eşim bebeğimi benden ayırmak istiyor

sadece ailelerinizle görüşmeme kararı değil birbirinizle de görüşmeme kararı aldınız galiba..

hiçbir şey anlamadım ..

Konuyu tam anlatsaydın belki yardımcı olabilirdik.siz annenize sürekli kalmayamı gittiniz durum ayrıldığınızı gösteriyor

en az 20 kere okudum anlayamiyorum (

konuyu anlamadim ama
hakim olsa sana verir..
yani senin hakkin minik yavru

Bu kadın ve erkekler bebekleri oyuncak sanıyor sanırım, 6 aylık bir bebeğin annesine ihtiyacı olduğunu artık çocuklar bile biliyor.

bende anlamadım yada söylemi demek istemiş herkes kendi ailesine gitsin çocuğuda beraberinde götürsün demekki eşim gidip gelmesi 12 saat felanmı sürüyoki mat problemi gibi oldu bu yaa....

demekki kimse anlamamış bende sorun yok 12 saat ne niye 12 saat kalacak aileler derken amaaannnn cidden öss sorusuna benzemiş:)))

konuyu anlamadım ama çocuklar herzaman annenındır demek istiyorum .istisnai durumlarda olabılır ozamanda kımdaha ilgiliyse onun yerıdır bebeğine bakmayan annelerde var

kızlar sadece 2-3 gün tatil için memlekete gittiğimzde herkes kendi ailesinde kalıcak

Öfff ömürlük gibi yazmışsın,meğer 2-3 günmüş.

Yine de saçma bir teklif olmuş.
6 aylık bebek,gece annesiz nasıl duracak ki ?
İlk sabaha bozulur o plan,ben sana diyeyim.

Kesinlikle gitmek istemiyorsan,öğlen karnını doyurup uyuttuktan sonra getiririm,gece alırım diyebilirsin.
Karnı tok ve uykusunu almışken,keyifli olur,eşini o şekilde ikna edersin.

kızlar eşim bu siteyi biliyor ve arada giriyor konu açtığımı anlamasın diye hemen yazıp çıktım kusura bakmayın..

bende vermek istemiyorum ama babannesinin hakkıymış görmek ben gitmediğim için mecbur yanlız götürcekmiş

öyle dönüşümlü değil de birkaç saatliğine götürebilir belki.o bile çok aslında bebek sensiz durabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…