eşim benden ayrılmak istiyo yardım edin ben onu nasıl unutucam

zaten 1 yıldır annemleyim allah razı anacığım hep yanımda biz çok kavga ediyoruz maddi sıkıntılarda var dedi annemin yanına geldim geliş o geliş sonra aylar geçti maddi sıkıntı var bekle bekle ama zulme devam 15 gün barış 15 gün kavga karı kocalık zaten bitmiş durumda maddi durum düzeldi bu sefer anlaşamıyoruz oldu aramam suç içme demem suç eve erken gel demem suç o iyi davranmak isteyince davranıyo

sen zaten evınde değilmişsin alışmış olmalısın zaten bu duruma karı kocalık yok diyorsun? sadece dul kalmakmı korkun?

2 senelik evlilik 1 senedir annenin yanındasın saçma sapan davranan bi eş

gözü aşktan kör olmuş hatta çocuk düşünen bi kadın şaka gibi

ben ailemle yaşıyorum eşim ayrı yaşıyorum bi küs bi barış ilişki sürdürüyoruz annemle arası gayet iyiydi ev tutucam artık bi araya gelelim dedi bana tam evi tutucaz birden kavga gürültü annemin onca iyiliğinden sonra annemle konuşmucakmış uzak yerlerden evde tutmak isteme

ben ailemle yaşıyorum eşim ayrı yaşıyorum bi küs bi barış ilişki sürdürüyoruz annemle arası gayet iyiydi ev tutucam artık bi araya gelelim dedi bana tam evi tutucaz birden kavga gürültü annemin onca iyiliğinden sonra annemle konuşmucakmış uzak yerlerden evde tutmak isteme

senın ne istediğini eminim bu topikte kimse anlamadı ne istediğini açık açık yazsan nasıl olur?

Balık denizin ne hadar büyük olduğunu bimez.Denizin büyüklüğünü dışarıdan bakan bilir.
1 yıldan beri bir küs bir barışık.
Şiddet var hakaret var ve sonuda senden boşanmak istiyor.
Şimdide sen üzülüyorsun olacak şey değil kendine gel sikelen artık.
[/I] [/I]

Stockholm sendromu. Az zamanda geçer, yerini farkındalığa bırakır.

2 yıllık evliliğin 1 yıl kavga ve küfürle diğer 1 yıl da ayrı geçmiş...

siz zaten sadece resmiyette ayrı değilsiniz,farkında mısın?

ve hala bu adama karşı umut besliyorsun...

:26:

sana değer vermiyor küfür ediyor dayak atıyor sen onu seviyorsun diye sırf şimdide ayrılmak istiyormuş hiç inanmadım yarın öbür gün ayrılırsan kapına dayanır seni seviyorum diye yapışır şımarık adam nefret ederim bu tiplerden .gençsin daha bırak gitsin .o kendi derdine yansın

25 yaşındayım üniversite mezunuyum

Peki ben sana soruyorum şimdi..Ama samimi cevap ver..
Sen gerçekten bu adamın değişeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuvanız olacağına inanıyor musun?

Kendine hiç mi acımıyorsun anlamıyorum ki?
Çok gençsin henüz..

Üstelik kimbilir anneciğin de ne çok üzülüyordur bu olanlara..
Ona da mı acımıyorsun?

Artık dahada emin oldum.
biz kadınlar hep bize psikolojik işkence eden,tabiri caizse peşinde süründüren adamlardan niye vazgeçemiyoruz?
nedense hep onlar kıymetli oluyor,
asıl iyilere de:''çok iyi,kusursuz bir adam ama ben sevemiyorum'' demek düşüyor...
tüm bayanları kastetmiyorumm yanlış anlaşılmasın,nihayetinde doğru insanların kıymetini bilen,yanlış insanları hayatından gururundan ödün vermeden def eden çok kadınımız var ama konulara bakıyorumda yukarda bahsettiğim durumda bayan hiç de azımsanacak sayıda değil.

.........

konu sahibi,adamla rolleri değişmişsiniz resmen.
o senin peşinden koşacağına sen onun peşinden koşuyorsun.
herşeyi geçtim;
biraz kendine saygın olsun.
sen kendine,sana hakaret eden,sana fiziksel,bedensel şiddet uygulayan,sana saygısı,sevgisi olmayan,bunu belli etmektende hiç çekinmeyen bir adamı mı layık görüyorsun?
eğer öyleyse bizim birşey dememize gerek yok.
sen kendi değerini biçemiyorsan biz hiç yapamayız bunu.
ne zaman burda:''bu adamdan kurtulmalıyım ben bunu hak etmiyorum'' dersin işte o zaman sana fikir veririz.

Artık dahada emin oldum.
biz kadınlar hep bize psikolojik işkence eden,tabiri caizse peşinde süründüren adamlardan niye vazgeçemiyoruz?
nedense hep onlar kıymetli oluyor,
asıl iyilere de:''çok iyi,kusursuz bir adam ama ben sevemiyorum'' demek düşüyor...
tüm bayanları kastetmiyorumm yanlış anlaşılmasın,nihayetinde doğru insanların kıymetini bilen,yanlış insanları hayatından gururundan ödün vermeden def eden çok kadınımız var ama konulara bakıyorumda yukarda bahsettiğim durumda bayan hiç de azımsanacak sayıda değil.

ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum

Son düzenleme:
Bu dünyada kendinden daha değerli hiç birşey yok herkes gider sen tek kalırsın eninde sonunda kendini sev kendine saygın olsun ve sen onu bırak şiddet karşılıksız sevgi bunlara rağmen hala katlanıyorsan bence psikolog tarafından destek almalısın normal bir sevgi değil senin ki

sana katılıyorum cnm bencede bir destek alması lazım yani siddet saygısızlık ve sevgisizlik bir yasam zor yani rabbim yardımcısı olsun ama bence destek al mantıklı düşün hayat bizlere rabbim tarafından verildi diyorki hadislerde kula kul olunmaz sadece rabbine ol sen resmen adama kul olmusun cnm ya kızma bana ama sen degerlisin senide doguran bir anavar ve senide rabbim yarattı yani bu kadar koyverme kendini eger sana en ufak bir ilgisi alakası olsa idi tmm derdim herseye katlan ama bu böle tek basına savasmak olur yapma kendini heder etme bir uzmandan yardım al biz ne kadar söle böle desekde doğru olmas en iyiysini uzman bilir rabbim yardımcın olsun üzülme herseyi veren rabbim çözümünüde verir bişileri veriyorsa sebebi ile birlikte veriyordur sen kendini düşün cnm seviosun tamam ama iyi düşün rabbim yardımcın olsun.....................................

Sen neden katlanıyorsun. O sana hakaret ve küfür hangi hakla yapabiliyor. Sen sesini çıkartmalısın. Yoksa ezilirsin.

Allah kurtarsın. Hakkında hayırlısı olsun.

bir dakika bile düşünme
bırak gitsin çok üzüleceksin bu haline keske önceden ayrılsaydım diyeceksin ayakta duracaksın dimdik yoluna bakacaksın geriye dönüpte bakmayacaksın arkadaşım benden sana tavsiye

ona daha öncede dediğim gibi ''Stockholm sendromu'' deniyor.
Tecavüzcüsüne aşık olmak gibi bişi bu benim gözümde
Ama bana fazla geliyor
25 yaşında üniversite mezunu bu kadar olamaz
Konunun gerçekliğine tam olarak inanamıyorum

ben konuya cevap verirken yaşını yazmış konu sahibi.
yaşını öğrenince daha da şaşırdım.
üni mezunu olup olmaması önemli değil.
zıt örnekleride çok bu durumun.
benim takıldığım konu sahibi ısrarla eşini sevmeye devam ediyor,toz kondurmuyor.
iyiyken iyi diyor.
ya birazcıkta olsa insan tatlı canının kıymetini bilip,ona göre davranmaz mı :44:
biz ne desek boş....
kişi önce kendine değer verecek ki,başkalarıda ona değer versin.
konu sahibi resti çekip,adama haddini bildirseydi,o adam şimdi peşinde pervane olurdu...

msj tekrarı.................................................

Son düzenleme:
Back
X