Eşim ben 6 aylık hamileyken kendi başına tatile gitmek istiyor

Uslup hos olmadı haklısınız, ama gerçekleri bazen insanın anlaması icin iste soğuk dus etkisi gerekebiliyor. Biz gördük bu isleri, hamileyken bir erkeğin kadınların olduğu tatile neden gideceğini 8 yas bebesi bilir. Dömdügünde vicdan azaplı iyi davranacak esi. Kadın buraua kocam gitti döndüğünde cok iyi davranmaya basladı diye yazmazsa bende adımı değistiricem…
Soguk dus etkisi = POMPA + 😂😂😂 mi?
Siz cok yanlis anlamissiniz

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Tabi ki haklısınız hamilelik en hassas dönemlerden biri daha özenli olması gerekir içine nasıl sinecek ki yani..

Daha 1yıl olmadan 6 aylık hamile olmanız en büyük sorun bence. İkinizde dahaevliğe adapte olamadan koştura koştura çocuk yapmışsınız. Diğer konuya gelirsek benim kocam böyle birşey yapsa gerçekten onu boşardım saçmalığa bak ben hamileyim ve tatile gidecek kendi sen hayırdır yani madem tek başına gidecektin neden evlendin derler adam ayrıca siz neden gitmiyorsunuz?
Konu sahibini gerçekten üzmek istemem ama bu adam 1, 2 günde böyle biri olmamıştır. Her zaman böyledir. Açıkçası evlenir evlenmez, koştur koştur çocuk yapmasını da adamı eve/kendine bağlamak için diye düşündüm zira adamın sözlerinde de, davranışlarında da konu sahibine en ufak bir sevgi kırıntısı yok...

Ben hamileyken bir kaç defa arkadaşlarıyla 1-2 saat oturmaya gitti diye kuruluyorum, o da zaten erkekli oturma yani yürüsem yanlarına gitmem beş dakika. beni bırakıp kalmalı tatile gidecek sinirden çocuğu düşürürdüm. Hasta numarası yap at kendini gönderme. Karnım belim sırtım bul bi bahane, bırakıp gideceği için strese girdim beni başta ettin diye başına kalkarsın. kilitle gidemesin. Ya da seni alsın dinlene dinlene gidin birlikte (doktordan onay al).
Şu an gitmesini engellemezsen ömrü billah içinden çıkmayacak, hep aklına gelecek ve mutsuz olacaksın. Orda bi halt karıştırmaz abiyle kafanda kuracaksın. Hormon yüküsün, iki kişiliksin, seni çocuğunu taşırken strese sokmasına izin verme o girsin strese. Erkenden çocuk yapmışsınız, iki gezip tadını çıkarmamışsınız ki. Çocukla her şey iyice sarpa sarıyor üstelik. Sabır da kalmıyor, vakit de olmuyor, başını alıp iyice sağa sola gitmeye kalkabilir.

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bende dalış yaptım mesleğimden dolayı gerekti. Bu tarz kulübün gidip başka bir şehirde dalış yapmasına tatil olarak görmeniz kafanızı karıştırmıştır. Muhtemelen off road sürüş yapıp ya da o ormanlarda sürülen motorlardan sürüp bir gece o ormanın bilmem ne toplama alanında kalması gerekseydi içiniz daha rahat olacaktı, ama deniz kum güneş tatil gibi gözüktüğü için rahatsız olmuşsunuz ve gayet iyi anlıyorum.
O kadar yolu da hamile halinizle sizi götürmemesi isabet olmuş.
Dalış bir tutkudur, ben mesela o tutkuya kapılamadım ama etrafımda kapılan insanlar dünyanın ucuna da gider gerekirse, çok derinden yaşıyorlar.
Ama diğer arkadaşlara katılıyorum, siz hamileyken de vaz geçebilirdi gitmekten ama siz ilk başta olumlu gibi konuştuysanız sonra gitme ne işin var deyince daha da inat yapabilir.
Sadece endişelenmeniz gereken bir durum yok diye yazmak istedim.
Dalgıç kulübüm yurtdışındaydı, ve mesela gelenek gibi bişeydir daldıktan sonra gidip bişey içmek .

Sizde eşinizin olmadığı günleri kendinize vakit ayırın, güzellik salonuna gidin, bi yüz maskesi yaptırın ne bileyim arkadaşlarınızla buluşun , evliliğiniz daha da tatlı olur ayrı hobiler olunca.
İyi akşamlar

Hamilesiniz evde yalniz basiniza bisey gelmezmi? Esimle bizde ayri tatilleregideroz arkadaslarimizla ama bizim oglumuz 6 yasinda hani biri bakio digeri gezio eslerin birbirine izin vermesi lazim bence arada insan bunalio cunku ama hamileyken bence olmaz yani benim esimde birakmazdi esim hamile olsa bende birakmam 😂 aklim kalir ya gebe insan

Bence bu konuda tartışmanızın hayır demenizin bir anlamı yok.
Çünkü eşiniz gidicem ne olursa olsun demiş.
Elinizi çarpmışsınız dönüp bakmamış..
Sanırım sizi rahatsız eden kızlı erkekli eğlenecek olmaları sonrasında ki haklısınız geldiğinde yanlış bir şeyler olduğuna kanaat getirirseniz gerekeni yaparsınız.
Açıkçası ben hiçbir şey söylemezdim konuşmazdım geldiğinde de muhattap olmazdım.
Değer verilmiyorsam susarım zamanını beklerim her şeyin.

Eşiniz gerizekalı , bitane çakasım geldi ağzına

Yol 9 saat sen çekemezsin diyor
Canım 21 haftanın içindeyim ve 2 saat sonra yola çıkacağız. Yol 10 saat 😂 Hiçbir sakıncası yok, dinlene dinlene keyifle gittikten sonra… Ha senin doktorun farklı bir durumun varsa ve gidemezsin dediyse orası ayrı. Eşim bu vaziyette beni asla bırakıp gitmez. Zorlasam gitmez yani, işteyken bile on kere arayıp soruyor duşumu kahvaltımı keyfimi… Çıkabildiği her gün erken çıkıp yanıma geliyor. Gözünü seveyim sen can taşıyorsun 3 koca gece ne yapacaksın tek başına? Üstelik sağlık durumun da varmış… Eşinin bunları senden önce düşünmesi lazım. Çok rahatına düşkün ve bencil buldum eşini.

Bu konu o kadar özel dinamiklere sahip ki..

Kızıma 6 aylık hamileyken eşimi arkadaşlarıyla 2 geceliğine Kıbrıs'a göndermiştim, doğum günü hediyesi olarak. Evde bir de 1,5 yaşında oğlum vardı. Hep gitmek istiyordu, ben de ben iyice ağırlaşmadan gitsin, iki çocukla zor olur gitmesi diye gönderdim. Yani bence problemlik bir durum yok.

Sağlık problemlerimin olduğu bir gebelik geçiriyor olsaydım, kafasına silah da dayasam gitmezdi. Zor gebelik dediğiniz için sağlık problemi olduğunu varsaydım. Ancak günün sonuna gelince, sizi hiçe sayar tavrı gerçekten saygısızca. Benim zoruma giden kısım bu olurdu. O konuda tamamen haklısınız.

Zor bir hamilelik geciriyorum, yanimda olmasini istiyorum kismi hikaye, ne olacak yaninizda olsa? Hamileliginizi kullanmadan gayet acik bir dille Ben bu durumdan rahatsizim O yuzden ben de seninle gelmek istiyorum diyin haa ille de gidicem derse de duygu somurusu yapmayin hic bir ise yaramadigi gibi itici de oluyor.

Zor bir hamilelik geciriyorum, yanimda olmasini istiyorum kismi hikaye, ne olacak yaninizda olsa? Hamileliginizi kullanmadan gayet acik bir dille Ben bu durumdan rahatsizim O yuzden ben de seninle gelmek istiyorum diyin haa ille de gidicem derse de duygu somurusu yapmayin hic bir ise yaramadigi gibi itici de oluyor.
konu sahibinin ritm bozuklugu varmis bana pek hikaye gibi gelmedi

Gider vede dönüsü olmazdi benjmkinin.
Kizli erkekliymis, oldu. Sen got bakalim dogumdan sonra Kizli, erkekli.

Back
X