- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Hanfendicim sakin olunCok zoruma gidiyor bana ne demisti ne yaptı koydu gitti beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanfendicim sakin olunCok zoruma gidiyor bana ne demisti ne yaptı koydu gitti beni
Seninki gitmiş olsa böyle der miydinAllah aşkına kaç yaşındasınızAdam işe gitmiş sizi ne yapacak, siz de boş boş oturacağınıza bir şeyler yapsanız böyle basit şeylere ağlamazsınız
Sizi anlıyorum, yeni evliler 7/24 koala gibi yapışık yaşayacak diye bir şey yok, şimdi şartlarınızı iyileştirmek için gidiyor, bir ömür rahat edin diye.Ben seks açısından demiyorum ruhen diyorum
Kaç yaşındasınız cidden merak ettim. Yazım tarzınız en fazla 17 gibiSeninki gitmiş olsa böyle der miydin
27Kızar çünkü evli bir kadın gibi değil 12 yaşında kız çocuğu gibi davranıyorsunuz. Yaşınız kaç? Çok mu erken evlendiniz? Evlilik olgunluğuna erişmemişsiniz sanki.
Valla benim bu hayatta tek sebebim eşim değil, ayrıca eşim bir suru yere gitti ,gitmeye de devam ediyor.Ama ben olgun ,çalışan ve üreten bir insan olduğum için oturup buna hiç ağlamadım.Bağımlı değilimSeninki gitmiş olsa böyle der miydin
Her yıl 7-8 ay ayrı kalacaksanız zaten çalıştığı yerde düzen kurmanız lazım değil mi? Neden böyle bir tercih yapmış?Her yıl ayrı kalarak mi rahat edecem ben
Hanfendicim sakin olunadam 7-8 ay yok. Hem bence daha güzel. Oh sessizliğin tadını çıkart.k
Harika. Bazen eşimi Suriye’ye, Kuzey ırağa falan yollamak isteyyommYapamıyorum işte iyi mi diyosun böyle
Ama bu işin senesi de varİyide adam haklı 7 aylık iş için ev mi taşınır . Siz de üzülmeyin o zaman.
Ben bi gun ayrı kalamazdım ama mecbur kalıyorumHarika. Bazen eşimi Suriye’ye, Kuzey ırağa falan yollamak isteyyomm![]()
Biz bebek yaptık hemenSizi anlıyorum, yeni evliler 7/24 koala gibi yapışık yaşayacak diye bir şey yok, şimdi şartlarınızı iyileştirmek için gidiyor, bir ömür rahat edin diye.
Valla aşkın gözlerimi yaşarttı ama gülmektenBen bi gun ayrı kalamazdım ama mecbur kalıyorum
Niye 17 gibi davranıyorsunuz o zaman?
Sen gerçek mi diyorsun alay mı ediyrosunMadem sana yalan söylemiş sen de onsuz yapamıyorsun, onu boşa gitsin .Hep yanında kalacak başka kısmet bulursun