eşim ben biz

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Kızlar iyi geceler..
3,5 yıllık evliyim eşimle çok sık kavga eder olduk bu ara :(
Daha önce de ediyoduk ama..
Şu anda her hareketi batıyo, gıcık oluyorum her yaptığına..
Geçen kardeşi araba almak için borç istemiş 5 bin TL kadar eşimin hesapta da 10 bin kadar varmış ama ev kredisi kredi kartı borcu kendi harcamalarımız vs bize 5 bin kalıyo.
Bende bana niye sormadın 3 bin kadarını verebilirim deseydin falan dedim sinirlendi, napayım kardeşime borç vermiyim mi dedi baban istese ona da verirdim dedi, ama biz baya kavga ettik. Bu arada kaynım öyle 3 kağıtçı bi tip değildir severim kendisini. Neyse sonra o arabadan vazgeçti bizde barıştık falan.
Bu akşam annemlere gittik yemeğe, kardeşim ve eşide var. Sonra kuzenim ve eşi de geldi. Koca akşam annemlerde uyudu. Uyusun dedim hadi, ama şöyle bişey biz kaynanamlara gittiğimizde eşimin nedense hiç uykusu olmuyo ve saatlerce oturuyoruz, bana 10da gidelim demeye başladı huysuzlandı işte sonra yatak odasında baya uyudu annemlerde. Gideceğimiz zaman kaldırdım milletle vedalaşıyorum, bana arkadan hadiii hadiii diye söyleniyo, kendi 2 saat ayrılamıyo annesigile gittiğimizde :( normalde çok sever günahını almayayım annemlere kardeşimlere gitmeyi ama ya benim çok gıcığıma gidiyo bu ara, yada ben bi yerde yanlış yapıyorum :( bana bişey deyin kızlar

Eşinizle konuşsanız iyi edersiniz fazla büyük bi sorun göremedim ama misafirlikte uyumakta bi garip... Çocuk gibi
aynen :( geçen hafta yine yemeğe gitmiştik ve yine uyumuştu annemlerde..nedense kendi ailesine gittiğimizde yapmıyor bu davranışları, gerçi eşim ailesine de aman aman düşkün biri değildir anne babasına yani ama yada düşkün olmaya mı başlamaya karar verdi diyorum artık

Onun ailesine karşı bi tavır içinde olduğunuzu zannetmiş kendince o da tavır yapıyor..

Konuşun tabi ki.. bi de bu aileye para veya borç verme konularından tatsızlık çıkarılmamalı bence.. tabi bu durumu kötüye kullanmadıkları sürece ihtiyaç halinde yardım edilmeli diye düşünüyorum

aynen :KK43: geçen hafta yine yemeğe gitmiştik ve yine uyumuştu annemlerde..nedense kendi ailesine gittiğimizde yapmıyor bu davranışları, gerçi eşim ailesine de aman aman düşkün biri değildir anne babasına yani ama yada düşkün olmaya mı başlamaya karar verdi diyorum artık
Esim de ayni bu konuda kendi ailesine gittiğimizde uyumaz bizimkiler de uyur ama bnm babam da ayni cins biraz bnde gıcık olurum haklısın

Sen annesigile gittiğin de aynı davranışı yap
Cok yorgunum butun gün temizlik yaptım falan diye gec bir odaya uzan arada bol bol esne
Bazen yaptığını yaşatmak gerekir diyorum

Ama şunu da soyliyeyim eşinin hakareti falan yoksa önemli sorunlarınız yok gibi

önceden böyle bir durum yoksa bence kardeşine borç vermesinde sıkıntı yaptığınız için öyle yapmış olabilir ama ben o konuda sizi haksız gördüm. verebilme imkanı varken vermemezlik yapabilir mi bir insan hiç?

Yorgun olduğunda eşimde uyr yni evli değilsiniz sonuçta bnce siz bişeye kızmşsınız alttan alttana gznüze batıyr kocanız sanki

para konusunda haksızsınız bence, o da kendince intikamını almış.

sen de kv lere gidince ay çok uyku bastı de geç uyu
10 da kalk hadi gidelim de ondan önce kapıya çık hadiii hadii de bence

gece işten mi çıkıp geliyor annenize yani mazereti var mı??
onun haricinde çok ayıp misafirlikte uyumak. edep kurallarını pek öğrenememiş herhalde. yani insanlar içerde muhabbet ediyor eşiniz yatak odasında uyuyor ilginç!

Tabii ki kardeşler maddi anlamda birbirlerine destek olabilirler.
Sizi maddi anlamda sıkıntıya sokmadığı sürece.
Zaten sorumsuz bir kardeş değilmiş dediğinize göre.
Fakat ailenizin yanındaki davranışı hoş değil tabii ki.
Eşiniz ile konuşarak yaptığının hoş olmadığını anlatabilirsiniz.
Sizin aynı davranışları sergilediğiniz zaman nasıl bir tepki vereceğini de sorabilirsiniz.
Konuşarak aşılacak şeyler bunlar, yeterki aranızdaki iletişimi sağlayın.

Kizlar geçen kayinvalidemlerdeyken ben de uyudum ama nispet olsun diye asla değil yorgunluktan, kocam yatağı kendl elleriyle yapti :) napiim ben bu adamı galiba ben art niyetliyim

Kizlar geçen kayinvalidemlerdeyken ben de uyudum ama nispet olsun diye asla değil yorgunluktan, kocam yatağı kendl elleriyle yapti :) napiim ben bu adamı galiba ben art niyetliyim

Back
X