eşim ben sevmiyor mu:(

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
48
2 yıllık evliyiz arkadaşlar. 1 yaşında da bebeğimiz var eşim bana karşı çok ilgisiz hele çocuktan sonra iyice ilgisizleşti.

Son düzenleme:
sevmiyor diye düşünme ama. ilgisinde azalma olmuş belliki .genelde kadınlar doğum sonrası malesef fiziken ve psikolojik olarak kendini yıpratıyor buda erkeğin heyecanını engelliyor

biraz değişiklik yap kendinde ev düzeninde eminim faydasını göreceksin

bence de sevmiyor diye düşünme arkadaşım.erkeklerde çocuk doğduktan sonra psikolojik olarak değişmeler olabiliyormuş.öncesinde nasıldı ki davranışları? belki bebeğine ilgin daha fazlaysa ki olması gereken bu bana göre kıskanmış olabilir. dengeyi iyi kurmak lazım.umarım geçici süreli bi durum olur bu yaşadığın.

yok kıskandığını sanmama kıskanç biri değil zaten bebeğimizi hiç kıskanmaz tabiiki bebeğimizle ilgileneceksin bana olan ilgin azalacak kızımızdan dolayı diyo. ben istiiyrum ki biraz elimi tutsun sarılsın. ilgiye ve sevgiye aç olmak kötü bişeymiş ya. hiç de mi içindne gelmez insnaın

Genelleme yapmak istemiyorum ama erkeklerin çoğu çocuktan sonra böyle oluyor,seni sevmiyor değildir sana öyle geliyordur.

Anlattıklarına bakılırsa sen adamın üstüne çok düşüyorsun elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorsun o çocuğu kendi başına yapmadın

ya oda sana ona bakmakta ve ev işlerinde yardımcı olsun sende biraz kendine vakit ayır daha mutlu hissedersin.

canım çerezini meyvesini hazır etmeye ayıracağın vakti bir kaç gün için kendine ayır..git kuaförüne saçlarını boyat bakımını yaptır güzel bir kıyafet giy eşini öyle karşıla..yani sen elinden geleni yap ondan sonra karşıdan bekle...Allah yardımcın olsun inşallah kocan gözlerini senden alamaz ilgiden bıktırır seni

Bence siz degil de esiniz ilgiyi haketmiyor.bence biraz geri cekin kendinizi.hem calis hem eve hem de esinin hizmetine yetis.karsiliginda da bisey bulama.zor..insanda heves kalmaz ya..

Bence de cerezini meyvesini de zahmet etsin kendi yapsin siz verdikce o istemiş.. Kendi susunuze bebeginize bakin ilgilenmeyen..

Sizde aynisini yapin ona...
Çocuğunuzla yatmayin odanizda yatin eşiniz birgun yatağa geldiğinde 20 dk sonra sensiz yatmaya alismisim uyuyamuyorum diyin yastgnizi alin gidin başka odaya nasil bir hismis görsün...

Peki ya sen eşine biraz sevgiyle yaklaşsan? Otur yanına meyveyi beraber yeyin, şakalaş eşinle fln. O yatak odasında uyuyamıyorsa istersen sen bi koltukta yanına sarılıp uyumaya calışsan bi kac kez? Belki kendi yatak odasında uyumaya başlar bi süre sonra.

açık konuşayımmı eşinizin sizi seviyodur mutlaka sevmese neden sizinle evlensin çocuk yapsın ama karakter itibariyle tam bir odunnnn hepsi bu odunluktan kaynaklanıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…