Eşim bebekten sonra bana ilgi göstermiyor

Siz şehirdışında mı kaldınız ailenizde?
Eğer öyle ise babaya büyük haksızlık, bebeğini göremediği için.
Yok değil ise de, yine evde olmamak adına aşırı uzun bir süre.
Sadece bebekten değil, yalnız yaşamaya alışmış bir adamın bocalaması bu.
Ben de olsam aynı soğukluk olur.

Ya olmazsa diye düşünüp hemen yapayım mı.? Inanın şaşırdım artık. Şu an istemiyorum. Ya olmazsa diye düşünüp yaparsam da olursa. Bi de işin bu yönü var
Niye yaşınız geçiyor diye düşünüyorsunuz ki...

Eskiden kadınlar menapoza kadar doguruyormus, bu da 50 ye tekabül ediyor...

Şimdi de eğitim çalışma hayatı derken evlilikler zaten 30 yaşına yakın yapılıyor, doğal olarak gebelik yasi ileri atiyor.

Ben bu yıl 35 yaşında 3. Bebegimi doğurdum misal...bir tane daha düşünüyorum 38 yasinda iken... yaşımın geçtiğinide düşünmüyorum açıkçası..

Sizde bebeğiniz daha çok küçük iken yasim geciyor diye hemen yeniden bebek yapıpta sevilme hakkini elinden almayın bebeğinizin..

Amin inşallah çok sağolun vallahi. Bu arada Sizi üzmek istemem ama şimdiden gündeminiz bebekse doğunca da tamamen o olacaktır bence de. Bizim hamileyken sürekli o konuşulmuyordu hatta ilgisiz bi baba mı olacak acaba diye düşünürdüm. Ama doğunca çok değişti çok şükür ki ilgileniyor yoksa buna da ayrı üzülürdüm. Şimdiden eşinizle konuşun bence. Çok güzel hayallerle çıktığımız bu serüven sıkıcı olabiliyor böyle Bizim İkimizin de ailesi yanımızda değil. Gerçi onunki 1 buçuk saat uzakta ama ha diyince bırakabileceğimiz bi yer yok o yüzden de eve kapandık kaldık.

Bu şekilde onla konuşmayı ben de çok istiyorum ama bakıyorum da bi tartışma vs olmadı ama aramız bi soğuk. Öyle olunca da konuşmak gelmiyor içimden. Yapacağı varsa da yapmaz gibi geliyor. Biraz inat ve gıcıktır kendisi malesef.
Kendisi bana 'eskiden birbirimizle uğraşırdık şimdi bebekle' dedi ben de ona istinaden beni boşladığını söyledim. O anlamıştır beni çünkü bebek yokken şakalaşır eğlenirdik gün içinde ne yaptığımızdan konuşurduk iyiydi yani ://

Evet kesinlikle merkezimiz sadece o. Evliliğim çok değişti. Dediğiniz gibi aslında yorgunluktan onu görecek göz de yok ama ne bilim bi saçımı okşasa nasılsın dese öpse dünyalar benim olur o kadar ki boş hissediyorum kendimi. Bir buçuk aydır yoktum hiç mi özlemedin beni. Bebek yokken evini ben neşelendiriyodum. Çok şükür ona karşı ilgisiz değil haklısınız ama inanın ona da sabrı çok az. Azıcık idare ediyor sonra bu durmuyo diye ya bana vermeye çalışıyor ya da TV ye baktırıyor. TV ye karşı olmama rağmen. Bide bundan bozuşuyoruz sonra.. İnşallah dediğiniz gibi olur da düzelir sağolun Allah size de yardım etsin herşey düzene girsin inşallah

Evet özlemiş olmasını çok normal karşılıyorum ona zerre şüphe yok. Ama beni hiç mi özlemedi onla beraber ben de yoktum sonuçta. Normalde ben anneme gidip geldiğim zaman özlerdi. Eve düzen geldi ses geldi derdi. O çocuğu ona veren eşini de görsün istiyorum çok bişey değil aslında istediğim. Bir de buz gibi soğursa Allah korusun ben de iyice soğurum heralde işler sarpa sarar

Evet şehir dışında kaldım. Ben de üzülerek gittim inanın bebekliğinin her anını göremeyeceği için ama doğum sonrası eşim öyle afalladı ki uykusuz geceler evde ameliyatlı bir eş düzen alt üst oldu benim gitmem işine geldi inanın. Rahatına çok düşkün çünkü. O süreçte görmeye gel özlersin dedim bi kere bile gelmedi. döneceğimiz zaman direk almaya geldi. Bir de ben temmuz annesiyim aşırı sıcak bir şehirde doğum yaptım resmen öldüm doğum sonrası sıcaktan. O da halimi görünce gitmemi rahat etmemi kendisi de istemişti zaten. Ufacık bişey olsa da soğusam diye yer arar zaten o.
Valla herkesin eşi gidiyor annesine kalıyor ara ara böyle uzun süre. Hele ki benim gibi gurbette olan. Etrafımda bunun çok örneği var ama kimse eşine böyle soğukluk göstermiyor. Bende bir anormallik olduğunu düşünmüyorum bu konuda eşimde var bence

Canim vucudunda o kadar cok hormon dengesi degisti ki insanlar basite almaya calisiyor hepimiz dogurduk falan diyolar ama hic kolay bir donem degil hissettiklerin cok normal herkes bu tarz seyler yasiyor kendine bir saat zaman bulmaya calis evden cik Müzik dinleyerek biraz yürü cok sey degisecek emin ol

onlar fasa fiso, milletin korkutmasına bakma, doktora gidip kontrollerini ol bi sıkıntı yoksa ona göre canınız isteyince denersiniz.
sonra ilk aydan oluveriyolar bi de iyice şok oluyor insan
Cok teşekkür ederim

Ben zaten 29 yaşında evlendim .aynen dediğiniz gibi okul bitirme çalışma derken.. e evlenir evlenmez de çocuk istemiyorum .ama bütün toplum üstüme cıktı. Bebek diye tepiniyor . O yüzden endişe etmeye başladım.

Amin inşallah Allah razı olsun
Bende ailem yanında 2.5 ay kaldım onların yanında doğurdum 40i çıkana kadar oradaydim. 40mız çıktıktan sonra evimize geldik adapte olmamız 1 ay sürdü hem benim hem bebeğimin hemde eşimin. Sonuçta bir anda 3 kişi oluyoruz ve gerçekten bebek zor iş. Ama ben inanıyorum duzelecek çünkü önceden böyle degildiniz. Allah bebişlerimizi korusun

Bu hiç aklıma gelmemişti. Önceden gidip kontrol ettirmek. Bütün kalbimle teşekkür ederim

birde şeyi merak ettim eşiniz doğuma girdi mi? okuduklarıma göre eşi doğuma girenlerin sonradan tiksiniyorms diye ama bilmiyorum

bence geciktirebildiğin kadar geciktirebildigin kadar geciktir. Sonra 2 tane art arda yaparsın olur biter

bence geciktirebildiğin kadar geciktirebildigin kadar geciktir. Sonra 2 tane art arda yaparsın olur biter
Evet. Burda verilen fikirlerden sonra erteleme kararımin arkasında durmaya karar verdim. Çok teşekkür ederim

Eşin seni artık bir anne olarak görüyor. Bir süre bocalar. Normal sürecinde ilerlerse zamanla düzelecektir. Daha çabuk düzelsin istersen olabildiğince bakımlı görün. Ev eskiden olduğu gibi olsun olabildiğince vs. Düşünsene, adamların yanında memeler fora, sevimsiz emzirme sütyenleri eski seksi olanların yerini almış, ortalıkta ıslak mendiller bezler.. ev her daim dağınık ve hep çamaşır kokusu var. Erkekler tabiri caizse hayvanlar gibiler. Alıştığı ortam değişince huysuzlaşıyorlar. Ev eskisi gibi görünmeyecek elbette, alışmak da zorunda ama işte bazı erkekler için açıklaması da güç uyması da. Zamanla düzelir merak etme.

Öyle mii bizim hikayelerimiz birbirine benziyormuş. Ailede kalma kısmı yani. Bir ayda ancak mı düzeldi diyosunuz. Evet gerçekten zor iş bebek ve ailemizin yanından gelince birden sudan çıkmış balığa dönüyor insan elleri üstümüzden çekilince. Dolayısıyla bu kez eşten destek bekleniyor. Amin cümlemizin bebişlerini korusun inşallah çok sağolun inşallah düzelir bizim durumumuz da.

birde şeyi merak ettim eşiniz doğuma girdi mi? okuduklarıma göre eşi doğuma girenlerin sonradan tiksiniyorms diye ama bilmiyorum
Yok doğuma girmedi ben de öyle duyduğum için ve beni öyle görmesini istemediğim için hiç düşünmedim doğuma sokmayı. Eşiminki tiksinme gibi değil yani afedersiniz bebekten fırsat olsa ve benden yeşil ışık görse yaklaşmaya çalışıyor. Ama benim ilgiden kastım birlikte olmak değil farklı bi yakınlık bekliyorum anlatabilmişimdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…