Eşim başka şehre çalışmaya gitti

7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyiz
Yeni evli olmanız aklınızı mantığınızı sandığa kaldırmanızı gerektirmiyor. Şartlar neyse ona göre karar alınır ve uygulanır. Öyle çocuk gibi de ağlanmaz.

Keşke benimki de gitse hxjsjjd
Neye ağlıyorsunuz yahu ? Yeni evliliğin ardına artık kimse sığınmasa artık çok baydı.
Bu durum birden ortaya çıkmamıştır değil mi ? Bile bile evlendiyseniz de evlenmediyseniz de katlanmalısınız.
Bir de buna ağlıyorsanız , başka durumlarda cinnet geçirirsiniz sanırım

Yok bile bile evlenmedim dedi ki bana gittiğin yerlere de seni de göturcem tasincaz demişti

Öyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Yeni evli olmakla ne ilgisi var anlamadım cidden. Açın film izleyin. Arkadaşınız yok mu onları çağırın ya da dışarıda buluşun .

Anneniz de süper moral veriyormus size. Gidin onda kalın madem

Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyor
Kızar çünkü evli bir kadın gibi değil 12 yaşında kız çocuğu gibi davranıyorsunuz. Yaşınız kaç? Çok mu erken evlendiniz? Evlilik olgunluğuna erişmemişsiniz sanki.

Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Allah aşkına kaç yaşındasınız Adam işe gitmiş sizi ne yapacak, siz de boş boş oturacağınıza bir şeyler yapsanız böyle basit şeylere ağlamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…