Başkalarının Bebek haberlerini aldığımda kötü oluyorum bu halimden utanıyorum Haklısınız ama 6 yıldır birlikteyiz sanki eşimize cok seviyorum artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorum
Şimdi okudum da yaşlariniz daha genç ve tatlım.. Bu zamanlarının tadını çıkar biraz madem..calismiyorsan kurslara gidebilirsin kendine uğraşlar bul..daha yılların var önünde sende gir bir ise çalış.. Madem esin istemiyor suanBen eşime bazen bak ya ilerde olmazsa diyorum nasip kısmet kaderimizde varsa olmaz ne yapalım ebn seni seviyorum sen Yetersin diyor ama bana artık eşim yetmiyor kendimi eksik hissediyorum
Zaten yoğun tempolu çalışıyorum ama haklısınız kafamı daha cok doldurmalıyım çünkü artık işime bile veremiyorum kendimi nu konuya kitlendimŞimdi okudum da yaşlariniz daha genç ve tatlım.. Bu zamanlarının tadını çıkar biraz madem..calismiyorsan kurslara gidebilirsin kendine uğraşlar bul..daha yılların var önünde sende gir bir ise çalış.. Madem esin istemiyor suan
3 yıl evli olup çocuk istememesi normal değil acaba çocukları sevmiyo olabilir miMerhaba arkadaşlar bu ay evliliğimin 3. Yılına girdim eşim sürekli farklı bir şekilde erteliyor , bende cok istiyorum Bebek sahibi olmayı. Artık bu konu psikolojimi bozdu Arkadaşlarımın hamilelik Haberlerini aldığımda eve gelip ağlıyorum cok utanıyorum bu durumdan ama elimde değil( birde ilk evlendiğimde başka bir sebepten kadın doğuma gitmiştim doktor çok dikkat et yumurtalıkların cok iyi çalışıyor hemen hamile kalırsın demişti. Şimdi hap kullanmıyorum ama farklı şekilde korunuyoruz ama ben yinede yumurtalıkların tembelleşip eşimin canı istediği zaman çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum
peki başkalarının bebek haberlerini duyduğunda seni üzüldüğünü görünce tepkisi ne oluyor ?Başkalarının Bebek haberlerini aldığımda kötü oluyorum bu halimden utanıyorum Haklısınız ama 6 yıldır birlikteyiz sanki eşimize cok seviyorum artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorum
çocuk asla tek tarafın istemesi ile olacak bir şey değil. ikinizde aynı gun aynı fikirde olduğunuzda olursa hayatınız daha mutlu geçer.Merhaba arkadaşlar bu ay evliliğimin 3. Yılına girdim eşim sürekli farklı bir şekilde erteliyor , bende cok istiyorum Bebek sahibi olmayı. Artık bu konu psikolojimi bozdu Arkadaşlarımın hamilelik Haberlerini aldığımda eve gelip ağlıyorum cok utanıyorum bu durumdan ama elimde değil( birde ilk evlendiğimde başka bir sebepten kadın doğuma gitmiştim doktor çok dikkat et yumurtalıkların cok iyi çalışıyor hemen hamile kalırsın demişti. Şimdi hap kullanmıyorum ama farklı şekilde korunuyoruz ama ben yinede yumurtalıkların tembelleşip eşimin canı istediği zaman çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum
Ben de böyleyim. Kesin olarak yapmama kararı aldım artık birkaç yıl önce, hayatımı ona göre planladım, kafam kesin karar verince rahatladı, uzun bir beraberliğim olmasına rağmen evliliği de erteledim iyice sanırım asıl bu sebepten. En doğurgan yaşlarımda da gelmedi yaparım büyütürüm cesareti. O sorumluluğu alma isteği hiç oluşmadı bende. Gelmeyince gelmiyor gerçekten sanırımSeviyorum, anne olmak cidden olağanüstü biliyorum ama ne kadar istesem de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Şey gibi tatlı bir yasak gibi. Olursa bu rahatlığım ve özgürlüğüm olmayacak gibi. Hatta daha önce de yazmıştım burda, yalnızlığı o kadar seviyorum ki, eşime aşık olmama rağmen bir gün ayrılırsam sebebi bu olacak diye. Özgürlük kısıtlayan hiç birşeyi istemiyorum ne kadar güzel olursa olsun :S Değişik :)
Kalınıyor tecrübeyle sabit şuan kucağımda kendisiTuvalete gidip orada boşalıyor?
Bilmem zevk suyundan da hamile kalınır diyorlar ama doğruluğu var mı bilmiyorum.
3 yıl evli olup çocuk istememesi normal değil acaba çocukları sevmiyo olabilir mi
Tuvalete gidiyor bana değmiyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?