Ben de deli gibi severim çocukları ama çocuk istemiyorum. 2sene oluyor evleneli, kaldıramam o sorumluluğu gibi geliyor. Ne bileyim bir de hayatımı zorlaştıracak diye istemiyorum. Kimisi eşinden değişik şüphelerde bulunmuş ama takma. İnsan hazır olamıyor. Ki benim eşim de çocuk delisi ama olmaz diyorum. Şimdilik maddi durumumuz el vermez diye geliştiriyoruz ama asıl mesleklerimize başlayınca ne yapacağız bilmiyorum. Ölene kadar bi çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum, alamam gibiMerhaba arkadaşlar bu ay evliliğimin 3. Yılına girdim eşim sürekli farklı bir şekilde erteliyor , bende cok istiyorum Bebek sahibi olmayı. Artık bu konu psikolojimi bozdu Arkadaşlarımın hamilelik Haberlerini aldığımda eve gelip ağlıyorum cok utanıyorum bu durumdan ama elimde değil( birde ilk evlendiğimde başka bir sebepten kadın doğuma gitmiştim doktor çok dikkat et yumurtalıkların cok iyi çalışıyor hemen hamile kalırsın demişti. Şimdi hap kullanmıyorum ama farklı şekilde korunuyoruz ama ben yinede yumurtalıkların tembelleşip eşimin canı istediği zaman çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum
Dışarı çekiliyosa mutlaka hamile kalırsın merak etme.
Bi taraflarının keyfine kondom da kullanmıyorlar şaka gibi.
Dışarı çekiliyosa mutlaka hamile kalırsın merak etme.
Bi taraflarının keyfine kondom da kullanmıyorlar şaka gibi.[/QUOTE
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlışlıkla Nasıl olacak işi bitince banyoya gidiyor ben görmüyorum bile değmiyor bana
Siz kadınlık hormonlarıyla bir gün mutlaka isteyeceksiniz geçici bir dönem sizinkiBen de deli gibi severim çocukları ama çocuk istemiyorum. 2sene oluyor evleneli, kaldıramam o sorumluluğu gibi geliyor. Ne bileyim bir de hayatımı zorlaştıracak diye istemiyorum. Kimisi eşinden değişik şüphelerde bulunmuş ama takma. İnsan hazır olamıyor. Ki benim eşim de çocuk delisi ama olmaz diyorum. Şimdilik maddi durumumuz el vermez diye geliştiriyoruz ama asıl mesleklerimize başlayınca ne yapacağız bilmiyorum. Ölene kadar bi çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum, alamam gibi
Tuvalete gidiyor bana değmiyor kesinlikleDışarı çekildiğinde nerede bitiriyor işini? Nerenize geliyor yani?
Merhaba arkadaşlar bu ay evliliğimin 3. Yılına girdim eşim sürekli farklı bir şekilde erteliyor , bende cok istiyorum Bebek sahibi olmayı. Artık bu konu psikolojimi bozdu Arkadaşlarımın hamilelik Haberlerini aldığımda eve gelip ağlıyorum cok utanıyorum bu durumdan ama elimde değil( birde ilk evlendiğimde başka bir sebepten kadın doğuma gitmiştim doktor çok dikkat et yumurtalıkların cok iyi çalışıyor hemen hamile kalırsın demişti. Şimdi hap kullanmıyorum ama farklı şekilde korunuyoruz ama ben yinede yumurtalıkların tembelleşip eşimin canı istediği zaman çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum
ooo o zaman hamilelik riski baya yuksekCok afedersiniz dışarı boşalıyor
Bu aralar yapacaktık yine 6 ay sonrasına sarkıttı ama zaten hep karar verdiğimiz gün gelince ileti bir tarihe atıyorIstemiyor olabilirde , neden istemiyor ? Ne zamana kadar istemiyor ? Bunlari bir ogren bence, hic istemiyorsa o zaman kotu yani
Seviyorum, anne olmak cidden olağanüstü biliyorum ama ne kadar istesem de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Şey gibi tatlı bir yasak gibi. Olursa bu rahatlığım ve özgürlüğüm olmayacak gibi. Hatta daha önce de yazmıştım burda, yalnızlığı o kadar seviyorum ki, eşime aşık olmama rağmen bir gün ayrılırsam sebebi bu olacak diye. Özgürlük kısıtlayan hiç birşeyi istemiyorum ne kadar güzel olursa olsun :S Değişik :)Siz kadınlık hormonlarıyla bir gün mutlaka isteyeceksiniz geçici bir dönem sizinki
Bu aralar yapacaktık yine 6 ay sonrasına sarkıttı ama zaten hep karar verdiğimiz gün gelince ileti bir tarihe atıyor
Benim bildiğim yoktamamda bir sebebi olmali
Tuvalete gidip orada boşalıyor?Tuvalete gidiyor bana değmiyor kesinlikle
Benim bildiğim yok
Başkalarının Bebek haberlerini aldığımda kötü oluyorum bu halimden utanıyorum Haklısınız ama 6 yıldır birlikteyiz sanki eşimize cok seviyorum artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorumCanim cocuk istegini anliyorum tabi ama niye utandigini anlayamadim.
Henuz 26 yasindasiniz 28 de olsa ne olur 30 da olsa ne olur.
Onemli olan esinle birlikte ayni anda
Evet simdi zamani diyebilmek
Ayni anda hissetmek.
O zaman gelene kadar bugunlerinizin tadini cikarin :)
Hazır değil heralde.
Dışarı bosaliyorsa üzerinden kalkma sen de
evet ama ben bu şekilde sürpriz bir hamilelik istemiyorum ki eşim istemezse zaten bir anlamı yokTuvalete gidip orada boşalıyor?
Bilmem zevk suyundan da hamile kalınır diyorlar ama doğruluğu var mı bilmiyorum.
Ben eşime bazen bak ya ilerde olmazsa diyorum nasip kısmet kaderimizde varsa olmaz ne yapalım ebn seni seviyorum sen Yetersin diyor ama bana artık eşim yetmiyor kendimi eksik hissediyorumBenim teyzemin ogluda çocuk istemiyordu. Eşi çok istiyordu hatta yaşı var diye keşke ikiz olsa derdi..abi bi çocuğunuz olsa derdik sekiz senelik evliyken ayrıldılar maalesef..neden bence buydu..iyi anlaşıyorlardı dışardan bakıldığında..ama bazı erkekler istemiyor nedense..
Senin yapacağın şey beklemek, elbet vakti zamanı vardir
bu ne ya cok romantik adam cikariyor wcye kosuyorTuvalete gidiyor bana değmiyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?