Soğuk bi bölgedeyim. Çıksam bebek hastalanır diye korkuyomNiye eve kapandin? Ben 5 gunlukken disariya cikmaya baslamistim. Sezeryanliydim.
evet hemde cook bencil. !! sizi düşünen biri asla böyle yapmaz..
bebeginiz olmuş. bebegin sorumlulugunu sadece sana yüklemeye çalışmş
düşünceli biri olsa ıdı senn evde sıkıldıgını bunaldıgını görürdü.. ona göre davranırdı...
yok öyle bebegi anneye at..
anne hiç bir yere kımıldayamasın.. bi bes dakika bile hava almaya cıkmasın
baba olacak insan gezsn dolassn .. kahveye gitsin oraya gitsin buraya gitsin..
k. bkmasn bu babalık değil madem öyle o cocugun sorumlulugunu hiç almayacaktı hiç düşünmeyecekti.
Neden demiyor o zaman sana
Sende hiç cıkmadn kaç zamandır ben bakıyım bebegimize de git yarm saat dolaş.. ?
seni düşünen insan böyle mi yapar bencilin önde gideni hemde
su an en cok eşinin destegine ihtycnz var sizin ama bu böyle yapıyor cok yalnış
O cocuk ikinizin k. bkmasn böyle olmaz bi kendine getirmek lazım. hatasını anlayana kadar mesafenizi koruyun
geldiği zaman konuşun. inşallah anlar.
Özür dilemiş telafi edeceğini söylemiş belki gerçekten farkındadır, gelince birşeyler düzelecektir.
Tam da böyle senin gibi konuştum her dakika arayıp yalvarıyo. Özür diliyo. Bende dedim lafta olmaz diye sen geldiğin de görmem gerekiyor diye. Tamam deedi.evet hemde cook bencil. !! sizi düşünen biri asla böyle yapmaz..
bebeginiz olmuş. bebegin sorumlulugunu sadece sana yüklemeye çalışmş
düşünceli biri olsa ıdı senn evde sıkıldıgını bunaldıgını görürdü.. ona göre davranırdı...
yok öyle bebegi anneye at..
anne hiç bir yere kımıldayamasın.. bi bes dakika bile hava almaya cıkmasın
baba olacak insan gezsn dolassn .. kahveye gitsin oraya gitsin buraya gitsin..
k. bkmasn bu babalık değil madem öyle o cocugun sorumlulugunu hiç almayacaktı hiç düşünmeyecekti.
Neden demiyor o zaman sana
Sende hiç cıkmadn kaç zamandır ben bakıyım bebegimize de git yarm saat dolaş.. ?
seni düşünen insan böyle mi yapar bencilin önde gideni hemde
su an en cok eşinin destegine ihtycnz var sizin ama bu böyle yapıyor cok yalnış
O cocuk ikinizin k. bkmasn böyle olmaz bi kendine getirmek lazım. hatasını anlayana kadar mesafenizi koruyun
geldiği zaman konuşun. inşallah anlar.
Kaldığım ortamda çok kötü etkileniyor çevreden ama düşünceli değil. Güya 10 yıllık sevgilimle evlendim. Çocuk olunca değiştiğini gördüm. Lanet olsun. Tavrıma devam edicem.bencil, sen de evde sıkılıyosun sen de maça git o zaman, babanın evinden gelmedi o çocuk dimi sizin ortak faaliyetiniz sonucu oldu
Kaldığım ortamda çok kötü etkileniyor çevreden ama düşünceli değil. Güya 10 yıllık sevgilimle evlendim. Çocuk olunca değiştiğini gördüm. Lanet olsun. Tavrıma devam edicem.
Diyo gelince gezdiricem seni de kızımıda. Çıkmıcam çok önemli olmadıkça. Falan affet diyo. Bende geldiğinde uygularsan belki affederim dedim kadrimi bil beni kaybedersen yazık olur dedimEtrafımda gördüğüm bütün babalar böyle, anne gibi , sizin gibi bebeğinize bakmasını bekleyemezsiniz. İlk birkaç günden sonra normal hayatlarına devam ediyorlar, sadece sizinki değil yani. Gelince telafi edicem demiş özür dilemiş, bu da birşeydir. Bekleyin bakalım ne yapacak
bebekten evvel de cıkar mıydı bu şekilde dısarıya?Ben yeni doğum yaptım ve artk eve kapanıp bi bebeğimiz var. Bunalıyorum evde resmen. Eşimde çıkıp rahat rahat işlerini hallediyo yani normal hayatına devam.. ben de kırkımız çıkana kadar her gün uyardım işten geliyorsun yorgundum çıkma. Çıkıyosan da yarım saatte dön diyom. Bizimki yok maça gidiyo kahveye gidiyo. Kızım olmuş diye millete hava atıyor. Gelip biraz gazını çıkarıyo biraz bize sarılıp öpüp koklayıp tekrar çıkıyo... bende sakinliğimi koruyan biriyim. Ama konuşursam da çıldırıyo sözlerime. En son bağırdım buna biraz benim gibi fedakar ol bencil insan dedim. Buna benzer bir sürü tartıştık. O alttan aldıkça ben konuştum. Kendine gel dedim. Güya sinirlenmiş odanın kapısına yumruk attı yumruğun izi çıktı. Bende sustum ses etmedim çıktı balkona. Neyse sabaha da işi gereği il dışına çıktı on gün oldu. Ben çok ciddi ve mesafeli davranıyorum. Özür diliyo gelince telafi edicem sizi özledim evde sıkıldığı için çıkıyodum diyo ama ben çok ciddi bir şekilde sadece resmi konuşup haberdar ediyorum.çıldırmış bundan sonra ne yapmalıyım acaba?
Et tabi, şuan en iyisini yapıyorsun. Senin bu tavrın sayesinde eşin farkına varmış. Birşey olmamış gibi davranırsan, o da aynen devam eder.İnşallah devam edeyim mi bu tavrıma
Evetbebekten evvel de cıkar mıydı bu şekilde dısarıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?