- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Oha...şimdi netten baktım ben de , ilkokul mezunu bekçi bile 10k alıyor....lan?.... tansiyonum çıktı şu anda, daha yazarsam banlanirimBenim kuzenim lise terkti sonra bi şekilde aldı diplomasını bir torpil buldu ve gol! 10 bine yakın maaş alıyormuş artı ikramiye ek ödemeler bilmem ne
8 bin galibane kadar maaş alıyorlar? çevremde hiç bekçi tanıdığım yok o yüzden merak ettim
Yaa yaa neler oluyor hayatta işte..Oha...şimdi netten baktım ben de , ilkokul mezunu bekçi bile 10k alıyor....lan?.... tansiyonum çıktı şu anda, daha yazarsam banlanirim
Yok anam yeni zam almışlar, 10 olmuş ikramiyeleri, yardım ödemeleri bilmem neleri de varmış ayrıca..8 bin galiba
Yanlış alıntıladım aslında konu sahibine yazacaktım neyseMemnuniyet farklı bir şey. Memnun olmaz demedim. Saygı duyulacak ne güzel meslek edindi damat denilecek bir meslek olmayabilir. Küçümseyebilir yani aileler. Ayrıca bekçi biraz günümüzde boş bir meslek olarak geliyor birçok kişiye.
Bilmiyordum yada cadı yengem söylemedi çünkü yakın zamanda sormuştumYok anam yeni zam almışlar, 10 olmuş ikramiyeleri bilmem neleri de varmış ayrıca..
İşin açığı onlarda beklenti içindeler ve heyecanlanıyorlar sınava hazırlanıyorum diyeEşinin anneside napalim bunla evlendin artık, hala kpss calisiyor napalim diyor mu acaba ?
Bunlar da mı 10 binBenim kuzenim lise terkti sonra bi şekilde aldı diplomasını bir torpil buldu ve gol! 10 bine yakın maaş alıyormuş artı ikramiye ek ödemeler bilmem ne
Olacağınu zannetmiyorum ama en kötü ihtimaller doğar da memnun kalmazsanız bırakma ihtimali yok mu? Polislik eğitimden ayrılan bi kuzenim tazminat ödemişti de ondan öyle dedim.Eşim bekçilikte son aşamaya geldi, bir aksilik olmazsa fizik sınavını büyük ihtimalle geçecek, son durumda mülakatı da geçebilirse olacak.
Ama ben çok panik bir insanım, eskiden eşimin polis, asker olmasını asla istemezdim. Şimdi bekçilikte gece çalışıyor ve birkaç kötü haber okudum bazı durumlarda tehlikeli olabiliyor.
Hayırlısıysa olsun diyorum çünkü durumumuz ortada her an özelde işten çıkarılma korkusu var ve şuanki de stresli bir iş aslında ve asgari ücretin bir tık üstü alıyor.
Gece çalışma durumuna alışılabiliyor mu bilenler varsa, biz bebek düşünüyorduk bu aşamada nasıl olur, stresi vs. aklıma takılıyor şimdiden.
Bir de anneme bunları anlatınca falan biraz burun kıvırıyor mesleği küçük görüyor napalım evlendin artık kader böyleymiş gibisinden ona da biraz canım sıkılıyor
Yok sadece üye olurken sevdiğim şarkıdan esinlendimPeri padişahının kızı olayını içselleştirdiyseniz işiniz çok zor bence. Boşanmaya kadar gider. Ha yok ben normal yurdum insanıyım statü falan önemsemem diyorsanız manyak gibi maaş alıyorlar ve etliye sütlüye karışmıyorlar saat dolduruyorlar çoğu.
Bütün gün hiç bı iş yapmayıp gece arkadaşlarıyla çay kahve içip 10k maaş alıyor demeye utanmiştirBilmiyordum yada cadı yengem söylemedi çünkü yakın zamanda sormuştum
Hayır, yani biraz sıkıntılarından bahsedince kabullen gibisinden söyledi. Yani bilmiyorum işin o boyutuna giremeyeceğim ama kimse durduk yere geceleri çalışıp gündüzleri uyumak istemez bu kadar basite alınmamalı sonuçta gece polisin yetişemediği yere onlar gidiyormuş belki çoğu zaman boş geçiyor olabilir her an aksiyon olmadıkça ama bilemeyeceğim işi tam olarak bilmiyorumKonu sahibi belki annenizin tepkisi mesleğin statüsünden çok haksız ve gereksiz yere vergilerimizin hiç edilmesi veya kul hakkına girmekle falan ilgilidir? Yani öyleyse haklı kadın...
Silah taşıma ve kullanma yetkileri de varmışHayır, yani biraz sıkıntılarından bahsedince kabullen gibisinden söyledi. Yani bilmiyorum işin o boyutuna giremeyeceğim ama kimse durduk yere geceleri çalışıp gündüzleri uyumak istemez bu kadar basite alınmamalı sonuçta gece polisin yetişemediği yere onlar gidiyormuş belki çoğu zaman boş geçiyor olabilir her an aksiyon olmadıkça ama bilemeyeceğim işi tam olarak bilmiyorum
Silah taşıma ve kullanma yetkileri de varmışilkokul-ortaokul mezunu onbinlerce "adamın" beline silah , cebine maaş koyup hadi sokağa diyoruz yıllardır he mi? Ben bu konuyu niye okudum yaa... cehalet mutluluk arkadaşlar gerçekten ....şu anda anksiyetem tavan yaptı yine, bı duş alicam, siz devam edin...
en az lise mezunu başvuruyor. Üniversite mezunu da başvuran çokSilah taşıma ve kullanma yetkileri de varmışilkokul-ortaokul mezunu binlerce "adamın" beline silah , cebine maaş koyup hadi sokağa diyoruz yıllardır he mi? Ben bu konuyu niye okudum yaa... cehalet mutluluk arkadaşlar gerçekten ....şu anda anksiyetem tavan yaptı yine, bı duş alicam, siz devam edin...
Nolur doğru olsun sevineyimen az lise mezunu başvuruyor. Üniversite mezunu da başvuran çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?