Eşim bebeğimizi istemiyor

Siz eşinizle çocuk yapmaya karar vermeden mi hamile kaldınız? Önceden isiyordu da hamile kalınca mı fikri değişti?

Biz karalaştırmadık öyle ama biraz daha ılımlı üstüne gitmeyince daha iyi oldu sanki... 1 hafta çok ağladım kendimi çok üzdüm şimdi korkuyorum ya kalbi durduysa diye 4 ağustos randevum var kızlar bnm için dua edin

Eşim bebeğimizi istemiyor korkuları başlamış onun korkuları yüzünden bende bebeğimden olmak asla istemiyorum daha haxır olmadığını söyleyip duruyor oysa kendimize ait evimizde arabamızda var yani bir bebek için gerekli altyapımız var.sürekli mutsuzum ne yapmam gerek yardım edin çıldırıcam

Canim ultrason randevulerine esinide goturmeye calis. Bebisi gorunce fikri degisir gibime geliyor. Ahh helekii kucagina alsinnnn bu dusuncesinden pisman olacaktir emin ol. Ama sakin kiyma bebegine izin verme

biz istiyorduk. ya da ben öyle sanıyordum. yani korunmadan ilişkiye giren adam kadının hamile kalma olasılığı olduğunu bilir diye ben eşim de istiyor sanıyordum. hamile olduğumu söylediğimde salya sümük ağladı. aradan 2 hafta falan geçti. bir akşam otururken "çocuk için erken mi acaba" dedi. :o o an suratının ortasına patlatasım geldi. ne diyorsun sen yaa dedim. aldırmamı falan düşünmüyosun herhalde dimi dedim. ki eşim öğrendiği an iki tarafında tüm sülalesini arayıp kahkaha içinde vermişti haberi...
yok yani onu demiyorum da erken mi acaba dedi tekrar. bunu sormak için geç kaldın dedim ve çekip gittim yanından. sonra sonra karnım çıkıp bebek de hareketlenince 'aman da benim oğlum' gibisinden sevmeye başladı..
bence sizin eşiniz de bi şaşkınlıkla öyle demiştir. hele bir doğsun o melek...

💑💓

Canim ultrason randevulerine esinide goturmeye calis. Bebisi gorunce fikri degisir gibime geliyor. Ahh helekii kucagina alsinnnn bu dusuncesinden pisman olacaktir emin ol. Ama sakin kiyma bebegine izin verme

İlkine gittik biz şaşırdı terledi bir garip oldu bense sevincimi içimde tutamadıım doktora sarılmadığım kldı eşim şaşkın ama makaleler okuyup gebelikte baba adaylarıyla ilgili rahatlatmaya çalışıyorum

Back
X