Eşim Bebek istemiyor

Başkalarının Bebek haberlerini aldığımda kötü oluyorum bu halimden utanıyorum Haklısınız ama 6 yıldır birlikteyiz sanki eşimize cok seviyorum artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorum

Oyle dusunme bu daha cok
Doygunlukla alakali diye dusunuyorum.
26 yasinda bir erkek henuz bazi seylere doymus hissetmeyebilir.
Rahatlik ozgurluk her anlamda.
Ve cocuk sorumluluguna hazir hissetmiyor diye dusunuyorum ki normal buluyorum.
Senin hazir hissetmen
Dogru zamanin bu zamanlar oldugu anlamina gelmeyebilir.

Bizde 20 yasinda basladik 23 de evlendik 26 da cocuk sahibi olduk.
Sizde bizimle ayni tablodasiniz dikkatimi cekti :)
Biz ciddi anlamda o doygunlugu yasadik ve oyle karar aldik.
Ama esim hazir hissetmeseydi
Kesinlikle beklerdim.

Ben eşime bazen bak ya ilerde olmazsa diyorum nasip kısmet kaderimizde varsa olmaz ne yapalım ebn seni seviyorum sen Yetersin diyor ama bana artık eşim yetmiyor kendimi eksik hissediyorum
Şimdi okudum da yaşlariniz daha genç ve tatlım.. Bu zamanlarının tadını çıkar biraz madem..calismiyorsan kurslara gidebilirsin kendine uğraşlar bul..daha yılların var önünde sende gir bir ise çalış.. Madem esin istemiyor suan

Zaten yoğun tempolu çalışıyorum ama haklısınız kafamı daha cok doldurmalıyım çünkü artık işime bile veremiyorum kendimi nu konuya kitlendim

3 yıl evli olup çocuk istememesi normal değil acaba çocukları sevmiyo olabilir mi

Ya şu yorumda bulunan meraklı ablalara hastayım :)) nereye boşalıyor? Ne ile korunuyorsun? Yatış ve pozisyon şekli şemali sorana artık hiç şasmayacagım.. Ayol kız durumu arz etmiş. Öneri bekliyor sanane nereye boşalıp boşalmadığı

Başkalarının Bebek haberlerini aldığımda kötü oluyorum bu halimden utanıyorum Haklısınız ama 6 yıldır birlikteyiz sanki eşimize cok seviyorum artık Zaman'ı geldi diye düşünüyorum
peki başkalarının bebek haberlerini duyduğunda seni üzüldüğünü görünce tepkisi ne oluyor ?

çocuk asla tek tarafın istemesi ile olacak bir şey değil. ikinizde aynı gun aynı fikirde olduğunuzda olursa hayatınız daha mutlu geçer.
ayrıca yumurtalarının tembelleşmesi için daha cok vardır muhtemelen... panik yok. 36 yaşındayım hala işliyor benimkiler 45 yaşında doğuranlarda var...
borcunuz harcınız varsa adam bunların kapanmasını bekliyordur ? yada paranız çocuğa yetmeyecek gibiyse sıkıntıya girmek istemiyordur ?

Nedenleri neymiş .. benimkide başımn etini yemsti cock die iki aylk evlyken baskılara dayanamadım. Hemen isteynde var şartlar ın olgunlasmasını bekleynde.. erkekler tuhaf. Maddi manevi uygunsan ve baska bir kadın olmadığından eminsen neden olmasnki çock

Bende 2 yıl 3 aydır evliyim ama kadın olduğum halde bebek düşünmüyorum şu an.Benimde eşim baskı yapıyor bana olsun artık diye ama kendimi hazır hissetmeden evliliğime daha tam güvenemeden neden anne olayım diye düşünüyorum.Belki eşinizde baba olmaya hazır bulmuyordur kendini.Sonuçta çocuk büyütmek büyük sorumluluk.Biraz daha bekleyin bence yaşınız genç daha

Ben de böyleyim. Kesin olarak yapmama kararı aldım artık birkaç yıl önce, hayatımı ona göre planladım, kafam kesin karar verince rahatladı, uzun bir beraberliğim olmasına rağmen evliliği de erteledim iyice sanırım asıl bu sebepten. En doğurgan yaşlarımda da gelmedi yaparım büyütürüm cesareti. O sorumluluğu alma isteği hiç oluşmadı bende. Gelmeyince gelmiyor gerçekten sanırım

Buarada B Byvs yorum yapanlar olmuş, pek dikkate almamışsınız ama geleneksel yöntemler %80 civarı bir korunma sağlar en fazla. Bilimsel yöntemlerin bile koruması %99'dur. Artık açık açık yazayım, belki hak verirsiniz: Çok dikkat edilse bile boşalma öncesi erkekten gelen sıvıda sperm olabileceği için, doğurgan yaşta da olduğunuzdan gebe kalma riskiniz var. Bu yöntem 3 yıl korudu diye hep koruyacak sanmayın. Bizim sözümüze itimat etmiyorsanız doktorunuza danışın. Eşiniz şuan çocuk istemiyorsa, bu sorumluluğu almaya hazır hissetmiyorsa, istenmeyen bir gebelik olması durumunda psikolojiniz daha da bozulur. Riske atmayın, hap kullanın derim.

Ona ne kadar cok anne olmak istedigini anlat. Senle onun nasil bir parcasi olacagini. Birde ogrendim cocuk icin cok sık iliski lazimmis de cogu erkek daha fazla iliskiye hayir demez. Ah canm isin zor valla. Allah yardimcin olsun

3 yıl evli olup çocuk istememesi normal değil acaba çocukları sevmiyo olabilir mi

o niye yav :)
10 senedir beraber 4,5 senedir evli ama hala erken olduğunu duşunuyoruz biz mesela :)
eşim 31 ben 26 olduk
istemeyen taraf benmişim gibi görünse de eşim de erken oldugunu düşünüyor içten içe
yani hazır olmayabilir 26 yaşındaki bi erkek bence

Tuvalete gidiyor bana değmiyor kesinlikle

bu nasıl iş ya hayatımda ilk kez duydum böyle bişey
demek işi bitremiyor banyoda mastürbasyon yapıp kendini boşaltıyor
geç boşalma ya da boşalamama sıkıntısı var eşinizin

Tuvalete gidip sonuca orda ulaşması daha büyük sıkıntı. Sen orgazm olabiliyor musun? Kırmak istemiyorum ama bence sevismeniz problemli. Ortak paylaşım gibi degil de isimi bitirip kalkayim modu sanki.

Esinizin belkide bildigi fakat sizin bilmenizi istemedigi bi sorunu olabilir. Bence acik acik oturup konusun, sizin o dediginiz yontemle ben bu ikinci cocuguma hamile kaldim geri cekilme yontemi sanirsam. Olacagi varsa oylede olacak.. Bence altinda yatan nedenleri arastir sen

İstemiyorsa zorla değil.
Sürekli bebek olayını dile getirmeyin.
İnada biner isteyeceği varsa da istemez.
Kendimden biliyorum.

erkekler hep korkar erteler ama oldumu da olmasın aldır demez eğer kesinlikle istemiyor değil de kararsız olduğunu seziyorsan içine kaçırt bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…