmek icin bahane gibi geldi
Eşiniz ne iş yapıyor Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz sonuçta sizin değil onun kurulu düzeni bozulacak bence kabul edilebilirdi
Neden istanbula gitmek istendik herkes kaçıyorken
Burada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
40 bin mi nasıl bi servis o oyle bizim ist da komsumiz esi yapiyordi masraflar bagkur benzin ivir zivir dusunce 12 bin kaliyor diyordu kadinBurada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
Ailenden uzaklaşmak istiyor kisacaEşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Mış mişle istanbula göçülmez. Yer kalmadı istanbulda zaten. Burası yutacak sizi çok plansızsınız. Arabanın masrafları , benzini şusu busu iyice öğreninBurada iş bulamıyor eşim şuan orada bi servis işi varmış aylık 40 bine gelecekmiş maaşı ve sigortası olacakmış
evet haklısınız :)Mesajları okudum. Herkes gitmek istediği şehri, ne iş yapacağını, ne kadar kazanacağını falan sormuş da, neden kimse sevgili konu sahibi maden aileni bırakamayacaktın, ailenden kopamayacaktın, bu kadar aileciydin neden evlendin dememiş![]()
Avrupa yakası başlı başına arap.Bence aile icin gitmek istiyor aslinda. Esimin bir arkadasi gecenlerde anlatti: eskiden Istanbulda yasiyormus. Cok özlemis. Gecen sene bir kac hafta icin gitmis. "Özlem felan kalmadi. Bir daha zor gidip uzun kalirim. Bazi semtlerde artik türkce bile konusmuyorlar" dedi. Hangi semtlerden bahsettigini bilmiyorum ama.
Avrupa yakası başlı başına arap.
Bahçelievler, Eyüp, Eminönü, Şişli, özellikle Fatihte Türk tabelası yok ve çok yoğun oldukları için dayılanıyorlar kendi memleketleri gibi.![]()
Su anki geliriniz ne kadar?Eşimle birlikte ailemin yaşadığı şehirde yaşıyoruz ancak eşim benle evlenmeden önceki şehrine iş için gitmemizi istiyor ama ben ailemi ve büyüdüğüm şehri bırakamıyorum çocuğumuz var bir çıkmaz içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum