Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf kendi zevki için kondom kullanmam sen korun diyen erkeklerden nefret ediyorum. Bencil varlıklar.
Bu sorumluluk tek tarafli değil ama geri çekilme bir korunma yontemi değil.
Olan olmuş ve hamilesiniz, anne bebek sağlıklıysa aldırmak bilemedim cok vicdansızca değil mi?

teşekkür ederim yorumunuz için.

Yanlış anlama hiç anne olmadım. Çocukluğumdan beri tek hayalim anne olmak. 100 tane koca bulunur ama 1 tane evlat bulunmuyor. Aldırmazdım yerinizde olsam.

kesinlikle vicdansızca,ama her bebek varlığından mutlu olunmasını ister,korkularımın sebebi dünyaya geldiğinde bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalması

Vayy be az önce ağladım çocuğumuz olmuyor diye. Sonra bu konuya denk geldim. Bir şey diyemeyeceğim ..
Üst üste geldi bugün herşey morelim okadar bozuluyor ki anlatamam. Haberlerde gördüm kadın ın 6 Cocugu var kızını dövüp dövüp yastıkla boğuyordu birde bu kadıncağızın kocası. Bende uğraşıyorum olsun diye 1 tane olsa ona bile razıyım

bazı sağlık sorunlarımdan dolayı

O halde o zaman ya cinsellik olmayacak, ya esin kondom ile koruncakti . Bir hayattan bahs ediyoruz. Nasil millet korunma konusunu bu kadar hafife alabiliyor?

Sorumluluk almak istemeyen, suçu sana atan es bence normal hayattada harika es olacagini sanmiyorum. Yerinde olsam aldirirdim ve ardindan bosanma davasi açardim.

bu çözüm de aklımdan geçmiyor değil

ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.
Yani durumunuza cok üzüldüm gercekten.
Eşiniz hem bencil hem de sizi suçlayacak kadar... Siz tıbbi yöntem kullanaöayınca geriye kondom kalıyor bir tek e onu da eşiniz reddediyor geriye ne kalıyor.
Eşinizin ne demek istediğini anlamadım gercejten
Korunmam gebelik olursa aldırırım yöntemi ile mi yola cıkmış?
Su durumda içinizden ne geliyor onu dinleyin. Eğer eşinizin arzusu ile istemediğiniz bir adım atarsanız ömür boyu pişmanlık yasayabilirsiniz. Ben olsam bu adamın sözüne hiççç itibar etmezdim gerci ben kürtajı erken veya gec olsa da cinayetle eşdeğer tutuyorum

Sevişip boşalırken herşey güllük gülistanlık sen gebe kalınca mı kabahat? Hem prezervatif kullanmasın hemde çemkirsin ne kadar utanmaz bir insanmış. Çocuk istemeyen prezervatif kullanmayan adam çüküne sahip çıkıp sevişmesin bir zahmet.. Çocuğu aldır diye baskı uygularsa günahı vebali de senin değil eşinin üzerine...

teşekkür ederim yorumunuz için

ben bu konuda kendime güveniyorum,oda doğurursam hiç bi şekilde yardımcı olmayacağını söylüyor.
O ne demek ya..Sanki komşunun çocuğuna yardımcı oluyor.
Madem çocuk sahibi olmamak konusunda bu kadar netti o zaman tedbirini de alacaktı.
Doğurun yada doğurmayın diyemem ancak böyle bir adamla ne evli kalmak ne de bir de 3. çocuğu doğurmak istemezdim şahsen.
Ama çocuğu aldırmakta yazık , can o da..bakabilecekseniz adamı boşayın alın çocuklarınızı gidin

doğum kontrol hapını sağlık sorunumdan dolayı kullanamıyorum,oda kondom kullanmak istemiyor

Ee baska yöntemler var, spiral, igne, yapiskan, takvim,..

Saglik sorunu neymis onuda merak ettim. Cogu insanlar hap üzerine bilgisiz oldugundan dolayi zararli oldugunu düsünüyor. Ki degil. Yani kaç yildir evlilsiniz, 2 cocugunuz var, hiçmi jinekologa gitmiyorsunuz? Hiçmi sormadiniz nasil korunabiliriz diye? Onu geçtim simdi konu açtigin internette, iki tik ile birsürü bilgiye ulasabilirdin korunma konusu üzerine.

Sorumsuz bir adam ile korunmasiz cinsellik. Hatta korunmali cinsellik bile. Adam belli ki ö.. Olan iste o bebeklere oluyor. "Yok insani öldürmek gibi oluyor" diye vicdan azabini duydurmaya çalisiyorlar sana. Sanki senin yaninda olacak uykusuz oldugunda, bosanmayip halen o esi çektiginde. Cünkü o adam seni zerre yardim etmez hiç bir konuda. Bosansan bile sen minik bebek ile kalirsin, o adam istedigi hayati yasar tekrar evlenir.

Tekrar diyorum, daha 5 haftalik, hücre kitlesi. Bencede aldirman daha iyi ama ayni zamanda esinide "aldir" yani bosan. Kendi hayatina bak. Sana bunlari yasatan adam ile evli kalma.

ben bu bebeği istiyorum,zaten hep 3 çocuk istemişimdir ama eşim istemediğinden bu fikrimden vazgeçmiştim.
O zaman hiç düşünecek bişey yok.
Doğurun
Eşinize de diyin ok sen hiç bir sekilde dahil değilsin diye. Hatta yazsın imzaların bir kagıda ben 3. Çocugu istemiyorum gebelik sonlansın istiyorum diye.
Yrn o çocugun yüzüne nasıl bakacak.

İşin tuhaf tarafı gebelik dogum dogum sonrası lohusalık emzirme tamamı kadınla doğrudan ilgili zor süreçler. Bunu kadın olarak sizin basınıza getiren o. İstemeyen de o. Ona ne oluyorsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…