Eşim bebekten sonra bana ilgi göstermiyor

1.5 ay çok uzun bir süre. Araya soğukluk girmiştir , normal.

Ilgi beklediginizi de çok fazla dillendirmeyin , erkeklerde gerçekten geri tepiyor.

Bebek var biliyorum ama yine de kendinize iyi bakın , bakiminizi ihmal etmeyin , eşinize de iyi bakın , sevginizi gösterin.

Zamanla düzelir her şey.

Aynen anlattığınız gibi ortamları değişince huysuzlaşıyorlar gerçekten. Doğuma annem geldiğinde bile gıcık gıcık tavırları vardı anneme ordan beri hala öfkeliyim de zaten eşime. Annem sonuçta bana ve bebeğime bakmaya geldi bide yetmiyor kadın sürekli yemeğini de yaptı o zorda hiç sofrayı boş bırakmadı ama yaranamazsın bunlara. Çok teşekkür ederim inşallah düzelir

Haklısınız bu defa da kıymete biniyorlar sanki ilgi göstermezse ölecem. Ellerine koz geçmeyegörsün. Ben de bir kez dedim zaten daha da söylemedim aynen. Bebekle çok zorlanıyorum gerçekten kendime bakamıyorum doğru düzgün toparlanma lazım eşimden önce kendim için de toparlanmalıyım esasen
Çok teşekkür ediyorum dikkate alıcam

Bizimde öyle olmuştu normal yani çocuğa daha çok vakit ayırıyorsun .Eş biraz kendi başına kalmış gibi oluyor her yere de bebekle gitmek istemiyor eşim .Bende kayınvalideme bırakmak istemiyorum.Anlaşamıyoruz bu konuda o yüzden evdeyiz sürekli herkes kendi halinde takılıyor

Aynen dediğiniz gibi herşey değişiyor gerçekten çok zor ve uzun bir süreç kimisine kolay geliyor hemen o örnekleri veriyorlar ama zor bir iş. İnşallah zaman bulmaya çalışıcam dediğiniz mantıklı kafam dağılır hiç değilse. Ben iyi olduğumda eşimin nasıl davrandığını çok da önemsemiyorum benim iyi olmam lazım öncelikle sanırım. Teşekkürler size de

O konuda sizin gibi düşünüyorum eşim anneme bebeği bırakıp sinemaya falan gidebiliriz diyo ama ben de kayınvalideme bebeğimi bırakmak istemiyorum daha çok küçük bi süre gitmeyiz daha iyi diyorum sinemaya. Tabi onun annesi ya o bırakmak ister ama bizler istemiyoruz anlıyorum ben sizi. Biz de kendi halinde takılmaya başlıcaz böyle giderse

1.5 ay eşinizden ayrı kalabiliyorsanız zaten çokta bağlı sayılmazsınız. 1 ayda anneniz kalmış. Adam o 2.5 ayda yalnızlaşacağı kadar yalnızlaşmış, çocuğundan ayrılmış. Eş olarak tek kalmayı hazmetmiş, şimdi babalığı yaşamak istiyor. Gayet normal.

Biraz lohusa sendromu gbi gorunuyor sizinki. Kendinize guvenin bakimlinolun esinizin ustune cok gitmeyin ilgi istiyorum diye zamanla duzelecektir

Doğum yaptığım ilk günlerde ben acı çekerken bana o kadar merhametsiz davrandı ki ben lohusalığımı yaşayamadım bile onu idare etmeye çalışmaktan. Kalsam da bana bakabilecek biri değil eşim malesef o yüzden gitmek zorundaydım ve bana hatta ordan rapor alabilirsen al biraz daha kal dedi. Eşimin durumu sizin düşündüğünüz kadar masum değil rahatına çok düşkündür bugün olsa anneme yine giderim yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Sorun benim gitmemde değil. Beni değil sadece bebeği özleyen eşimde

Biraz lohusa sendromu gbi gorunuyor sizinki. Kendinize guvenin bakimlinolun esinizin ustune cok gitmeyin ilgi istiyorum diye zamanla duzelecektir
Evet genelde yorumlar lohusa sendromu olduğu yönünde. Sanırım sendromu yaşıyorum dibine kadar Teşekkür ediyorum haklısınız öyle yapıcam

Ya olmazsa diye düşünüp hemen yapayım mı.? Inanın şaşırdım artık. Şu an istemiyorum. Ya olmazsa diye düşünüp yaparsam da olursa. Bi de işin bu yönü var
Hiç öyle düşünüp kendinizi psikolojik olarak sıkıntıya sokmayın. ben 7 yıllık evliym maddi sıkıntılarm vardı eşim çalışmıyodu kwde kalıyorduk çocuk yapmadm herkes çocuğu olmuyo diyordu takmadm çok şükür eşim ise girdi bebeğe karar verdik şimdi 1.5 aylık bi oğlum var.

onlar fasa fiso, milletin korkutmasına bakma, doktora gidip kontrollerini ol bi sıkıntı yoksa ona göre canınız isteyince denersiniz.
sonra ilk aydan oluveriyolar bi de iyice şok oluyor insan

Ben hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım. aslında eğer kader de varsa Allah ne zaman kısmet etmişse o zaman oluyor boşuna kendini üzmeye gerek yok. Hamile kalmak için en önemli şey psikoloji inanın kendimden biliyorum.

Aynı şeyleri yaşıyoruz sizinle :-D

Demekki mesele Allahın vermesi ya da vermemesi. Kendimi boşuna üzüyorum. Çok teşekkür ederim

Rica ederim ..
Aynı yollardan iki defa geçtim, anlayabiliyorum ne kadar zorlandığını.

Evime gelen yardımcı abla önemli bir sebepten ötürü gelemedi ,ev de fenaydı, sabredemedim, 7 aylık çocuk kucağımda evi süpürmeye başladım . Eşin gelmiş ,duymadım. Beni o halde görünce gözleri dolmuş, arkamı dönüp onu görmesem ağlayacaktı. Ben bebek bakmanın bu denli zor olduğunu düşünememiştim daughter ,tamam ne yaşadığını görüyorum fakat bu derece zorlanacağını tahmin etmezdim dedi .bebeğimiz de aşırı huysuz ,kucaktan inmeyen bir çocuktu. Kucağımdan aldı hemen. O sıralar çocuk bakmak bana göre birşey olmadığı için caresizligimden bağıra çağıra ağlamak geçti içimden ..Eşin görmesin diye döndüm arkamı ,açtım süpürgeyi, patlarsam duymasın, beni öyle görmesin diye ..bebeği bırakmış beşiğine, geldi süpürgeyi alıp koridora firlatti. Yakarım bu evi ,bir daha bu şartlarda elini birseye sürersen çok ciddiyim yakarım bi evi dedi .gittim bebeğimin yattığı odanın kapısını kapatıp, ona en uzak olan odayı seçip, böğüre böğüre ağladım:) Ben böyle olacağını bilmiyordum dedikten sonra daha fena ağladım :)) doğurunca o köşesinde sessiz sakin duracak sanıyordum:) psikolojim çok bozuldu .Eşim zaten ev işi yemek bekleyen bir adam değildi ama ben biraz inatciyim ve gereksiz gurur yaptım, kimseden yardım istemedim .iki çocuğumu büyütürken de çok zorlandım. Acaba zamanı değil miydi ,iyi bir anne olamayacak miyim diye çok ağladım . Gerçekten olağanüstü zordu benim için ama büyüdüler ,en azından artık bebek değiller ve kabus bitti:) senin bebişin de büyüyecek, bu günleri hatırladığında gülümseyeceksin. Yalniz öyle temizlik yemek diye kendini paralama .olduğu kadar ,olmadığı yerde de esin girsin devreye .ruh sağlığı önemli:)

Bebegım 52 gunluk ama esimle bizde cok uzak lastik sanki yıllardır gorusmeyıp yıllar sonra bir araya gelen iki kisi gibiyiz bende yaklasmıyorum gerci sebeplerim var ama erkeklerin daha ilgili sevecen olması gerekmez mi?? Halbuki hamileyken gayet yakındık simdi yataklarıda ayırdık kafaya takıyorum bende ama bebegımdende ayrılamıyorum esım yatagımızı ozlemıs ama beni ozledıgını hıc duymadım ikimızde acmıyoruz bu konuyu bakalım nolucak

Yaa ne güzel yazmışsınız okurken bazen gülümsedim bazen kendimden bi şeyler buldum gözlerim doldu. Kocanızın sizi anlaması için Allah o olayı çıkarmış şbş karşınıza. Benim eşime de böyle işaret olabilecek hayırlı bir olay olur inşallah. Bu arada atladığım önemli bir detay var ben normalde çalışan bi kadınım şimdi bebeğim için ücretsiz izne ayrılıcam. Hem böyle soğuğuz hem de onun eline bakıcam diye de kendimi yiyorum. Ben de sizin ağlamanız gibi kıyıda köşede bu sebepten ağlıyorum bir iki gündür. Ben hiç ondan para almadım bana çocuğa eve bakar eder ama aramız da böyle limoniyken nasıl onun eline bakıcam
Evet temizlik yemek falan vallahi eskisi gibi yapamıyorum zaten. Biri bebek görmeye gelcem diye haber verince nereyi toplayacağımı süpüreceğimi şaşırıyorum
İnşallah ben de bu günleri dediğiniz gibi gülerek hatırlarım. Üzülüyorum bu güzelim zamanlar böyle geçmeseydi keşke..

Yazdıklarımın hepsini okuyabildin mi :) azıcık destanımsı olmuş:)

Aslında olaya gerek yoktu fakat o ,benim kendimi bu kadar sıkıntıya soktugumu bilmiyordu. Abla geliyor nasıl olsa ,sıkışırsa yardım eder gibi düşünüyormuş . E kadın gelmedi, nolcak, ev kendine format atamıyor malesef ,birilerinin birşeyler yapması gerekiyor:) bide ev işlerinde ve bebek bakımında çok yardımcı olurdu, hakkını yemeyeyim. Sabah kalkıp işe gidecek ,kalkar çocuk sallardı .bazen ben ağlardım, uyanır, çocuğu alır ,beni yatırırdı.

Senin için de olaya gerek yok .eşinle konuşa konuşa kafasına sokacaksın. Bu çocuk piyangodan çıkmadı,birlikte karar verdiniz ve dünyaya getirdiniz .yükünü paylaşmak zorunda .bir de çalışıyormuşsun, bu durumda ekstra özen göstermesi gerekir .küserek, kaçarak olmaz , anlayana kadar anlat ,pes edecek muhakkak bir yerde .bide neden işten çıkman gerekiyor? Bebeğine bakacak kimsen yok mu ? Yerinde olsam şartları biraz zorlar ve işten çıkmazdım .

Ev muhabbeti öyle yaa :) Ben de senin gibi hangi dağınıklıktan başlayacağımı şaşırırdım ve çok tecrubesizdim:)

Ne zaman isterseniz ozaman yapın o yap yap diyenler mi yaninizda olup bebeğe bakacak doğumdan sonra sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…