"ne yaparsam yapayım gidecekmiş" gibi bir ifadeyi normal/sağlıklı bulmadım öncelikle onu söyleyim...o ne demekmiş mesela ne ypacasınız kapıları mı kilitleyeceksiniz gitmesin diye? fazla ergen tribi gibi değil mi bu?
yoksa ben sevgilime (evlensem eşime de) karışmam
gidebilir
ki mesela ben denize giren tarafım sevgilm girmez tatillerde ayrı takıldığımız da olur ben müze gezerim, y.dışı tatile çıkarım, kök ailemle ayrı çıkarım. onun kendi arkadaş çevresi var (antalyada mesela 10 sene çalışmış eğlence ortamlarının çoğunu bilir) daha yeni gitti. ben de viyanaya gittim
evli de olsam gebe de olsam eşle aynı telden çalmadığım bir tatilse (benim sevmediğim ortam, gözüme büyüyen yol, iş yoğunluğum olan zaman vs vs) benim için bir mahsuru yok gidebilir.
birlikte de vakit geçiriyorsam. benden kısıtlanmıyorsa, onun hayatı çevresinde, o öncelikli dönmüyorsa evlilik/ilişki bence sakıncası yok. (zaten ilişki öyleyse sorun çok büyük) çiftler özellikle de farklı tarzlarda şeylerden hoşlanıyorsa bunları da ayrı ayrı yapabilmeli. bence.
ama dediğim gibi o "ne yaparsam yapayım gidecekmiş" lafına kıl oldum.
gebelik içinse:
6 ay henüz doğum zamanı değil.
ben 9 ay 10 gün babanın kadının başında beklemesinde bir mantık göremiyorum
gebe olsam da istemem yani illa başımda bekle diye (ha ama benimki benden önce doğurur panik insan asla gidemez orası ayrı, ben de isterim mesela sakin olsun, abartmasın, olmuyor işte istemekle)
zaten 38. haftaya kadar işe gidiyor kadınlar....gebelik bir kriz durumu değil ki.