- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
teşekkür ederim yorumunuz için.bu bahsettiklerinizi cogu bayan yasiyor, kilo aliyor regli azaliyor yada cogaliyor vs. bir cocuga kiymaktansa bunlari yasamayi goze aliyorlar,verdiginiz cevaplara bakiyorum saldim cayira mevlam kayira modunda bir cinsellik hayatiniz var esinizinde sizinde, hamile kalmamak icin hic bir onlem yok her onleme bir bahanenizde var, tamam siz aldirmak istemiyorsunjuz sonucuna katlaniyorsunuz size bu konuda bir sey demiyorum, ama esinizde katlanmali.
bunun önlemini almak kadına aitmiş
Yanlış anlama hiç anne olmadım. Çocukluğumdan beri tek hayalim anne olmak. 100 tane koca bulunur ama 1 tane evlat bulunmuyor. Aldırmazdım yerinizde olsam.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
kesinlikle vicdansızca,ama her bebek varlığından mutlu olunmasını ister,korkularımın sebebi dünyaya geldiğinde bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalmasıSırf kendi zevki için kondom kullanmam sen korun diyen erkeklerden nefret ediyorum. Bencil varlıklar.
Bu sorumluluk tek tarafli değil ama geri çekilme bir korunma yontemi değil.
Olan olmuş ve hamilesiniz, anne bebek sağlıklıysa aldırmak bilemedim cok vicdansızca değil mi?
Üst üste geldi bugün herşey morelim okadar bozuluyor ki anlatamam. Haberlerde gördüm kadın ın 6 Cocugu var kızını dövüp dövüp yastıkla boğuyordu birde bu kadıncağızın kocası. Bende uğraşıyorum olsun diye 1 tane olsa ona bile razıyımVayy be az önce ağladım çocuğumuz olmuyor diye. Sonra bu konuya denk geldim. Bir şey diyemeyeceğim ..
bazı sağlık sorunlarımdan dolayı
umarım bu yorumlardan sonra bu sabit fikri değişirAhahahah
Ahahahhaha
Ahahahahahahhah
Totomla güldüm.
3 Çocuk babası olacak cesareti yoksa koli koli kondom alsın eve ya da temiz temiz sevişmesin Paşa Bey.
Yorumum bu.
İnşallah herşey gönlünüzce olur,teşekkür ederimYanlış anlama hiç anne olmadım. Çocukluğumdan beri tek hayalim anne olmak. 100 tane koca bulunur ama 1 tane evlat bulunmuyor. Aldırmazdım yerinizde olsam.
bu çözüm de aklımdan geçmiyor değilO halde o zaman ya cinsellik olmayacak, ya esin kondom ile koruncakti . Bir hayattan bahs ediyoruz. Nasil millet korunma konusunu bu kadar hafife alabiliyor?
Sorumluluk almak istemeyen, suçu sana atan es bence normal hayattada harika es olacagini sanmiyorum. Yerinde olsam aldirirdim ve ardindan bosanma davasi açardim.
Yani durumunuza cok üzüldüm gercekten.ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.
en kısa zamanda dileğinize kavuşmanızı yürekten istedim.Vayy be az önce ağladım çocuğumuz olmuyor diye. Sonra bu konuya denk geldim. Bir şey diyemeyeceğim ..
teşekkür ederim yorumunuz içinYani durumunuza cok üzüldüm gercekten.
Eşiniz hem bencil hem de sizi suçlayacak kadar... Siz tıbbi yöntem kullanaöayınca geriye kondom kalıyor bir tek e onu da eşiniz reddediyor geriye ne kalıyor.
Eşinizin ne demek istediğini anlamadım gercejten
Korunmam gebelik olursa aldırırım yöntemi ile mi yola cıkmış?
Su durumda içinizden ne geliyor onu dinleyin. Eğer eşinizin arzusu ile istemediğiniz bir adım atarsanız ömür boyu pişmanlık yasayabilirsiniz. Ben olsam bu adamın sözüne hiççç itibar etmezdim gerci ben kürtajı erken veya gec olsa da cinayetle eşdeğer tutuyorum
O ne demek ya..Sanki komşunun çocuğuna yardımcı oluyor.ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.
doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor
O zaman hiç düşünecek bişey yok.ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.
Allah yardımcınız olsunben istiyorum,diğer çocuklarımda da zorlanmadım,ama tek başıma istemek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?