Eşim ben 6 aylık hamileyken kendi başına tatile gitmek istiyor

Eşime sordum konunuzu, malum hamilelik aylarımız aşağı yukarı aynı. bi erkek gözüyle ne düşünür diye . Diyo ki bence gidilmez ama illa ki gitmeye çok mecbur olsaydım seni de arabaya atar dinlene dinlene götürürdüm veya son çare 4 günlüğüne sabah akşam yanında duracak birini ayarlardım ama bence gidilmez dedi.

Ayrıca konu sahibi arkadasim kocan hanzonun önde gideni böyle bir adama değil çocuk vermek kedi bile emanet edilmez hamile karısını bırakıp giden ısrarla goturmeyen adamsi varlık olsa olsa eski eş olur benim nezdimde.kimseyi kısıtlamam eşimi de bütün hobilerini yapar ama yapılmaması gereken şeyler vardır yazısız kurallardır bunlar aklı olan herkes bilir zaten bunu
Eşinizin tam olarak kaç tane hobisi var?

İlçe Antalya Kaş uçak yok direk :KK43:
Kaş dalışları da Türkiye sınırları içerisindeki en keyifli dalışlar 🙈, Dalaman + Kaş yapılabilir doktorunuza sorarak . Kaş'a dalışa gidebiliyorsa çok büyük ihtimal maddi durum yerinde, güzel bi otelde ayağınızı uzatıp manzaranın tadını çıkarın öyle başa böyle tarak. Etrafta varsa bi potansiyel tehlikeli bi dişi canlı (!), hamile göbeğinizi sokun gözlerine. Dalıştaki bazı tipler çok arsız oluyor. Ama kafada kuruyor da olabiliriz. Bilemeyiz.

"ne yaparsam yapayım gidecekmiş" gibi bir ifadeyi normal/sağlıklı bulmadım öncelikle onu söyleyim...o ne demekmiş mesela ne ypacasınız kapıları mı kilitleyeceksiniz gitmesin diye? fazla ergen tribi gibi değil mi bu?

yoksa ben sevgilime (evlensem eşime de) karışmam
gidebilir
ki mesela ben denize giren tarafım sevgilm girmez tatillerde ayrı takıldığımız da olur ben müze gezerim, y.dışı tatile çıkarım, kök ailemle ayrı çıkarım. onun kendi arkadaş çevresi var (antalyada mesela 10 sene çalışmış eğlence ortamlarının çoğunu bilir) daha yeni gitti. ben de viyanaya gittim :D

evli de olsam gebe de olsam eşle aynı telden çalmadığım bir tatilse (benim sevmediğim ortam, gözüme büyüyen yol, iş yoğunluğum olan zaman vs vs) benim için bir mahsuru yok gidebilir.

birlikte de vakit geçiriyorsam. benden kısıtlanmıyorsa, onun hayatı çevresinde, o öncelikli dönmüyorsa evlilik/ilişki bence sakıncası yok. (zaten ilişki öyleyse sorun çok büyük) çiftler özellikle de farklı tarzlarda şeylerden hoşlanıyorsa bunları da ayrı ayrı yapabilmeli. bence.

ama dediğim gibi o "ne yaparsam yapayım gidecekmiş" lafına kıl oldum.

gebelik içinse:
6 ay henüz doğum zamanı değil.
ben 9 ay 10 gün babanın kadının başında beklemesinde bir mantık göremiyorum
gebe olsam da istemem yani illa başımda bekle diye (ha ama benimki benden önce doğurur panik insan asla gidemez orası ayrı, ben de isterim mesela sakin olsun, abartmasın, olmuyor işte istemekle)
zaten 38. haftaya kadar işe gidiyor kadınlar....gebelik bir kriz durumu değil ki.

Daha 1yıl olmadan 6 aylık hamile olmanız en büyük sorun bence. İkinizde dahaevliğe adapte olamadan koştura koştura çocuk yapmışsınız. Diğer konuya gelirsek benim kocam böyle birşey yapsa gerçekten onu boşardım saçmalığa bak ben hamileyim ve tatile gidecek kendi sen hayırdır yani madem tek başına gidecektin neden evlendin derler adam ayrıca siz neden gitmiyorsunuz?

Bilmediğim için soruyorum. 6 aylık hamilelik tatile gitmeye engel mi? Sizi de götürmesini isteyin. Siz gündüz otelde veya teknede dinlenirsiniz. Akşam da grupla birlikte vakit geçirirsiniz. Hem doğumdan önce de moral olur size.
Ee tabiki engel adam orada milletle rahat rahat takılacak, pompa yapcak karısnn yanında nası yapsın saygılı adam zaar😂😂😂

Benim kocisim de ben 5 aylik hamileyken hindistana iki haftaligina tatile gitmisti. Ama onun durumu ayri gelmisti bana. Abisi is icin gidecekti. O da firsat bu firsat bir daha ne zaman gidicem hibdistana diye dusunup, abisiyle gitmisti. Sizinki biraz daha baska bir tatil gibi. Bilemiyorum. O tarz birseyden ben de rahatsiz olurdum.

Merhabalar, 11 aylık evliyim haziranda 1. yıldönümümüz. Eşim 3 günlük kızlı erkekli kulüple dalışa gitmek istiyor. Uzak diye de beni götürmek istemiyor. Ama kendisi de kesinlikle gideceğini söylüyor. Ne yaparsam yapayım gidecekmiş. Ben de gitmesine başta izin vermiştim ama sonra ortamın o kadar karışık olacağını ve akşam da puba vs gideceklerini düşünmemiştim. Bu konu beni rahatsız ediyor zaten zor bir hamilelik geçiriyorum yanımda olsun istiyorum. Aynı şehir içinde kendine zaman ayırmasına hiçbişey demiyorum. Ama 3 gece gidecek olmasına çok rahatsız oluyorum. Haksız mıyım sizce
Siz de gidin. Yolun uzak olması bahane. Mola vere vere gideceksiniz. Hatta gerekirse gece ortalarda bir yerde konaklayıp yola devam edersiniz.
Keyfiniz isterse tekneye gider güneşlenirsiniz istemezse bir otel ayarlanır size de, spada veya havuzda takılırsınız

Esinizin ortami siz daha iyi bilirsiniz. Erkek erkege dalmıyorlar, digerleri partnerini getiriyor. Bu sap mi gidecek,catamaran seks party katiliyor belki herkes yaninda partnerini getirir. Sap sap napacak bu orada, bana ters.Hamilesiniz bir de :(

Ay nereden buluyorsun şu karım evde çocuk bakıp büyütsün ben hayatımı yaşayayım kafasındaki adamları. Bir de koştur koştur çocuk yapmışsınız. Adam zaten size sormamış; umrunda da değilsiniz kafaya koymuş. Eminim siz erkek arkadaşlarınızla hamile olmayıp karma tatil yapıp sen gelme evde otur dediğinizde olay çıkaracak bir biridir. Kaldı ki altı aylık kadın neden tatile gidemiyor ben onu anlamadım. Adamın derdi çocuk falan değil zaten çocuk o kadar umrunda olsa sizi tek bırakıp gitmez. Adamın derdi bekar gibi takılmak. Ben sizin geleceğinizi gördüm, kocanız hayatını yaşar sizde çocuk büyütürken evde koca yolu gözlersiniz.

Kayınvalidem de çok insan diyemem
Allah aşkına kayınvalideniz sizin değiminizle insan değil kocanız düşüncesiz ve sizi umursamıyor neden evlendiniz cidden? Bakarken bundan çok daha iyiydiniz eminim. Büyük ihtimalle ekonomik özgürlüğünüzü bile adam gibi yaşayamıyorsunuzdur. Kocanız gibi adamlar sizin gibi kadınları evlilik adı altında maddi manevi sömürüp, sizin maddi gücünüzün de rahatlığını kullanıp hayatlarını yaşıyorlar. Sizde hem iş hem ev hem çocuk derken ömür tüketiyorsunuz. Böyle adamlar 15 20 sene eşlerinin iliğini kemiğini sömürüp sonra yarı yaşındaki kızlarla oluyorlar. Bahane de karım beni anlamıyor oluyor genelde.

Karsinizda hamile ve kirilmis bir kadin var. Daha duzgun cumleler secerek, insanlari tanimasaniz da saygiyla yaklasmak cok zor olmamali
Uslup hos olmadı haklısınız, ama gerçekleri bazen insanın anlaması icin iste soğuk dus etkisi gerekebiliyor. Biz gördük bu isleri, hamileyken bir erkeğin kadınların olduğu tatile neden gideceğini 8 yas bebesi bilir. Dömdügünde vicdan azaplı iyi davranacak esi. Kadın buraua kocam gitti döndüğünde cok iyi davranmaya basladı diye yazmazsa bende adımı değistiricem…

Back
X