eşim, ben ve internet oyunu!!!

1.5 senelik evliyim sevgilik zamanında da oynardı şimdide oynuyor kizdigimda ise bi oyunum var dışarı gitmiyorum yannda oturuyorum diyor hersei denedim onunla beraber oyun oynamaida denedim yeri geldi elektrikleri sartelden kestim ettiğim kavgaların haddi hesabı yok. Ama biliomsun ne yaparsam yapayım braktramadim onu bu şekilde kabul etmeye karar verdim geceleri oyunu boş kalmasın diye gece 3 e alarm kurup oyununa bakp tekrar yatıyor onunla beraber oyun oynarsaniz daha çok oynuyor sakin yapmayın

Suan başka sıkıntılarımız olduğu için bene ilgileniyor oyunu oynamıyor ben musade ettiğim stece oynuyor şükürler olsun. Sanırım aynı oyun sizin eşinizkide knigyt mı? Çar falan var hastalık gibi bişey o oyun

Suan başka sıkıntılarımız olduğu için bene ilgileniyor oyunu oynamıyor ben musade ettiğim stece oynuyor şükürler olsun. Sanırım aynı oyun sizin eşinizkide knigyt mı? Çar falan var hastalık gibi bişey o oyun
Yok bizimki farklı bir oyun o oyun oynarken sizde başka şeylerle ilgilenin sinir olmamak elde değil ama öle kabul etcez başka caremiz yok :KK12:

Arkadaslar cok dertliyimm. 8 aylik ewliyim esim cok ilgili cok aşik bana. Ama soyle bir sorun var ki esimin internette oynadigi sacma sapan oyunuuu. Surekli onun basinda tartismalarimiz oluyor yfak tefek bu yuzden. Benimle tartistigi an gidip onun basina oturuyor abartmiyorum 3,4 saat kalkmadigii oluyor masuss tartisma cikartigi oluyor trip atiyor gidip oyun oynamak icin. Suanda kústüm ona gitti yine oynadi. Bikeresinde inteen internet kablosunu bile kestim. Esimi sewiyorum oda beni sewiyor ama bu oyundan vazgecemiyor. Konustum kac kere 1 gitmiyo 2 gitmiyo 3 uncude gidip tekrar otyruyo basina o zamanda bisey demiyorum abartiyorrr o zaman cinnet getiriyorum iste. Sizce napmaliyim????

Eminim sizin de telefonunuzda yüklü oyunlar vardır. Bu kadar bunaltmaya gelmez bence kimseyi, kendine vakit ayırmak istiyorsa bırakın ayırsın adam. 7/24 size ilgi gösterecek hali yok ya. Bırakın kafasını dağıtsın, sizi özlesin, nefes alsın. Siz de kişisel bakımınızı yapın, ufak tefek işlerinizi yapın, oyununuzu oynayın sonra birlikte bişe yapın, boğmayın birbirinizi.

Konuyu konusali baya olmus ama bu oyun tehlikeli bi oyun gerci kisilik karakter meselesi ayni iyunu oynuyor benim ki ve bu oyunda sohbet var ordan tanisiyor bir kadinla kadinda yollu evli kocasi tir sofiru 3 cocugu var sonra tabi sonuc bu kadinla aldatiyor beni

Konuyu konusali baya olmus ama bu oyun tehlikeli bi oyun gerci kisilik karakter meselesi ayni iyunu oynuyor benim ki ve bu oyunda sohbet var ordan tanisiyor bir kadinla kadinda yollu evli kocasi tir sofiru 3 cocugu var sonra tabi sonuc bu kadinla aldatiyor beni
Bahsettiğin Oyunun adı ne canım?

King oyunu askerler var savasiyorlar krallik kuruyorlar ittifaklari var kaleleri varbi arkadaa yazmis saat kurardi 3 e diye ayni benimkide saat kuruyor gece 3 e ve hic usenmeden uyaniyor
Kız yok bu knigt online diye bi oyun ben sürekli yanında oluyorum komtrol ediyorum karı kız yok:eek: daha doğrusu ben yok diye biliyorum

Faekli oyun ozaman uyarayim dedim canim benim canim yandi baskasininki yanmasin ilk basta oynarken bende yanindaydim sonralari bi baktim uzaklasti ozaman suphelendim ve buldum :(

Yapan her türlü yapıyor kanında olmasın erkek dedğinin. Bizde affediyoruz değilmi. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sanada geçmiş olaun canım
Sagol canım gecmiyoki esimi vazgecirtiyorum o jadin ne yspiyo ne ediyo ulasiyo esime artik kafayi yicem kac defa tehdit ettim esine soylemekle kadin azmis anlamiyor

Ein numarasını değiştirsin pis kadınlar alahından bulsunn
Faturasini. Ustune telefon oduyor temmuza kadar surecek bu yuzdende degistiremiyor kadin evli nasil evli anlamiyorum ya birde bana diyor ki covuklarim herseyden onemli ama kadin kocasindan hem korkuyor hem esimi aramaya hala cazgecmiyor ya cildiracam ben artik

Faturasini. Ustune telefon oduyor temmuza kadar surecek bu yuzdende degistiremiyor kadin evli nasil evli anlamiyorum ya birde bana diyor ki covuklarim herseyden onemli ama kadin kocasindan hem korkuyor hem esimi aramaya hala cazgecmiyor ya cildiracam ben artik
Sende kadının kocasına ulaşmaya mı çalışsan canım. Kocanın telefonunda engelle numarasını mesajını heryerden

Sende kadının kocasına ulaşmaya mı çalışsan canım. Kocanın telefonunda engelle numarasını mesajını heryerden
Engelledik beraber baska numaralardan mesaj atiyor kadin takti kafaya kocam duyarsa benide esinide oldurur diyor kocasina soylememek icin zir tutuyorum kendimi

Back
X