- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Bir şeyi merak ettim babanız hayatta ise kendi babanızın size karşı davranışları nasıl ? yanında senin onun için kıymetli olduğunu söyler mi ? Baban ağır başlı oteriter birisi mi? Benim bir teorim vardır bu konuda da merak ettim ….Uyarıyorum aynı smdi babaso yapdı saygısız
Babam sakın bir insan ne demek istedıgınızı anladım galıbaBir şeyi merak ettim babanız hayatta ise kendi babanızın size karşı davranışları nasıl ? yanında senin onun için kıymetli olduğunu söyler mi ? Baban ağır başlı oteriter birisi mi? Benim bir teorim vardır bu konuda da merak ettim ….
Kendinizi ezdirmeyin. Daha sert olun uyarı noktasında madem. Terbiyesiz adam.Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Türk musunuz?Tesekkür ederim bu arada herkese bazen uzaktakı bir insansa insan sana daha yakın
Benim esim de bir kez ailesinin yaninda rencide etmisti kv gildeydik ortami terk ettim mesaj attim ben ailemin yaninda seni rencide ediyormuyum diyeErkeklerın bi tarafı kalkıyo ailesini görünce , bir iki kere sende yap bi daha yapmazbenim eşimde bana bir iki kere anne babsının yanında ters konuştu verdim ağzının payını ,şimdi daha dikkatli ama arada yıne yapıyo artık bende yapıştryrm cevabı hiç umrumda degil
Herkesin yaninda size bunu yaptiginda kalabalikta yapilan hatanin tenhada affi olmaz diyin. Esim bi ara ailesinin yaninda artislik yapiyodu aynen bu cumleyi kullandim. Eve gidince askim sen beni yanlis anladin deme affetmem dedim son oldu. Madem rezil ediyo sende rezil et.Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
Kendi ezik demek ki saygısız..Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
En iyisi gitmekken niye en iyiden daha kötü bir fikre ihtiyacınız var ki?Merhaba yenı evli sayılırım kayınpederle yakın oturuyoruz eşim onun yanında sürekli ezikliyor kaç kere uyardım aynı babasıda aynı seylerı yapmaya basladı simdiden nefret ettım en iyisi defolup gitmek ama bir baska fikre ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?