- 6 Şubat 2021
- 77
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
malesefHayır tek sorumluluk sizin değil bir kere bunu bilin . Geri çekilme ile mi hamile kaldınız
Kendisi niye korunmamış? Tüm suç size ait değil tabiki sakın kendinizi suçlamayın. Ben olsam aldırmam ama karar sizin. Bakabilecek durumdaysanız doğurun bence.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Neden geçerli tıbbi bir yöntem denemediniz acaba?Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
bazı sağlık sorunlarımdan dolayıNeden geçerli tıbbi bir yöntem denemediniz acaba?
Sorumluluk kimin bilemem ama geri çekilme diye bir yöntem yok. Birinde hamile kalmasan 2.sinde kalırsın....malesef
ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.Kendisi niye korunmamış? Tüm suç size ait değil tabiki sakın kendinizi suçlamayın. Ben olsam aldırmam ama karar sizin. Bakabilecek durumdaysanız doğurun bence.
Offffmalesef
Tek mi yaptınız ki tüm sorumluluk size ait oluyor. Aldırma konusunda hiçbişey diyemiyeceğim bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Siz bebeği istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız konusarak halledebileceğinize inanınıyorum. Sonuçta eşinizi siz daha ii tanıyorsunuzHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Baya yöntem var. Mesela spiralde mı etkiliyordu sağlığınızı?bazı sağlık sorunlarımdan dolayı
bazı sağlık sorunlarımdan dolayı
malesef
çalışma deneyimim var,ailemde her türlü arkamda ama ben durumun oralara gelmesini istemiyorumBak bak bak..kondom tercih etmiyormus haspam. Madem bu kadar korkuyor öküz o kondomu da takacak. Korunmak tek kadinin sorumlulugu degil. Geri cekilme korunma yöntemi degil. Konuya gelelim: sahsen hicbir erkegin lafi ile bebek aldirmam. Buna esim dahil. Insallah mesleginiz veya kenarda köselerde birseyleriniz vardir.
keşke dogum kontrol hapi prezervatif falan kullansaydiniz, bu durum kimin suçu bilmiyorum ama karninizdaki bebegin suçu olmadıgı kesin.malesef
madem bu kadar istemiyordu o zaman kendisi yeterince onlemini alsaydi. sizi suclamasi buyuk haksizlik. aldirmayin kesinlikle, Allah in verdigi minicik bir can, emanet. Buyuk bir insani oldurmekten hicbir farki yokHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
teşekkür ederim yorumunuz için,benim kendimi suçlu hissetmeme sebep olduğu için fikirlerinize ihtiyaç duydum,kendisine de bu konuyu gösterecem çünküSaglik sorunlariniz varsa esiniz korunucak iste. Kendinizi sakin ezdirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?