Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Bi tanıdığım vardı askeri personeldi eşi 3 sene falan dış ülkeye göreve gidecekti sadece bu dönemde 6 ayda 1 bir ay kalıp dönecekti yanlış hatırlamıyorsam tabi sonra eşi istemedi adam işi bırakmak durumunda kaldı. Bende istemiyorum böyle evlilik bana göre değil ben ayrı yerde o ayrı yerde öyle olacagina bekar yaşarım daha iyi
esı ıstemedı dıye ısı bırakan adamı da sevmem ,bıle bıle evlendıkten sonra sıkıntı cıkaran esı de sevmem
hersey en bastan net konusulmalı kesınlıkle bende dedıgınız gıbı bekar yasarım daha ıyı... ne anladık boyle evlılık mı olur ...

Ay var ya konu sahibine üzüldüm ama bir o kadar da güldüm. Allah’ta sizi güldürsün Kızlar 😂😂😂😂

esı ıstemedı dıye ısı bırakan adamı da sevmem ,bıle bıle evlendıkten sonra sıkıntı cıkaran esı de sevmem
hersey en bastan net konusulmalı kesınlıkle bende dedıgınız gıbı bekar yasarım daha ıyı... ne anladık boyle evlılık mı olur ...
Ama o adam hemen işini ayarladı sanırım başta öyle değildi sonradan gönderdiler öyle de eşi istemedi 3 4 sene uzun falan diye çok detay bilmiyorum da

Gayet guzel evlılıgım var ,aşk hep taze kalıyor tüketmıyoruz. İlk zamanlar zorlandım sonra alıstım. Iyı taraflarıda var :)

Back
X