Eşim bekar arkadaşları

medidxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
38
64
88
40
Merhaba arkadaslar 11byıllık evliyim 8 yaşında kızım var.eşim sürekli bekar yada boşanmış arkadaşları ile takılıyor bizimle hiç gezmeyi sevmez en son ne zaman gezdik hatırlamıyorum en fazla sahile gideriz 1 saat takılır geliriz. Bunu dile getirdim umursamıyor bugunde arkadaşları ile tekne turuna gitti. Napıcamı şaşırdım. Gezmiyoruz dediğim zaman kardeşin le gidin diyor hep beraber gidince daha çok masraf oluyor diyor mantığı bu şekilde nasul davranmalıyım

3 kişi gitmek mi masraflı yoksa arkadaşlarla toplaşıp gitmek mi? Eşiniz hesap kitap yapmayı bilmiyor,gezmeye gitmesine izin vermeyip ona özel bir matematik öğretmeni tutun. Matematiği gelişsin.

Çiftler evli olsa dahi herkesin özel bir alanı olması taraftarıyım. Ancak eşim arkadaşlarıyla tekne turu yaparken bizimle 1 saat sahilde dolanıyorsa orada dur derim. Sizin yerinizde olsam rahatsızlığımı dile getiririm ve gitmesini istemem. Ya bize de vakit ayıracaksın ya da hep birlikte evde oturacağız derim. Ama sizinle suratı asık gezmesindense hiç gezmeyin daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi sevmiyor ve umursamıyor gibi geldi bana. Sizinle zaman geçirmek istemiyor,külfet görüyor.

Üzüldüm sizin için.

Çözüm nedir bilemedim ama... son çare olarak ben de onunla plan yapmaya çalışmaktan vazgecerdim sanırım. Kendi arkadaşlarımla buluşurdum. Neticede onun beni gezdirmesine muhtaç değilim.

50 arkadaşımız varsa 40ı bekar. Hep onlarla eşim. Ama beni de kullanıyorlar. Bara, bistroya giderken benide zorla götürüyorlar, yanımızda kadın olunca daha güzel yere oturuyoruz yoksa bizi erkeklerin olduğu yere atıyorlar diyorlar. o sebeple bana normal geliyor, ama beni çocuğumuzu ihmal etse bekarı evlisi ayırmam tantana çıkarırım.

Ben evlilerin bekarlarla takılmasına kziacaksiniz ama erkekler daha yarim akıllı sıcak bakmıyorum hele boşanmış gözünü açmış kişilere hiç güvenmem
Sizin eşiniz yarım akıllı olabilir ama aklı tam olan adamlar da var dünyada.

Benim de her türlü arkadaşım var kimsenin de kimseye bir zarari yok.

Eşimin birlikte çalıştığı kadın arkadaşı eşinden boşanmış. Gelmiş burda çalışıyor. Ve köy okulu olduğu icin de bazen eşimi arıyor sizin arabanıza binebilir miyim diyor.

Eşim de kabul ediyor.

Benim de rızam var. Çünkü neden olmasın ki.

Kadın eşinden boşanmış. Asıl şimdi yardımcı olmak elinden tutmak gerekiyor.

Babam ev sahibi olarak evlerini hep çocuklu boşanmış kadınlara çok ucuza veriyor. Çünkü kendisinin de kız evladi var.

Boşanmış insanlar tehlikeli değiller merak etmeyin.

Tehlikeli insanlar; her seyde fesatlık arayan, sizin deyiminizle yarım akıllı insanlardır.

Bence uzak durulmasi gereken tam da bu tiplerdir.

Herkes kendi aklına denk insanlarla arkadaşlık yapmalı. O konuda size katılıyorum.

Kadın demiyorum erkek diyorum daha kandırılmaya daha başka Yone kaymaya müsait. Istisnalar kaydeyi bozmaz ,genellemede olmaz ama kendi şahsi fikrim budur.

Siz de arkadaşlarınızla çıkın kiziniz da kücük değilmis ki. Ayrica arkadasin bekari,bosanmisi ya da evlisi mi olur ?
Siz de arkadaşlarınızla çıkın kiziniz da kücük değilmis ki. Ayrica arkadasin bekari,bosanmisi ya da evlisi mi olur ?
Benimde bekar ve boşanmış arkadaslarım var ama evli de arkadaşlarım var sürekli bekar yada boşanmış arkadaşlarıyla takılmasından rahatsızım belkide bizimlede ilgilenmediğin için bu kadar gozume batıyor nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum

Bekar arkadaş demek ortamda kadın muhabbeti bol demek. Özetle o camiadan koparmaya bakın...

Hem evlenip hem bekar gibi yaşanmaz

eşim bekar arkadaşlarıylada evli arkadaşlariylada gezebilir ancak bu özellikle kızimi ihmal edecegi aman siz kendiniz gidin boyutlarina geliyorsa olay cikaririm.

Kadın demiyorum erkek diyorum daha kandırılmaya daha başka Yone kaymaya müsait. Istisnalar kaydeyi bozmaz ,genellemede olmaz ama kendi şahsi fikrim budur.
Şu konuda size katılıyorum ama. Onu da söylemeden geçmeyeyim: boşanmış erkeklerin arkadaşlığı değil de... 2.evliliği tehlikeli olabilir.

Zira bu ülkede kadınlar boşanmamak icin ellerinden geleni yaptığı halde... kendini boşatabilmiş bir erkek ağır sorunludur.

Kadınlar çile çekmeye daha dayanıkli çıkıyorlar.

Boşanmış erkekler arkadaşlık olarak tehlikeli olmazken... evlilik için ciddi tehlike arz edebilirler.

Ona ekstra dikkat etmek lazım.

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Iyi forumlar

Adam arkadaşlarıyla tekne turuna gitmiş... Çokta iyi niyetli bir arkadaşlık olduğunu sanmıyorum. Konu yarm ya da tam akıl değil. İyi niyet bence

eşim bekar arkadaşlarıylada evli arkadaşlariylada gezebilir ancak bu özellikle kızimi ihmal edecegi aman siz kendiniz gidin boyutlarina geliyorsa olay cikaririm.
Ben çıkarsam da umursamıyor bildiğini okuyor yinede daha da üstlersem ben böyleyim diyip çıkıyor işin içinden

Cıkın gezin kendi arkadaşlarınıla süslenin

Tekne turu nasıl bir tur?
Şimdi ben de geçtiğimiz gün dans kursumun düzenledigi tekne partisine katıldim.
Alkol, dans , eğlence, denize girmek, guneslenmek, bikini ile dans etmek her şey var.
Ben tabiki işin arkadaslarim ile eglencesindeyim ama bikinili dans eden kadinlara bakip onlarla iletisim kurma cabasinda olan bi iki erkek grubu da vardi , kocaniz da o tiplerden biriyse cok cok itici.

Zaten burada onemli olan arkadaslariyla keyif alip sizinle almamasi.
Ne yaparsiniz bilemedim, boyle evlilik olmaz ama bunu biliyorum.

Çözümü var mı bilemem ama zorlama ile olmaz siz de dikkat edin eşinize ve davranışlarına.

Eşinizi siz ve çocuğunuzla beraber vakit geçirmesi için teşvik edin. Pandemi döneminde çok olanak olmasa da açık alanları tercih edebilirsiniz. Ailecek vakit geçirmek her zaman masraflı olmak zorunda degil. Ayrıca aynı sıklıkla siz de çocuğunuzu ona bırakıp kendi arkadaşlarınızla buluşup kafa dağıtın. Bu sayede onun sizle empati yapmasına olanak sağlarsınız. Hem çocuğun babası ile de birebir vakit geçirmesi gelişimi icin önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…