Eşim Ben Ailesi.....

Hayır alakasi yok ben dul mul gözüyle kendime bakmiyorum bnm ki kapali ona göre vajinam ama öyle birini alırsa rahat olur dedim
Bu nasıl bir mantık ya, vajina sevişmeden önce kapı duvar kapalı bir yapı mı, sevişince de kapı ardına kadar açık mı kalıyor hep zannediyorsunuz? Ayrıca bu sizin fikriniz mi yoksa adam mı diyor seninki kapalı ondan yapamıyorum diye?
Eğer eşiniz böyle diyorsa bu işte kesin bir iş var. Eşcinsel ya da aseksüel olabilir ya da işte farklı bir cinsel yönelimi olabilir, sizi manipüle etmeye çalışıyor çünkü bu evlilik onun konfor alanı, işleri görülsün, cinsellik konusunda herşey dilediği alıştığı gibi yürüsün, yalandan da tüp bebekle çocuk yapıp hem etrafa vermek istediği normal bir evlilik normal bir aile görüntüsünü pekiştirsin, hem de sizi bağlamış olsun hiç boşanamayın..
Eşiniz çok tehlikeli hanımefendi, siz de bence bir an önce manipülasyonlardan kurtulup mantık çerçevesinde düşünün ve bu adamdan kurtulun.

Hayır ya ondan dgl şimdi bnm kine giremiyo blki ona rahat girer diye diyorum
Sönüyor diyorsun, dik durmadan hiçbir yere giremez o. Bakire olmanla hiç alakası yok.

Sen kvye ben hala 'kız'ım torunu leyleklere soracaksın, de bak neler oluyor.

15 yıllık evliyim e seviyorum da buna rağmen eşim şu muameleyi bana yapsa çoktan basmştm tekmeyi... adamın çükü kalkmıcak benim isteklerimle hiç ilgilenmeyecek ben bide ellerimle adamı tatmin edicem yetmeyecek anasının lafını çekicem. Öyle bi s...ktri çekerim ki feleği şaşar!

Böyle konulara kolay kolay yorum yapmam ama pessss. Analı oğullu size yüklenmişler, bir de neymiş ailesine söylersen boşanırmış öyle de tehdit ediyor erkeğin dibi. Ne tedaviyi kabul ediyor, ne adım atıyor, ne gönlünüzü hoş ediyor. Çok pardon da evli kalmanız için tek sebep söyleyebilir misiniz? Sevgi değil sizinki bağımlılık, gözünüze perde inmiş resmen, kendinize gelin ya. Bir de sizi boşandırıp hemen yeni gelin alma derdinde kayınvalide, yeni gelinler de onun iktidarsız olduğunu bekliyordu zaten. Böyle bir heriften boşanırsanız kendinize büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Oh rahatladım.

Ailenize anlatmaniz yanliş. Mesela ben anlatamazdim.
Kaynana konusuna gelince. Boyle laf soktugunu annene Boyle dedigini soyle eşine. Boyle konu acildiginda anne bende sorun var ya da ben istemiyorum. Desin. Sende tehdit et sen demezsen ben derim annene de. Bence doktora gorunun

Arkadaşlar herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız inşallah iyisinizdir. .
Benim konumu bilenler vardır muhtemelen. .
Eşim ile cinsel sorunlarımiz var 2 yillik evliyiz eşimin cinsel isteği yok vajina görünce eşimin penisi yumusuyor. Konu şu ki bu yüzden ilişkiye giremiyoruz bu yüzden tabi cocugumuz da yok. Ailesine bu durumu söylemiyorum ama bnm kendi ailem biliyor ama eşime birşey demiyolar arada ben varım diye bu ne kadar doğru bilmiyorum gizlememiz. K.v genelde hep kendi oğlunu tutar bir kere kavga etmiştik biz zaten seni istemiyorduk gelin olarak dediler. Ben sustum o gün keşke susmasaydim. K.v anneme demiski bunların çocuğu olmuyor mu demiş annemde bu konuyu sonra detaylı konuşalım demiş. K.v hemen demiş ki zaten sizin ailede çocuk çok geç oluyo demis suçu hmn bana atmış. Bunu demesinin sebebi ablamın çocuğu olmadı uzun yıllar ama problem enistemdeydi ablamda değil. Abimin de çocuğu olmadı sonra tüp bebek ile oldu ama yine sorun yengemdeydi çikolata kisti vs fln vardı. Yani anlamadan dinlemeden suçu bana atıyor. K.v çok degisik biri geçen bize misafirlige geldiler eşimin yengeleride geldi evi KV gösterdi benden izin almadan odalara girdi çok sinir oldum birşey demedim. Ailem de diyoki sen bu kadar bekliyorsun doktora gitsin diye ama bu kdr beklemen suç ndn bu kadar zmn bekledin derler sana dedi bu durumu bn nsl anlatabilrm ki zaten eşim de bu durumu söylersen bosaniriz dedi bana sizce napmaliyim eşimi cok seviyorum bu arada 2 gün onsuz kaldım çok daraldim . . .
paravan evlilik olabilir mi acaba tuhaf geldi bana eşinizin durumu

Sesiz birisin belliki esinde dik ve sert sen onun yanında iyice pasiflesip ondan korkmussun zannediyorsunki onsuz olamazsın aslında ciddi bir kavga ve herseyi ortaya döküp git en fazla 1 ay sonra kapında biter inan evlilik fedakarlık ile devam eder bir taraf feda bir tarafta kar ediyorsa olmaz demişti televizyonda bir uzman siz hep feda eden tarafsiniz farkına varın lutfen

Senin gözünde dul nasıl canlanıyor bilmiyorum ama boşanmış kadınlar yani dullar(!)’da çok iyi sevişebilir, zevk alırlar. Eşin gibilere de dönüp bakmazlar. Çünkü yetersiz olan o. Sende bu kafada olma lütfen.
Konuya gelirsek sizin sorununuz sadece çocuk değil ki tüp bebek ile bitsin. Ömür boyu hiç sevişmeden mi yaşayıp gideceksin. Bu sana korkunç gelmiyor mu?
Yapacağını bilsem rest çek derdim ya tedavi olursun ya da boşanırız diye.. ama yapacağını hiç sanmıyorum. Muhtemelen kocanın keyfini bekliceksin..
Evet bu türlü rest çekemedim sevişiyoruz ama konu vajina olunca iniyo

Sesiz birisin belliki esinde dik ve sert sen onun yanında iyice pasiflesip ondan korkmussun zannediyorsunki onsuz olamazsın aslında ciddi bir kavga ve herseyi ortaya döküp git en fazla 1 ay sonra kapında biter inan evlilik fedakarlık ile devam eder bir taraf feda bir tarafta kar ediyorsa olmaz demişti televizyonda bir uzman siz hep feda eden tarafsiniz farkına varın lutfen
Evet bn çok sessiz biriyim ailene soylycm dyrm söyle banane diyor

Adamın cinsel yönetimi farklı bence sizi bastırmasi ondan. Diğer konular nasıl ilgisi araması vs? Veya telefonu hep ortada mi, gerci 2. Yi alır saklar ama neyse.
Adam zerre güven vermedi, tam yorum yazacaktım son msjlari gördüm bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor iste
Aramaz fazla, kavga ettigimizde hiç alttan almaz hep bn evime geri donmusumdur narsist biri öyle spylim

Konu sahibi bence burda yazılanlardan ders çıkar ve hemen o cahil ötesi kvden ve bi tarafı kalkmayan kocandan kurtul. Adam tedaviye yanaşmıyor, evden gidince aramıyor sormuyor, anası istediğini konuşuyor adam üzerine boşarım diye tehdit ediyor. İbreti alem için öyle bir boşamanız lazım ki o adamı cahil kv şok olmalı. Çocuğunuz olmuyor diye suçu bana atıyor demişsiniz çocuk olmaması suç mu diyemediniz mi yahu. Oğlunun durumunu bi öğrense de suç neymiş bi görse şu kadın yaa
Söylesem bunlar beni vurur işte zaten eşim şiddete meyilli biri beni öldürür

Söylesem bunlar beni vurur işte zaten eşim şiddete meyilli biri beni öldürür
Beni öldürür dediğiniz adamdan boşanmak istemiyorsunuz başkasıyla evlenir diye doğru mu anlıyorum? Arkamda babam yok demişsiniz ama aslan gibi anneniz var arkanızda neden onu insan yerine koymuyorsunuz? Erkek olunca mı destek sayılıyor sadece

Girerken mi yumuşuyor yoksa daha teşebbüs edemeden mi. Sert bile kalamıyor anladığım kadarıyla. Ama sen bakire olmasan iş kolaylaşır zannediyorsun. Hatta eşinin evlenebileceğine ihtimal veriyorsun erkeklik görevini yerine getiremezken. Kusura bakma ama seni normal göremedim. anlama ve yordama kabiliyetlerinde eksiklik var gibi ya da bizi kekliyorsun
Hayır cevremdeki herkes sizin gibi düşünüyor ya ben gerçekten çok bağlandım sevgiliyken ayrılınca o kdr kötü oluyordum hiç yemk yiyemiyodum gerçekten bnde böyle olucani tahmin etmedim bana msjlarini bir yol olsada atsam buraya öyle tehditkar biri ama bn nsl bu kdr sevyrm anlamyrm :( işte saplnti olmus

Beni öldürür dediğiniz adamdan boşanmak istemiyorsunuz başkasıyla evlenir diye doğru mu anlıyorum? Arkamda babam yok demişsiniz ama aslan gibi anneniz var arkanızda neden onu insan yerine koymuyorsunuz? Erkek olunca mı destek sayılıyor sadece
Hayır annem çık gel ben ölmeden diyor ama bn işte oyle bir saplantı olmuş ki eşim ayrilamyrm

Hayır annem çık gel ben ölmeden diyor ama bn işte oyle bir saplantı olmuş ki eşim ayrila
Bu nasıl bir mantık ya, vajina sevişmeden önce kapı duvar kapalı bir yapı mı, sevişince de kapı ardına kadar açık mı kalıyor hep zannediyorsunuz? Ayrıca bu sizin fikriniz mi yoksa adam mı diyor seninki kapalı ondan yapamıyorum diye?
Eğer eşiniz böyle diyorsa bu işte kesin bir iş var. Eşcinsel ya da aseksüel olabilir ya da işte farklı bir cinsel yönelimi olabilir, sizi manipüle etmeye çalışıyor çünkü bu evlilik onun konfor alanı, işleri görülsün, cinsellik konusunda herşey dilediği alıştığı gibi yürüsün, yalandan da tüp bebekle çocuk yapıp hem etrafa vermek istediği normal bir evlilik normal bir aile görüntüsünü pekiştirsin, hem de sizi bağlamış olsun hiç boşanamayın..
Eşiniz çok tehlikeli hanımefendi, siz de bence bir an önce manipülasyonlardan kurtulup mantık çerçevesinde düşünün ve bu adamdan kurtulun.
Evet zaten psikologa gdyrm sevgiliyken bunları göremiyordum evlenince herşey anlaşılıyor malesef size daha neler derim de işte neler anlatırım ya uyuyamyrm ayrılınca öyle bağlanmışım

Adam sizi ömür boyu sekssizlige mahkum etmeyi kafasinda kurmuş bile farkında mısınız? Siz onsuz iki gün duramiyosunuz ama o sizi arayıp sormadan günlerce duruyor, sonra pişkin pişkin evinize dönüyorsunuz, napalim benim de kaderim böyleymiş diyorsunuz... Siz akillanmazsiniz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
Napmaliyim psikologa gdyrm ;(

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben güçlü bir karaketerde değilim ve çok duygusalim. Eşim narsist biri olduğu için beni manupile etti beni de buna inandırdı . . Keşke bende sizler gibi güçlü olabilsem :(

Back
X