Eşim başkalarının yanında beni ezikliyor ne yapmalıyım

Erkeklerın bi tarafı kalkıyo ailesini görünce , bir iki kere sende yap bi daha yapmaz benim eşimde bana bir iki kere anne babsının yanında ters konuştu verdim ağzının payını ,şimdi daha dikkatli ama arada yıne yapıyo artık bende yapıştryrm cevabı hiç umrumda degil

Canım açık açık konuş eşin saygı duymazsa bir süre sonra sana kimse saygı duymayacak. Kayınbaban değil tüm sülale seni ezik kocası tarafından azarlanan birisi olarak görecek. Ağırlığını koy. Ben öyle bir şeye maruz kalsam önce baş başa konuşurum yok anlamıyorsa Onun konuştuğu dilden konuşurum. Kayınbabanın yanında bir de sert dur ağırlığını koy saygını kaybetmeden cevabını ver eşine. Yoksa sen suçlu olursun. Saygısız gelin olursun. Biraz da kendin belirlersin insanların sana nasıl davrandığını. Karşıda ki çok arsız olursa bilemem…

Aynı nöyle yapıyrm canım anlamıypr arsız aynen Allah anjavale ettim

Yeni evlisiniz. Kendisini uyarın ama değişmez ise ayrılıktan başka çare yok . Bir ark kocası ,kendi annesi kız kardeşleri dayıları yanında "küçük enişte " diye hitap ediyordu . Bunu duyunca ben çıldırdım cidden ve kendisini uyarmama rağmen hicbisey yapmadı ve bir sürü sıkıntı yaşadıktan sonra boşandı.

Igrenc bir davraniş. Beni ezikleyecek adama 2 çift laf eder kapının önüne koyarım. Taş yerinde agirdir canim ezdirirsen kendini katlanarak devam eder ya cirkefleseceksin sende aile icinde onu rezil edeceksin ya yallah kapiya diyeceksin baska cozumu oldugunu sanmiyorum. Uyarinca duzelicek kadar anlayisli biri olsa bu densizligi basta yapmaz.

Eşinizle beraber babaların gitmeyeceksiniz? Ben gitmek istemiyorum, bana olan davranışların hoşuma gitmiyor, diyeceksiniz. Bana kalsa yüzüne bile bakılmaz da böyle eşin...

Eşinizin kıçına tekme vurmak çok daha iyi bir fikir

Malaasef ailelerin yanında saçma sapan davranıyorlar bazı erkekler
Amaç ben kılıbık değilim bakın ne güzel eziyorum karımı demek
Tamamen ego ve kötü niyet buluşması
Ben olsam başkasının yanında aynı şekilde laf sokar eziklerdim.
Babasının davranışlarına şaşırmadım.
Bir koca karısına elalemin yanında kötü davranıyorsa o geline karşı 10 yaşındaki yeğenin bile dili pabuç gibi oluyor.

Kendinizi ezdirirseniz psikolojik şiddeti geçtim fiziksel şiddete kadar uzanabilir bunun yolu, eşiniz ve ailesi size olan saygısını kaybetmiş, saygının olmadığı yerde durursanız ileride çocuklarınızın aile yaşantısına dek izini bırakacak bir dolu harekete maruz kalacaksınız. Kızınız varsa evlendiği erkekte babasının size olan davranışını baz alarak seçim yapabilir bile… Ama ilk aşamada gitmek yerine daha yapıcı bir çözüm arıyorsanız, kendini ezdirmeyen bir tavırla kızgın bir konuşma yapın eşinizle bu konuda, ailesine siz bir şey söylemeyin, eşinizi tembihleyin bir daha ailesi sizin hakkınızda bir şeyler söylerse sizi direkt o savunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…