Cok çalışınca yogun ve yorgun olmasi cok normal. Bende yurtdışındayım ve şartlar zor yan gel yat olmuyor. Siz de surekli ilgilenmiyor diye düşünüp iyice kendinizi doldurmayın. Çalışın hobi edinin kursa gidin siz plan yapın. Yurtdışı nimetlerinden faydalanin
Kendinizi onun yerine koyun. Düşünsenize deli gibi çalışmış yorgunsunuz ama esiniz sizi odak noktasi yapmış surekli ilgi bekliyor. Ne kadar yorucu olur. Spora yazilin, kitap okuyun, kurslara gidin, doğayi keşfedin. Dizi ve ev isi rutin olarak devam eder buarada. Kendinize ve ona yüklenmeyin rahat olun akışına bırakmak en güzelidogru, yurtdisinda calisma sartlari, bide esim yonetici ona bagli ekipleri var ve isi cok stresli malesef.. ayni zamanda kredi borcumuz var ve onu oduyoruz insallah bitecek yakinda.
ben calisiyorum, kurs hobi konusunda hic yaptigim bisey yok, dizi izlemek disinda.. esime cok fazla odaklaniyorum bunun bende farkindayim, ve ondan talep ettikce kendini cekiyor veya simariklik bencillik olarak adlandirip kiziyor kavga ediyoruz ne kadar anlayissizsin ben burda calisiyorum sen surekli ilgi bekliyosun benden oluyo yaptigim seyin adi. artik o mu hatali ben mi nasil cozucez bilemiyorum. ama bir an once bu durumdan kurtulmak rahat olmak istiyorum ki bide cocuk dusunuyoruz seneye, cocuktan once iliskimiz rayina oturmali..
Bence esiniz ultra ilgisiz bi adam sizi doldurmak gibi olmasın ama bu istedikleriniz ekstra bişey değil olması gereken esiniz mıç mıç olmak istemiyor ne demek evli insanlarsiniz aramak mıç mıç olmak mı yani çok saçma çocukta yokken evliliğini zi gözden geçirin derim başkası için kendi istek ve arzularinizdan fedakarlık etmeyin bu sizin en doğal hakkınız yarın öbür gün çocuk oldumu bide o bunalticak bide bu eşle olmaz valla ömrünü törpüler bu adam
bende boyle dusunuyorum bazen, cok ilgi alaka bekliyoda olabilirim, ben esimin yarisi kadar yogunum, o cok seyahat ediyo ona bagli calisan kisiler var, stresi yuku buyuk. ne bekledigimi biliyo aslinda ama ben ilgi diye direttikce kendini cekiyo ya anlayissiz oluyorum gozunde ya simarik ya cocuk . bana surekli 30 yasinda olgun bir kadin gibi davran artik diyor, anlayisli ol, sakin ol olgun ol.
iliskilerimde hep bi ilgi bekledim dogru, ama esimde ekstra mesgul gibi geliyor bana. belkide kendi kendime yetemiyorum.
veya boyle sikayet ettigim icin ustune cok dusup odak noktam yaptigim ve ilgi bekledigim icin esimin icindende gelmiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?