Eşim bazen istekli bazen isteksiz

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
selam, arkadaşlar..
benim kafamı karıştıran bir şey var. eşim bazı dönemler çok istekli oluyor, nadirde olsa bazen uzun bir süre birlikte olma isteği duymuyor. bazen haftada 2-3 kez birlikte oluyorsak, bazen bir ay olmadığı olabiliyor. sizce neden kaynaklanır bu durum? istekli olmasına alışkınken, birden üç hafta - bir ay hiç isteksiz olması kafamı kurcalıyor. daha öncede birkere böyle uzun bir süre isteksizdi, sonra geçti normale döndü. şimdi tekrar aynı şey. onun dışında bana karşı ilgisi, sevgisinde bir değişiklik hissetmiyorum. bir yıllık evliyiz bu arada. sizlerdede böyle dengesiz durumlar olabiliryormu, yoksa genelde hep düzenli mi gider? :1closedeyes:

bir ay çok uzun bi süre bi erkek için

isteksizlik derken sen yanaştığında tepki vermiyomu CADIARZU
yoksa herşeyi ona bıraktın sadece o istediği zamanmı birlikte oluyosunuz:delphin:

genelde benim istememe gerek kalmaz o önce davranır. bende alışmadım bu duruma oyüzden. daha önc ebir kere oldu böyle birşey bide şimdi oluyor. yoksa okadar uzun süre isteksiz olmamıştı hiç. ben yanaşmıyorumda pek bekliyorum sadece. herhalde belli dönemlerde böyle olabiliyorlar diye düşünüyorum. normalde haftada 2 yada haftada bir kez olur mutlaka.

belkide zaman zaman senden beklediği için uzaklaşıyodur
sende isteksiz sanıyosundur
baktın yine aynı dönemsel isteksizleşti
sen yanaş sen iste atla üstüne:asigim:
geri çevirmesse normaldir demekki senden bekliyo
geri çevirirse ozaman bi problem olduğunu düşünebilirsin
dene bakalım ne olucak sonuç hihoyyyt

ya ben zaten hep uzak durup hep ondan bekliyor değilim. direk olaya girmiyorum ama arif olan anlar yani. yanaşıyorum yanına sokuluyorum, yani direk olaya girmesemde bişekilde ima ediyorum yani. oda karşılık veriyor ama biryere kadar, sonra geri çekiyor kendini. sanki kendini tutmaya çalışıyor. belki yorgunluk, belki psikolojik nedenlerden dolayı etkileniyor olabilir. genelde böyle değil çünkü.

Normal olabilir.ozamanlarda da sen yanaş bence.ben öyle yapiyorum.benden uzaklaşmamasini sağliyorum

işte kadın milletinin en büyük hatası genel anlamda herşeyde zaman zaman yapıyorum bende
bu erkek milleti anlamaz imadan felan
açık açık söyle ne istediğini
yaa sen ima edemiyosun anlamıyo yada işine gelmiyo:delphin:

neyse bence sorun kocanda değil sende gibi hep bana hep bana deme
biraz verici ol :asigim:

hayatında hiçbir değişiklik yok etkilenebileceği. çok yorgun,uykusuz olduğu günlerde bile önceden değişiklik olmuyordu, şimdide o tür durumların etkileyeceğini sanmıyorum. aklıma başka bir nedende gelmiyor. daha öncekinde endişelenmiştim sonrasında herşey normale dönmüştü, oyüzden geçici bir durum diye düşündüğüm için konuşma gereği duymadım hiç. bana karşı bir tavrı olduğunu da sanmıyorum çünkü tavırları çok normal bana karşı. herzaman aynı olmuyor herhalde, bazen değişkenlik gösterebiliyorlar, diye yorumluyorum bunu. bilmiyorum sizler de zaman zaman yaşıyormusunuz aynı şeyi..:uhm:

işte kadın milletinin en büyük hatası genel anlamda herşeyde zaman zaman yapıyorum bende
bu erkek milleti anlamaz imadan felan
açık açık söyle ne istediğini
yaa sen ima edemiyosun anlamıyo yada işine gelmiyo:delphin:

neyse bence sorun kocanda değil sende gibi hep bana hep bana deme
biraz verici ol :asigim:

böyle davranmamam gerektiğini biliyorum ama şimdiye kadar hep zemini hazırlayan ben oldum gerisini getiren o. daha fazlasını yapamam. normalde imayı anlayan, etkilenen, kayıtsız kalamayan birden bire nasıl değişebiliyor, onu anlamıyorum bende.

Back
X