Eşin orda nerde kaliyor. Kendine ait ev varsa kaldığı seni de götürebilir. İki lokma ekmegi beraber yerisniz. Ama şartlar uygun değilse yedi ay için ev taşınmaz.tabi.Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin orda nerde kaliyor. Kendine ait ev varsa kaldığı seni de götürebilir. İki lokma ekmegi beraber yerisniz. Ama şartlar uygun değilse yedi ay için ev taşınmaz.tabi.Ama o hic üzülmüyor ben üzülüyorum diyorum ki beni de götür dedikce de kızıyor
İyiyimdir kız ben, severim kendimik
Sen neden çalışmıyorsun?Kötü fesat fettan![]()
Resmi nikah icin resit olmak gerek cnm
Sen de benim gibi taktın hee
Dünyanın en zor şeyi çünkü.Sen neden çalışmıyorsun?
esı ıstemedı dıye ısı bırakan adamı da sevmem ,bıle bıle evlendıkten sonra sıkıntı cıkaran esı de sevmemBi tanıdığım vardı askeri personeldi eşi 3 sene falan dış ülkeye göreve gidecekti sadece bu dönemde 6 ayda 1 bir ay kalıp dönecekti yanlış hatırlamıyorsam tabi sonra eşi istemedi adam işi bırakmak durumunda kaldı. Bende istemiyorum böyle evlilik bana göre değil ben ayrı yerde o ayrı yerde öyle olacagina bekar yaşarım daha iyi
Reşit değil mıymışResmi nikah icin resit olmak gerek cnm
inşaatta çalışıyomuşEşin askeri personel mi?
Valla benim kiz 11 yasinda, suraya yazi yazsa bu hanimefendiden daha mantikli daha duzgun yazar emin olReşit değil mıymış27 yaşındayım yazmamışmiydi yanlis mi hatırlıyorum
Ama o adam hemen işini ayarladı sanırım başta öyle değildi sonradan gönderdiler öyle de eşi istemedi 3 4 sene uzun falan diye çok detay bilmiyorum daesı ıstemedı dıye ısı bırakan adamı da sevmem ,bıle bıle evlendıkten sonra sıkıntı cıkaran esı de sevmem
hersey en bastan net konusulmalı kesınlıkle bende dedıgınız gıbı bekar yasarım daha ıyı... ne anladık boyle evlılık mı olur ...
Ben sormuyorum bilekonu sahıbı resmı nıkahınız var mı dıye defalarca sorulmus
bende eksık kalmayayım
resmı nıkahınız var mı ?
bir sonraki konuda da evde yalnız kalmamak için çocuk yaparSen neden çalışmıyorsun?
Gayet guzel evlılıgım var ,aşk hep taze kalıyor tüketmıyoruz. İlk zamanlar zorlandım sonra alıstım. Iyı taraflarıda var :)esı ıstemedı dıye ısı bırakan adamı da sevmem ,bıle bıle evlendıkten sonra sıkıntı cıkaran esı de sevmem
hersey en bastan net konusulmalı kesınlıkle bende dedıgınız gıbı bekar yasarım daha ıyı... ne anladık boyle evlılık mı olur ...
Kafa bulduğunu düşünüyorum.Doğru diyorsun o takmıyor ben niye böyle yapıyorum da neyime güldün ben halime ağlıyorum da
27 yasımdayım demısBen sormuyorum bile
Bana kalirsa kizimiz daha resit yasta degil
Allah yardımcısı olsun, normal yenı evlı alışır zamanla inşallah.inşaatta çalışıyomuş