Eşim bekçi olursa çok mu zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzenim lise terkti sonra bi şekilde aldı diplomasını bir torpil buldu ve gol! 10 bine yakın maaş alıyormuş artı ikramiye ek ödemeler bilmem ne
Oha...şimdi netten baktım ben de , ilkokul mezunu bekçi bile 10k alıyor....lan?.... tansiyonum çıktı şu anda, daha yazarsam banlanirim

Oha...şimdi netten baktım ben de , ilkokul mezunu bekçi bile 10k alıyor....lan?.... tansiyonum çıktı şu anda, daha yazarsam banlanirim
Yaa yaa neler oluyor hayatta işte..
Ben o parayı almak için 12 ay haftada 5.buçuk gün ders anlatıyorum ömrümün yarısı okumakla geçti ve ses tellerim de bitmek üzere

Yanlış alıntıladım aslında konu sahibine yazacaktım neyse

Boş moş iş sahibi oluyor insanlar

Olacağınu zannetmiyorum ama en kötü ihtimaller doğar da memnun kalmazsanız bırakma ihtimali yok mu? Polislik eğitimden ayrılan bi kuzenim tazminat ödemişti de ondan öyle dedim.

Yok sadece üye olurken sevdiğim şarkıdan esinlendim

Konu sahibi belki annenizin tepkisi mesleğin statüsünden çok haksız ve gereksiz yere vergilerimizin hiç edilmesi veya kul hakkına girmekle falan ilgilidir? Yani öyleyse haklı kadın...
Hayır, yani biraz sıkıntılarından bahsedince kabullen gibisinden söyledi. Yani bilmiyorum işin o boyutuna giremeyeceğim ama kimse durduk yere geceleri çalışıp gündüzleri uyumak istemez bu kadar basite alınmamalı sonuçta gece polisin yetişemediği yere onlar gidiyormuş belki çoğu zaman boş geçiyor olabilir her an aksiyon olmadıkça ama bilemeyeceğim işi tam olarak bilmiyorum

Benim eşimde gece çalışıyor ben son 6 aydır çalışıyordum dün işten ayrıldım, 11 aylık bebeğimiz var, Gündüz eşim baktı gece ben. Bebek konusunda düzen kurduk başardık ama bela heryerde var. Bence asıl zorluğu eşimle akşam keyif yapmayı kahve içmeyi sarılıp yatmayı özlüyorum bu da hafta da bir iki defa denk geliyor. Gerçi artık çalışmıyorum gündüzler bizim o ayrı da, gece çalışmasına bu kadar takılma alışırsın.

Gece çalışan adam sabaha karşı eve gelecek ve bütün gecedir ayakta olduğu için gündüzleri hep uyuyacaktır.

Siz sosyalleşmek isterken kendisi uyumak isteyecektir.

Sürekli anlayış göstermeniz gerekir.
Misafir çağırmak temizlik yapmak gibi şeyler hep aksar.

Çalışma sistemlerini bilmiyorum ama bir gün işten geldim diye uyur, öbür gün işe gideceğim diye uyur.
Uyur da uyur

Silah taşıma ve kullanma yetkileri de varmış ilkokul-ortaokul mezunu onbinlerce "adamın" beline silah , cebine maaş koyup hadi sokağa diyoruz yıllardır he mi? Ben bu konuyu niye okudum yaa... cehalet mutluluk arkadaşlar gerçekten ....şu anda anksiyetem tavan yaptı yine, bı duş alicam, siz devam edin...

Son düzenleme:

Daha yeni parkta köpeği vurmuş sabah okudum, her türlü iyi dileğimi ilettim kendisine.. 16 yaşında çocuğa da neler saymış yazmayacağım kurtarmışlar ama kalıcı hasar durumunu bilmiyorum

en az lise mezunu başvuruyor. Üniversite mezunu da başvuran çok

Bizim semte gibi bir yere düşerse rahat eder orası kesin. Hırsızlık hariç hiç vukaat olmayan bir yer çok şükür. Ona da polis bakıyor. Arada bekçileri yürürken görüyorum . Şartları ya da ne iş yaptıkları konusunda bilgim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…