hep bu düşüncede miydi? maddi olarak-iş olarak bir sorununuz var mı?
her hangi bir kaygı sonucu ilk önce istememesi akla geliyor da..
çok takılmayın. belki kendisni ifade edemiyordur. benim eşimde hamilleiğimde çok odundu. ama kızım dünyaya gelince adam ani bir U dönüşü yaptı.
bazı erkekler istese de böyle hayaller kurmayı sevmiyorlar, mesela benim eşim. arada istemediğini ben de düşünüyorum, sorduğumda istiyorum diyor. geçenlerde arkadaşlarımızın yanında bizim de yakın zamanda çocuk planlarımız var dedi ve çok şaşırdım. bizdeki annelik içgüdüsü doğuştan ama onların babalık duyguları sonradan oluşuyor. istemese eminim söylerdi. ben artık takmıyorum, o çocuk olacaksiz de rahat olun.
işe yeni girdi sayılır, işle ilgili beklediği şeyler olduğunu söylüyor, birde ev almayı düşünüyoruz
bunlardır sebep.çok da üzülme.maddi kaygılar biliyorsun ki çocuk düşüncesini etkiliyor ister istemez.
kesinlikle katılıyorum bende hak veriyorum ama 29 yaşıma geldim, annelik içgüdüleri kabarıyor sanırım zaman geçtikçe, geçenlerde çok sevdiğim bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hiç sevinmedim, sadece öyle davrandım, çok zormuşşş
insan kendinde olmayanı başkasında gördü mü haset etmek gibi değil de ister istemez imrenebiliyor.
bir insanlık gerçeğidir bu.şuanda yapmanız gereken maddi konuları hizaya getirip en kısa sürede ele almak.
o bir baba adayı olarak sadece bu işin altından kalkmak istiyor emin ol. senin yaşından sonra evlenenler var çocuk sahibi olanlar da.
yeter ki iyi psikoloji içinde olun,tadınızı kaçırmayın.hepten istemiyor değil adam.
işe yeni girdi sayılır, işle ilgili beklediği şeyler olduğunu söylüyor, birde ev almayı düşünüyoruz
Günaydın hanımlar, bugün içim dolu dolu uyandım ve o şekilde de devam ediyor. Dün eşimle konuşmaya çalıştım ismini ne koyarız bebeğimiz olsa falan diye ama konuşmaktan bile çok hoşlanmadı ve zamanı gelince konuşuruz diyor. çocuk istemiyor musun dediğimde hayır istiyorum diyor. çok ağladım ama ne yapıcam bilmiyorum nerdeyse 3 yıldır evliyiz ve ben artık çevremdekilerim bebeği olmasına bile sevinemiyorum...
işinde yerini sağlamlaştırsın, ev alın. bence bunlar da bebek sahibi olmak için önemli. hatta benim için şart.
Sizinle benzer durumdayız..Benim eşimde bebk istemiyor şu an ama sebebini açıklıyor.Sizin eşinizin de dediği gibi maddi olarak biraz daha toparlanalım diyor.Ev aldık ve gerçekten maddi anlamda sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz.Eşiniz sizi seviyorsa,anlayışlıysa ve bu durumla ilgili size açıklamada bulunuyorsa dert etmeyin derim ben.Hayat kısa güzel olan her günün değerini bilmek lazım.Sizinde bir gün olacaktır bebeğiniz.Umarım benimde
Güzelim,eşine çocugumuz olunca isimini ne koyarız diye dolaylı yoldan sormaktansa,açık açık düşünceni söyle.Bebek istiyorum de.Eğer o şu an düşünmüyorsa sana sebebplerini açıklar.O sebepler mantığına uyarsa,sebepleri ortadan kaldırır tekrar oturur konuşursunuz.Bu birlikte konuşup,birlikte karar alıp,birlikte uygulayacağınız birşey.Varsayımlarla,acaba istemiyormularla olacak iş değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?