- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Her yol kocaya çıkar sonuçta, evli olmak bunu gerektirirKocası ne alaka ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yol kocaya çıkar sonuçta, evli olmak bunu gerektirirKocası ne alaka ya
Çünkü KK kadınları ne anasının gözüdür, BDV’de insan sarrafı oldu çıktılar.Niye böyle ağır konuşuyorlar anlamıyorum
Bence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinleŞantiyede kalacak değiliz heralde köy de bi evds kalacaktık ya da ilcede
Senin derdin ne ya? Benle ne uğraşıyorsun be kadınOlsun bak kocası yanında kızsa bile ,ne güzel
Evet
Hmm o zaman bi süre katlanmaktan başka çare yok gibi görünüyor.Para yok ki bi sürü borcu var onun
Nikahınız resmi mi diye sordular gormezden geldiniz?
Bunlara cevap verdiniz mi konu sahibi?Hayat bu bazen planlamayan şeyler olabilir. Ayrı eviniz var mı? Şuan kaynana ve kayınbaba ile misiniz?
Soyle olmustur belki kocası evlenmeden "askım senden bir an ayrilamam her yere beraber gideceğiz" demis sonra da "isler değisti sen otur evde" demistir. Ondan sinirlidir aaa pardon o sizdiniz...Biliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun![]()
Övüyor musun sövüyor musun anlayamadim ayolBence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinl v
L Limonlu Su kv kp ile yaşamıyormuş
Kufreder gibi bitirmisim lafi ben de farkettim simdiÖvüyor musun sövüyor musun anlayamadim ayol![]()
Kıdın dışmını yını kıdınAy aklima selvi boylum al yazmalim geldi , valla benim de icime kurt düstü
Cok kötüler cokKendinizi yalniz hissettiginiz anliyorum. 7-8 ay kisa bir sure degil. Burda ki acimasiz yorumlari anlayamiyorum maalesef. Herkes sizin gibi dirayetli olmayabiliyor. Belli ki konu sahibi icine cok dert etmis bunu.
Peki siz evlenmeden once esiniz surekli il disinda calisacagini biliyormuydunuz? Esinizin il disinda oldugu zamanlar sizden soguyacagini mi dusunuyorsunuz?
Gec kaldin ben onu didim yalnizKıdın dışmını yını kıdın![]()
O zaman esiniz size yalan soylemis. Ne zamana kadar bu surecek peki? Hep mi il disina gidecek esiniz?
Bence kendinize bir ugras bulun. Boylelikle yalnizliginizi hafif de olsa unutursunuz. Calisiyor musunuz?
Ay ben aglayamiyorum, yapim musait degil![]()
Kufreder gibi bitirmisim lafi ben de farkettim simdi![]()