Eşim başkalarının yanında beni ezikliyor ne yapmalıyım

O anda siz beni ezemezsiniz kendinize gelin derrrrr o ortammdan kalkar giderim bu kadar sonra zaten peşinden gelecekler asla oturup dinlemem anında giderim anında

Konuşurken mekandan çık konuşup dursun.
Terslemeniz onu daha çok çoşturacak ailesinin yanında daha celallenmesine sebep olacaktır ki şiddeti sözlü degil fiziki uygulamaya geçebilir.
Kötü konuşan kişiye en iyi ders sırtını dönüp çıkmak olabilir.

Dinsizin hakkından imansız gelir. Aynı şekilde davranırım ben olsam ailesinin yanında. Anladığı dil bu demek ki.

Uyarıyorum aynı smdi babaso yapdı saygısız
Bir şeyi merak ettim babanız hayatta ise kendi babanızın size karşı davranışları nasıl ? yanında senin onun için kıymetli olduğunu söyler mi ? Baban ağır başlı oteriter birisi mi? Benim bir teorim vardır bu konuda da merak ettim ….

Babam sakın bir insan ne demek istedıgınızı anladım galıba

e sonra nasil oluyor,
uyariyorum falan demissiniz mesela,
tam o anda mi yoksa farkli ortamda mi,

tepkinizi tam o anda vermelisiniz,
sineye cektiginiz her davranis kabul edilmis olur maalesef, sonradan uyarsaniz da fayda etmez.

o babasinin yaninda cosuyorsa siz de haddini tam olrak onun babasinin yaninda bildirmelisiniz.

ayrica cocuk varken zor demissiniz,
tam tersi olmali, cocuk sizi kamcilamali, cocuga iyi ornek olmak da bir amaciniz olmali,
kiz cocugunuz varsa sizi gorup boyle bir durumda susmamasi gerektigini ogrenmeli,
erkek cocugunuz varsa hayat arkadasina bu sekilde davranamayacagini, davranirsa da sonuclari oldugunu gormeli.

Kendinizi ezdirmeyin. Daha sert olun uyarı noktasında madem. Terbiyesiz adam.

Belki ailesi baskı yapıyordur sen erkeksin karını takma vb diye ondan yanlarında rol yapıyordur benim eşim öyleydi en azında karından mi korkuyorsun demesinler diye ailesinin yanında takmazdı

Babasıda saygısız oğluda .. O babadan o oğul çıkmış işte..

Umarım birlikte yaşamıyorsunuzdur.

Eşiniz Ailesi ile görüşmek istediğinde siz gitmeyeceksiniz sorduğunda da davranışlarıni düzeltmesini isteyin. Yoksa tadımız kalmaz deyin.

Kimseye ezdirmeyin kendinizi karsinizdaki kim olursa olsun. Boylelerinin karsisinda sustukca daha cok cosuyorlar. Bu firsati hic kimseye vermeyin yoksa cok hirpalanirsiniz. Bana birebir saygisizlik yapilmadi ama ilk evlendigim zamanlar acayip bir psiklojik baski yapilmaya baslandi ve bu 5 sene kadar surdu. Adeta beni ben olmaktan cikarip baska bir kaliba sokmaya calistilar. Aklima geldikce deliriyorum. Onceleri karsidaki kisinin ayibini yuzune vurmadan direnmeye calisiyordum ama baktim olmuyor iyice zivanadan cikiyorlar artik direkt lafi sokuyorum. Simsi ugrasmiyorlar eskisi gibi. Ugrassalarda agizlarinin payini aliyorlar. Saygi gostermeyene saygi verilmez. Size saygisi olmayana sizde saygili davranmayin.

Alın karşınıza konuşun, belki yaptığı terbiyesizliğin sizde yarattığı etkiyi düşünemiyordur.

Yol yakınken ayrılın.
Huylu huyundan vazgeçmez. Eşiniz size saygı göstermezsen, ailesi hiç göstermez.
Cehennem gibi bir hayat yaşarsınız. Çocuğunuz olursa boşanmak daha da zorlaşır.

Benim esim de bir kez ailesinin yaninda rencide etmisti kv gildeydik ortami terk ettim mesaj attim ben ailemin yaninda seni rencide ediyormuyum diye
Kv ye okumuş mesaji oda gelin hakli terbiyeli ol demis bir daha da olmadi ki kv diger ogullari ile esleri hakkinda kotu konusur bunu duyduktan sonra esime dedim eger ben yokken kotulerse sende hak verirsen bu is biter

Herkesin yaninda size bunu yaptiginda kalabalikta yapilan hatanin tenhada affi olmaz diyin. Esim bi ara ailesinin yaninda artislik yapiyodu aynen bu cumleyi kullandim. Eve gidince askim sen beni yanlis anladin deme affetmem dedim son oldu. Madem rezil ediyo sende rezil et.

Kendi ezik demek ki saygısız..
Tavrınızı koyun bence yoksa bu bitmez ,bütn konumunuzu sıfırlar

En iyisi gitmekken niye en iyiden daha kötü bir fikre ihtiyacınız var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…