Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Şantiyede kalacak değiliz heralde köy de bi evds kalacaktık ya da ilcede
Bence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinle

Biliyorum heralde kısa olsun diye öyle yazıyorum bu ne ya kocana kızdın da sınırını benden mi çıkarmaya çalışıyorsun 🤣
Soyle olmustur belki kocası evlenmeden "askım senden bir an ayrilamam her yere beraber gideceğiz" demis sonra da "isler değisti sen otur evde" demistir. Ondan sinirlidir aaa pardon o sizdiniz...

Bence sen git bi köy evi bul, al porselen caydanligini da kocana supriz yap, evliliklerde kucuk surprizler cok degerlidir, seni gorunce o da sevinir, bundan sonra kocan nereye sen oraya, ananin sözünü dinl v
Övüyor musun sövüyor musun anlayamadim ayol😆

L Limonlu Su kv kp ile yaşamıyormuş
girlish-odia.gif
rahatladım

Kendinizi yalniz hissettiginiz anliyorum. 7-8 ay kisa bir sure degil. Burda ki acimasiz yorumlari anlayamiyorum maalesef. Herkes sizin gibi dirayetli olmayabiliyor. Belli ki konu sahibi icine cok dert etmis bunu.

Peki siz evlenmeden once esiniz surekli il disinda calisacagini biliyormuydunuz? Esinizin il disinda oldugu zamanlar sizden soguyacagini mi dusunuyorsunuz?
Cok kötüler cok

Back
X