Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ödemeyeliö demedim ki ben sadece benmle konuşulsun istiyorum hepsi bu
konuşmasına gerek yok öder direkt sonra en fazla ödemeyi yaptım der size.size kalsa ödemiyceksiniz zatenBen ödemeyeliö demedim ki ben sadece benmle konuşulsun istiyorum hepsi bu
4yıldr aynı montu giydiğimden artık baya eskidi o yuzden yoksa tabiki evimden eşya getirdim montu o zaman nişanlım alırız dedi diye kalfı normalde düğün yapacaktık pandemi den dolayı ne zaman biteceği konusunda erteleyemedik
Ah o tuylerin hayvandan nasil canli canli yolundugunu,ne iskenceler cektiklerini bilseniz,eminim uzagindan bile gecmezsiniz=/Seneye alayım deneyeyim bakalım![]()
Konunun linkini paylasabilirmisin rica etsem,biz normal uyelikli faniler goremiyoruz galibadaha oncekı konunuzdan anlamıstım yapınızı sasırmadım su konunuza
kayınpederın ıkı evı var bırınde kızı oturuyor dıgerınde kendılerı gorumcem esıme kira ödemelı seklınde dusunce yapınız vardı
kayınpederınızın tum seceresını tum yevmıye hesabını akrabalarınıza anlattıgınızdan sıze boyle akıllar vermıslerdı
halbukı gorumcenızde tum dugun borcunuzu kendısı ustlenmıstı odemenıze bıle gerek yok dıyerek hedıye etmıstı ama ıyılıkten maraz dogar sozunun tam karsılıgı ıste
gorumcenıze o borcu odemek zorundasınız
bıttı.
Konunun linkini paylasabilirmisin rica etsem,biz normal uyelikli faniler goremiyoruz galiba![]()
Tesekkurler:)Bir fikir verir misiniz
Eş tarafından değil benm tarafımdan bi kaç kişi ben ona rağmen ses etmedim 2 kardes bilirler dedim. Nişanlıyken ev muhabbeti olmuştu yani oğlumuzun evi var mı oradan biliniyor Ay budaha ayıp, kusura bakmayın ama çiğlik yani.www.kadinlarkulubu.com
Tesekkurler:)
Oooo, utanmasa kira isteyecek demiştim, isteyeyazmış meğer.daha oncekı konunuzdan anlamıstım yapınızı sasırmadım su konunuza
kayınpederın ıkı evı var bırınde kızı oturuyor dıgerınde kendılerı gorumcem esıme kira ödemelı seklınde dusunce yapınız vardı
kayınpederınızın tum seceresını tum yevmıye hesabını akrabalarınıza anlattıgınızdan sıze boyle akıllar vermıslerdı
halbukı gorumcenızde tum dugun borcunuzu kendısı ustlenmıstı odemenıze bıle gerek yok dıyerek hedıye etmıstı ama ıyılıkten maraz dogar sozunun tam karsılıgı ıste
gorumcenıze o borcu odemek zorundasınız
bıttı.
Nasreddin hoca dukkana girip bir cepken almis,bakmis filan,vazgecmis birakmis bir salvar alip cikmaya davranmis.Dukkan sahibi demis hoop nereye,parasini vermedin?Oooo, utanmasa kira isteyecek demiştim, isteyeyazmış meğer.
Ne bahanesi sunucam hanfendi evet montum yok eskidi yaza alırız dedşk pandemidem dolayı evlendik ertelemek istemedik oldu mu açıklama. Zoruma giden bir şey yok bu fikir ödeme fikrini nişanlıyken eşime söyleyen bendim zaten. 500den fazla ödeyemeyiz çünkü bizimde borçlarımı var