Neden götürmüyor , ayrıca bu kadar ağlayacak ne var. Sonuçta ölmedi , çalışmaya gittiEşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyizNeden götürmüyor , ayrıca bu kadar ağlayacak ne var. Sonuçta ölmedi , çalışmaya gitti
Yeni evli olmanız aklınızı mantığınızı sandığa kaldırmanızı gerektirmiyor. Şartlar neyse ona göre karar alınır ve uygulanır. Öyle çocuk gibi de ağlanmaz.7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyiz
Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyorYeni evli olmanız aklınızı mantığınızı sandığa kaldırmanızı gerektirmiyor. Şartlar neyse ona göre karar alınır ve uygulanır. Öyle çocuk gibi de ağlanmaz.
İyide adam haklı 7 aylık iş için ev mi taşınır . Siz de üzülmeyin o zaman.Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyor
Öyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyorYani aglanacak ne var anlamadım . Ucunda ölüm yok ya. Oturun evinizde mis gibi
Keşke benimki de gitse hxjsjjd
Neye ağlıyorsunuz yahu ? Yeni evliliğin ardına artık kimse sığınmasa ?
Bu durum birden ortaya çıkmamıştır değil mi ? Bile bile evlendiyseniz de evlenmediyseniz de katlanmalısınız.
Yeni evli olmakla ne ilgisi var anlamadım cidden. Açın film izleyin. Arkadaşınız yok mu onları çağırın ya da dışarıda buluşun .Öyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Merak etmeyin, ben de yedi yıllık evliyim, şu zamanlarda yaptığımız seksi ilk yılda bile yapmıyorduk.
Kızar çünkü evli bir kadın gibi değil 12 yaşında kız çocuğu gibi davranıyorsunuz. Yaşınız kaç? Çok mu erken evlendiniz? Evlilik olgunluğuna erişmemişsiniz sanki.Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyor
İyide adam haklı 7 aylık iş için ev mi taşınır . Siz de üzülmeyin o zaman.ama seneye de öyle olacakmış
Merak etmeyin, ben de yedi yıllık evliyim, şu zamanlarda yaptığımız seksi ilk yılda bile yapmıyorduk.
Allah aşkına kaç yaşındasınızEşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Bu konuda haklısın sadece. Kandırması hiç hoş değil.Yok bile bile evlenmedim dedi ki bana gittiğin yerlere de seni de göturcem tasincaz demişti
Seskte isteyebilirsin. Yeni evli diye belirtince komik oluyor sadeceBen seks açısından demiyorm
Cok zoruma gidiyor bana ne demisti ne yaptı koydu gitti beniBu konuda haklısın sadece. Kandırması hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?