eşim benden ayrılmak istiyo yardım edin ben onu nasıl unutucam

inanki inş. demek isterdim ama dilim varmıyo barışalım dediğinde zaten bi ayağım gidiyodu diğeri gitmiyodu tabi son zamanlarda ilk zamanlarda aklım başımda değildiki gözüm hiç bişey görmüyodu

sen o kocan olacak adamın karsısında kendini en aciz hissettiğin anda bile onun karsısında dimdik ayakta durduğunu yokluğunda çokta hayatında bişey farketmeyeceğini onsuzda yapabileceğini göstermelisin öle olmasa bile...sakın karsısında kendini aciz gösterme...

şaka mısınız siz?
neyini unutamayacaksınız küfürlerini mi, hakaretlerini mi?
bana olan sevgisini göstermiyor demişsin acaba sevgisi olmadığı için olabilir mi?
ne kazanacaksınız ileride dayak mı?

bu ilişkide ki en büyük kazanç bu kadar olay üstüne aldatılmakla süslenirdi o bence

Böyle bir insanla yasamayi dul kalmaya tercih etmeniz cok ilginc. Ikincisi dul kelimesini de hic sevmiyorum. Insanlar evlenip bosanabilirler anlasamayabilirler bence aslinda gayet normal bir durum. Esimle anlasamadim ayrildim bu kadar.
Bence siz onu takinti haline getirmissiniz ve siz onun pesinden kostugunuz icin de sanirim biraz havalara girmis. Hep diyorum bir erkegin pesinden kosmak en büyük hatadir beraberinde hatalar zincirini getirir. Azicik etrafa iliskilere bakarsaniz bu sonuca ulasmak cok zor degil : esini istedigi an kapinin önüne koyabilecek kadinlar ve bunu erkege hissettiren kadinlar hep el üstünde tutuluyor. Ama tam tersine erkegi sürekli affeden, bagimli kadinlar ise kapinin önüne koyulanlardan oluyor.

bence ayrilmaniz bir sans olacaktir

Şiddet +küfür+hakaret=sevgi
olduğunu savunuyorsunuz.
Sizin gururunuz nereye gitti pardonda ? Yediğiniz dayaklar başınızı döndürmüş olackki hala sevgiden bahsedebiliyosunuz.
Dayağa küfüre alışkanlık mı yaptı bünyeniz ondan mı sağlıklı karar veremiyosunuz diye aklımdan geçirmiyo değilim.

Canım ıyı kı bebek sahıbı olmadan terk edıyor yoksa hem cocuguna da sıddet uygulardı bu
daha mı ıyı olurdu:((
Bır de ben bebeklıyım ve sımdı esım terk ettı bu cok daha zor ınan kı ..Keske dıyorum onu
baba yapmak gıbı bır lütufta bulunmasaydım..Tek olsaydım hıc umursmaadan bosardım ama
sımdı karman corman oldum..Bebeksız bosanacagına dua et ve bosver gıtsın!

Canım ıyı kı bebek sahıbı olmadan terk edıyor yoksa hem cocuguna da sıddet uygulardı bu
daha mı ıyı olurdu:((
Bır de ben bebeklıyım ve sımdı esım terk ettı bu cok daha zor ınan kı ..Keske dıyorum onu
baba yapmak gıbı bır lütufta bulunmasaydım..Tek olsaydım hıc umursmaadan bosardım ama
sımdı karman corman oldum..Bebeksız bosanacagına dua et ve bosver gıtsın!

allah seninde yardımcın olsun teşekkür ederim canım

Arkadasim 25 yasindayim, universite mezunuyum diyorsun bunlar iyi hosta hic mi karakter sahibi degilsin? Hic mi kendine saygin yok? Illa biri mi olacak hayatinda... Dul kalmaktan korkuyorsun, sana boyle davranan adamin pesindesin. Kendini tek basina bir hic olarak mi goruyorsun? Cok yazik. Oncelikle ozguvenini toparlaman, karakter sahibi olman, sonra da kendini sevip saygin duyman gerekecek. Bunlara sahip olan insan zaten dogru karari verir, boyle apacik bir seyde bocalamaz. Bu da nasil olur bilmiyorum. Bir ise gir, kendine saygin, ozguvenin gelissin bari, istersen bir de psikologa gorun, o daha iyi yardimci olur.

sakıncası yoksa; eşinin tahsili nedir? merak ettimde??

Son düzenleme:
senin şimdiye kadar devam ettirebilmen çok ilginç...
böyle aşk fln olmaz...

Mantıklı olan da ayrılmanız

Hem suçlu hem güçlü, şiddet uygulamasına rağmen yine de siz değil de o boşanmak istiyor.. Sevmediği zaten aşikar..

2 yıllık bi evlilikte ipleri eline çoktan almış astığım astık kestiğim kestiklere şimdiden başlamışsa bir 2 yıl ( daha fazla değil ) sonrasını düşünemiyorum bile :53: :53:

:113:

Son düzenleme:
Ben son günlerde otuz yaşımın da vermiş olduğu duyguyla hayatımı daha çok yargılar oldum. Düşünüyorum da boş yere üzülmüşüm, kırılmışım,hayatımı hep ertelemişim ve başkalarının lafına göre hareket etmişim. Allah'a şükür çok büyük dertlerim olmadı ama şimdiki aklım olsa o ufak sıkıntılarımı da kafama takmazdım. Çünkü bu yaşımı bir daha yaşayamayacağım, bir daha bu yaşlarımda olamayacağım istesem de. Sen daha yirmi beş yaşındasın, lütfen kendine gel,kendini sev ve kendine saygı duy. Sen çok değerlisin. Düşünsene sen olmadıktan sonra hayatın ne anlamı olur ki? Ben varsam bu hayatın anlamı var, lütfen ve lütfen sadece ve sadece kendin için bir şeyler yap ve kararlı ol! Çünkü bir daha bu hayatı yaşayamayacağız!

KK yı okudukça hayret eder oldum. Toplumda erkekler böyle şiddet gösteren ,küfreden , aldatan yaratıklar durumunda mı .:53::53::53::53::53::53::53:Çoğunluğu mu böyle?:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: Tek söyleyebileceğim herkes evlenmeyi , çocuk sahibi olmayı durdursun. Bu şekilde her seferinde daha sorunlu insanlar üretilmiş oluyor. Artık inanın bundan mantıklı bir yanıt bulamıyorum bu duruma.

Ben son günlerde otuz yaşımın da vermiş olduğu duyguyla hayatımı daha çok yargılar oldum. Düşünüyorum da boş yere üzülmüşüm, kırılmışım,hayatımı hep ertelemişim ve başkalarının lafına göre hareket etmişim. Allah'a şükür çok büyük dertlerim olmadı ama şimdiki aklım olsa o ufak sıkıntılarımı da kafama takmazdım. Çünkü bu yaşımı bir daha yaşayamayacağım, bir daha bu yaşlarımda olamayacağım istesem de. Sen daha yirmi beş yaşındasın, lütfen kendine gel,kendini sev ve kendine saygı duy. Sen çok değerlisin. Düşünsene sen olmadıktan sonra hayatın ne anlamı olur ki? Ben varsam bu hayatın anlamı var, lütfen ve lütfen sadece ve sadece kendin için bir şeyler yap ve kararlı ol! Çünkü bir daha bu hayatı yaşayamayacağız!

teşekkür ederim çok güzel yorumlamışsın bazı arkadaşlar anlamıyo benim çevrem geniş değil hayatta ailemden başka kimsem yok birde eşim oldu birde aşk vardı dünya ondan ibaretmiş sandım çoğu şeye maruz bu yüzden kaldım belkilerim vardı çünkü belki düzelir die düşündüm hep yıksam binkez yıkardım yuvayı ama ben yapıcı oldum yaşanan evet onca kötü şey var ama iyi yaşadıklarımızda var dedimki kendi kendime bu bi alışma sürecidir belki kolay değil adam kaç yıldır yalnız ama değilmiş daha doğrusu evliliği benimsiyemedi kabullenmedi çünkü özgürlüğüne çok düşkündü ewt güzel günlerde yaşadık çok eğlendik çok güldük hep kavga gürültü değildi hani derlerya 3 yanlış bi doğruyu götürür o misale döndü sabrettim olmadı hayatta insanın her istediğini olmuyo buda bi sınav bende bu sınavı atlatıcm inş. güzel yorumun beni daha güçlü hissettirdi kendimi sağol

Back
X