- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.877
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
O zaman sorun etmeyin. Anneler konuşur,mümkün olsa hiç susmazlarBen zorluklarından bahsedince öyle diyor da bir daha çok bahsetmeyeceğim sanırım
Ben şuan çalışmıyorum kpss hazırlanıyorum
ilk zamanlar saat olarak denk gelmiyordu 9-18 çalışan biri için, çünkü 19:00 da görevde oluyorlardı ama bu sene 21:00 yaptılar. o yüzden denk geliniyor. akşam zaten uyuyorsun 2 dk sonra hop yanına yatıvermişÇok hareketli bir yerde oturuyorum. Dolayısıyla bekçileri mahallemizin ferdi gibiakşam geliyorlar mahalle esnafıyla çay içiyorlar havadisleri topluyorlar.
Tiplerini beğenmediklerine(madde kullanımı vs..),kavga çıkınca müdahale ediyorlar.
Siz çalışırsanız zor. Evde denk gelemeyeceğiniz için. Sosyal hayat tersten olacak bir şekilde.
Ama garanti iş, maaş...
Umarım gönlünüzce, yuvamız için en iyi şekilde hangisi olacaksa o olur.
Yerine göre değişiyormuş sanırım saat ve günler 6 gün çalışıyorsa çok yorucu oluyormuşeşim bekçi 2 buçuk yıldır evliyim çok rahat bence.
gündüz hep evde, ev işlerine yardım ediyor. ben işte oluyorum akşam evde dört gözle bekliyor geleyim diye. :) 1 saat beraber oturuyoruz sonra işe gidiyor. korkmuyorum da hatta çok rahat
çocuk olduğunda da Allah verirse, ben işte olduğumda o bakacak. Daha ne olsun :) Her şeye alışıyor insan yeter ki mutluluk olsun.
6 gün çalışma derken? hangi bölgede yapacak bekçiliği?Yerine göre değişiyormuş sanırım saat ve günler 6 gün çalışıyorsa çok yorucu oluyormuş
Kesinlikle bekçi ne y ??? Polis var işteKarşısına çıkanla sohbet ederek mesaiyi dolduruyorlar, arkadaşlarıyla yürüyüş yapar gibi düşünün bunu devlet güvencesiyle ve maaşıyla yapıyorlar daha ne olsun.
Aşk olsun gece kartallari olmasa kim kimlik sorup Instagram'dan ekleyecekKesinlikle bekçi ne y ??? Polis var işte
Kontrol ettiği için yabancı biri tarafından bıçaklandığını ve öldüğünü okudum mesela ve her gece sokaktalar belki dediğiniz gibidir her gün iş peşinde değillerdir sokaklar boş oluyor çünkü ama uyku düzeni bile biyolojik olarak çok ters o kadar kolay bir meslek olamayacağını düşünüyorumBekçilerin bugüne dek bir işe yaradıklarını görmedim. Boş yere maaş alıyorlar. Güya polisin yetişemediği durumlarda bekçileri de sorumlu tutuyorlar diye biliyorum ama bugüne dek tek gördüğüm şey milletin parasını boşu boşuna, haksız yere aldıkları ve asla çalışmadıkları. Daha dün gece işinin düzgün yapmayan iki bekçiyi cimer'e şikayet ettim. Kocan bekçi olursa aklın kalmasın merak etme zaten çalışmıyorlar işe yaradıkları yok. Milletin vergisini cebe indirsinler anca.
Mutlaka işini iyi yapanlar da vardır ama bende durum bu şekilde.Kontrol ettiği için yabancı biri tarafından bıçaklandığını ve öldüğünü okudum mesela ve her gece sokaktalar belki dediğiniz gibidir her gün iş peşinde değillerdir sokaklar boş oluyor çünkü ama uyku düzeni bile biyolojik olarak çok ters o kadar kolay bir meslek olamayacağını düşünüyorum
3bin kadar daha fazla alacak tabi özel işi de garanti değil ömür boyu yapabileceği bir iş değilNe kadar maaş alacak? Şimdiki işinden çok yüksek olacak mı?
ne kadar maaş alıyorlar? çevremde hiç bekçi tanıdığım yok o yüzden merak ettimPeri padişahının kızı olayını içselleştirdiyseniz işiniz çok zor bence. Boşanmaya kadar gider. Ha yok ben normal yurdum insanıyım statü falan önemsemem diyorsanız manyak gibi maaş alıyorlar ve etliye sütlüye karışmıyorlar saat dolduruyorlar çoğu.
Dayımın oğlu bekçi çok ama çok memnun
Memnuniyet farklı bir şey. Memnun olmaz demedim. Saygı duyulacak ne güzel meslek edindi damat denilecek bir meslek olmayabilir. Küçümseyebilir yani aileler. Ayrıca bekçi biraz günümüzde boş bir meslek olarak geliyor birçok kişiye.Dayımın oğlu bekçi çok ama çok memnun
Benim kuzenim lise terkti sonra bi şekilde aldı diplomasını bir torpil buldu ve gol! 10 bine yakın maaş alıyormuş artı ikramiye ek ödemeler bilmem nene kadar maaş alıyorlar? çevremde hiç bekçi tanıdığım yok o yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?