Evet maalesef çok acımasız yorumlar var ben öyle sağlam bi karakterim yok.Bana baska işte gidersem evi taşırız yanimda götürürum seni dediKendinizi yalniz hissettiginiz anliyorum. 7-8 ay kisa bir sure degil. Burda ki acimasiz yorumlari anlayamiyorum maalesef. Herkes sizin gibi dirayetli olmayabiliyor. Belli ki konu sahibi icine cok dert etmis bunu.
Peki siz evlenmeden once esiniz surekli il disinda calisacagini biliyormuydunuz? Esinizin il disinda oldugu zamanlar sizden soguyacagini mi dusunuyorsunuz?
Kız tabiki gerçek söylüyorum, yazık sana ,bak annende aynısını söylemiş.Adam resmen hayallerinle oynamış,boyle hayat mi geçer, sen nasil yaşayacaksın 7 aySen gerçek mi diyorsun alay mı ediyrosun
Niye 17 gibi davranıyorsunuz o zaman?
Kocanızın mesleği ne? Her yıl aynı şehire mi gidiyor başka başka yerlere mi
Nesi 17 anlamadım ben eşine cok düşkünüm ve güçlü bi kadın değilim ayrıca ayrı kalmak için evlenmedim
E mecbur boşıycan o zaman.Nesi 17 anlamadım ben eşine cok düşkünüm ve güçlü bi kadın değilim ayrıca ayrı kalmak için evlenmedim
E boşanın o zaman, ayrı kalmayacağınız bir eş bulursunuz. Başka adam mı yokNesi 17 anlamadım ben eşine cok düşkünüm ve güçlü bi kadın değilim ayrıca ayrı kalmak için evlenmedim
Aklın yolu birE mecbur boşıycan o zaman.
Evet maalesef çok acımasız yorumlar var ben öyle sağlam bi karakterim yok.Bana baska işte gidersem evi taşırız yanimda götürürum seni dedi
Operatör evet galibaEşinizin işi nedir? Sık sık başka şehirlere mi gidecek? Sadece bu seferlik mi?
Ben hak verdim kadına. Bir seferlik neyse ne, her yıl 7-8 ay kocasız durulmaz.Aklın yolu bir
Aynen öyle ama kalbime laf geçmiyor işteYüklenmeyin kıza yahu, tam kavuştuk derken ayrı kalmak hoş değil bence evliliğin başında.
Amma velakin, sürekli ağlayacak ne var konu sahibiciğim? Ne iş yapıyor eşiniz? Sürekli gidip gelmeli mi böyle? Eğer öyleyse her gittiği yere taşınmanızın mümkün olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Alışsanız iyi edersiniz.
Detay da vermiyor ki ona göre yorum yapalım. Her yıl başka bir şehire mi gidiyor yoksa hep aynı yere mi? Nasıl bir iş ki bu yılda 7-8 ay çalışılıyor?Ben hak verdim kadına. Bir seferlik neyse ne, her yıl 7-8 ay kocasız durulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?