- 29 Ağustos 2018
- 86
- 16
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki aynı şehirdemisin o bayan demeye dilim varmıyor mahlukatlaOyunda hesap aciyorlar biliyormusun o oyundan baska hesaplar aciyor esini ka ndir bi sejilde sensiz olamiyorum goruselum yine gizliden diyor
Benimde eşim oynuyo ilk aylarda kafayı yiyordum nasıl bıktırırım diye. Konuşmuyor konuşulanı duymuyor. telefona gömülüyor. Bi yerden sonra pes ettim kendiside zamanla sıkılmaya başladı çocuk olunca başka işleri oldukça kendide zaman bulamıyor artık. Zamana bırak derim.Arkadaslar cok dertliyimm. 8 aylik ewliyim esim cok ilgili cok aşik bana. Ama soyle bir sorun var ki esimin internette oynadigi sacma sapan oyunuuu. Surekli onun basinda tartismalarimiz oluyor yfak tefek bu yuzden. Benimle tartistigi an gidip onun basina oturuyor abartmiyorum 3,4 saat kalkmadigii oluyor masuss tartisma cikartigi oluyor trip atiyor gidip oyun oynamak icin. Suanda kústüm ona gitti yine oynadi. Bikeresinde inteen internet kablosunu bile kestim. Esimi sewiyorum oda beni sewiyor ama bu oyundan vazgecemiyor. Konustum kac kere 1 gitmiyo 2 gitmiyo 3 uncude gidip tekrar otyruyo basina o zamanda bisey demiyorum abartiyorrr o zaman cinnet getiriyorum iste. Sizce napmaliyim????
aynen bizdede öyle oldu durumlar çok şükürrBenimde eşim oynuyo ilk aylarda kafayı yiyordum nasıl bıktırırım diye. Konuşmuyor konuşulanı duymuyor. telefona gömülüyor. Bi yerden sonra pes ettim kendiside zamanla sıkılmaya başladı çocuk olunca başka işleri oldukça kendide zaman bulamıyor artık. Zamana bırak derim.
Yazı 2017 de yazılmış yeni farkettim yeni yazı zannetmistim düzeldiyse durum çok sevindimBenimde eşim oynuyo ilk aylarda kafayı yiyordum nasıl bıktırırım diye. Konuşmuyor konuşulanı duymuyor. telefona gömülüyor. Bi yerden sonra pes ettim kendiside zamanla sıkılmaya başladı çocuk olunca başka işleri oldukça kendide zaman bulamıyor artık. Zamana bırak derim.
aynen ilk evlendiğim yıllardıYazı 2017 de yazılmış yeni farkettim yeni yazı zannetmistim düzeldiyse durum çok sevindim
Ya oyun günü olsun onu belirleyin ya da günde 1,2 saat takılsın sonra sizinle ilgilensin. Dota mi bu ?Arkadaslar cok dertliyimm. 8 aylik ewliyim esim cok ilgili cok aşik bana. Ama soyle bir sorun var ki esimin internette oynadigi sacma sapan oyunuuu. Surekli onun basinda tartismalarimiz oluyor yfak tefek bu yuzden. Benimle tartistigi an gidip onun basina oturuyor abartmiyorum 3,4 saat kalkmadigii oluyor masuss tartisma cikartigi oluyor trip atiyor gidip oyun oynamak icin. Suanda kústüm ona gitti yine oynadi. Bikeresinde inteen internet kablosunu bile kestim. Esimi sewiyorum oda beni sewiyor ama bu oyundan vazgecemiyor. Konustum kac kere 1 gitmiyo 2 gitmiyo 3 uncude gidip tekrar otyruyo basina o zamanda bisey demiyorum abartiyorrr o zaman cinnet getiriyorum iste. Sizce napmaliyim????
hey allahım sizinkide işin başka boyutuEberre bacım 3-4 saat ne ki. Benim ki oyun oynamak için yıllık izin aldı. 9 günlük Bayram izniyle birleştirecekti. Ama dövvlet izin vermedi
![]()
![]()
bizimki bilgisayardan oynanıyor evde tek bilgisayar var.Benim Beyim de böyleydioynadığı oyunu ben de yükledim (karakterler var savaş oyunu büyücü, adc destek vs) hatta il sıralaman vs oluyor. Destek karakterlerini oynuyorum savaşçı falan alınca oyunda ona destek çıkıyorum yani, o kadar sardı ki onu bile geçtim
tartışma aracı olmak yerine birlikte oynamaktan zevk aldığımız bir etkinliğe döndü. Ki eskisi kadar da çok oynamıyor zaten.
Oyyy masallah Allah bağışlasınbizimki bilgisayardan oynanıyor evde tek bilgisayar var.zaten suan ortak oynıyacagımız bir oyuncak var 4 aylık bi kız bebeği
![]()
kızmana gerek kalmadan kendi bırakır canımOyyy masallah Allah bağışlasın ❤ Bizim de bebişimiz olsaydı ben de kızardım herhalde.
Yok yok odundur kendisi :) maddi manevi bütün sorumlulukları da bana yıkma gibi bir huyu vardır maalesef. Bakalım yaşayıp göreceğiz.kızmana gerek kalmadan kendi bırakır canım☺ tabi odun değilse![]()
yok canım kinghtYa oyun günü olsun onu belirleyin ya da günde 1,2 saat takılsın sonra sizinle ilgilensin. Dota mi bu ?
herkes kocadan dertliYok yok odundur kendisi :) maddi manevi bütün sorumlulukları da bana yıkma gibi bir huyu vardır maalesef. Bakalım yaşayıp göreceğiz.