Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

yoook artık yaa ahahaha
Bır once kı konusu akrabaları sen kurada oturuyorsun gorumcenın borcunu odeme hatta sen kuradasın senın koranıda odemelı o evde oturuyor sen oturmuyorsun demışler buda buraya yazıyor napıyım dıye tabı oda ıstıyor bunları kı yazıyor hep aynı şeyler. Yanı işine geldığı ıcın borcu ödemek ıstemıyor. Hem de görümce kendı evınde oturuyor ama bunların kırasını ödemelıymış konu sahıbıne göre zekaya bak zekaya maşallah düşünsene sen babanın evınde oturcan ama gıdıp onların kırasını ödıcen absürtlüğe bak 😂

Bır once kı konusu akrabaları sen kurada oturuyorsun gorumcenın borcunu odeme hatta sen kuradasın senın koranıda odemelı o evde oturuyor sen oturmuyorsun demışler buda buraya yazıyor napıyım dıye tabı oda ıstıyor bunları kı yazıyor hep aynı şeyler. Yanı işine geldığı ıcın borcu ödemek ıstemıyor. Hem de görümce kendı evınde oturuyor ama bunların kırasını ödemelıymış konu sahıbıne göre zekaya bak zekaya maşallah düşünsene sen babanın evınde oturcan ama gıdıp onların kırasını ödıcen absürtlüğe bak 😂

abboooww olaya gel.
iyi de evi veren baba yani görümce neden bunlara borçlu olsun.
abi bu bakış açısının tek sebebi açgözlülük olabilir.

abboooww olaya gel.
Erkek evladın kayırıldığı bir aileden gelmiş. İstiyor ki, kocası erkek diye bütün malı mülkü alsın, görümceye de kocası baksın. Derdi bitmeyecek ki, ev de verseler. Kaynanam şöyle yapıyo, görümce böyle yapıyo diye konu açacak bu sefer.

kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Insanin borcu olunca ilk borcunu oder. Esiniz sizin ödemeyi düşünmediğinizi hissetmiş ki soylemis . Ayrica esiniz neden size soylemis ki esiniz de çalışmıyor mu yoksa siz maasinizdan mi ödeyeceksiniz? Bu kısmı anlamadim

Erkek evladın kayırıldığı bir aileden gelmiş. İstiyor ki, kocası erkek diye bütün malı mülkü alsın, görümceye de kocası baksın. Derdi bitmeyecek ki, ev de verseler. Kaynanam şöyle yapıyo, görümce böyle yapıyo diye konu açacak bu sefer.

ee her ailenin yapısı farklıdır. en baştan bilmiyor muydu görümcesinin nerede oturduğunu. evlenmeseymiş madem.

abboooww olaya gel.
Yanı onlara ev verılmış ya bunlar kırada ya ondan 😂 yav adam ıkı evım var bırı kızımın bırı oğlumun demış . Bunların evde kv kp oturuyor adam çıkcak ya da bunlara para vercek halıde yok. Adam ben öldğkten sonra sızın demış yanı. Ama buna göre görümce vermelı zeka fışkırıyor bırde akrabaları demış evın detaylarına kadar bılıyor akrabalar ev dıblex şu bu hesaplamalara kadar bunu akraba dıyor ama konu sahıbının aılesıdır. Insanlar aç gözlü fesat bedavacıların aralarına düşmüşler. Düşünsene gelının evladından önce senın paranın hesabını evının malının hesabını yapıyır kendınınmış gıbı . Destur ya destur

Insanin borcu olunca ilk borcunu oder. Esiniz sizin ödemeyi düşünmediğinizi hissetmiş ki soylemis . Ayrica esiniz neden size soylemis ki esiniz de çalışmıyor mu yoksa siz maasinizdan mi ödeyeceksiniz? Bu kısmı anlamadim
Çalışmıyor konu sahıbı adamın maaşı hanımefendının elınde yanı para ver dıyor. Konu sahıbı odemek ıstemedığı ıcın 500 taksıtlı verelim dıyor adamda geçiştirdiğinin vs farkında sureklı dıyor

Çalışmıyor konu sahıbı adamın maaşı hanımefendının elınde yanı para ver dıyor. Konu sahıbı odemek ıstemedığı ıcın 500 taksıtlı verelim dıyor adamda geçiştirdiğinin vs farkında sureklı dıyor
Evet onu da üyelerin meaaji ile anlamış oldum. Boyle mercimek kadar beyni olmadan insanlardan borç alıp paranın üstüne yatmaya çalışan zeki akraba her yerde. Görümcenin yerinde olsam kapımın eşiğinden gecirmem karni tok gözü açları. Kocasi da değişik borç diye aldin sinsi karinin keyfini niye bekliyorsun. Ödemek için söz verdiğin günde ode . Hepsine bir ayar oldum.

Hangı sıfatla edecekse görende babasının malı sanır gıtsın kendı aılesınden ıstesın. Bedavacı aılesı bu akılları verıyor açık ve net. Başkalarının parasının hesabını yaparlar. Ayy şöyle ınsanlara irite oluyorum keşke görümce bunları burda okusada hadsizliğini bildirse
Kendi ailesi 5 kurus vermemis ondan kocasinin malini sahipleniyor 4 ayda!!! Sanki calisip almis da birde kira isteyecek gorumcesinden pesss!!! Dusuncesi bile insani cigrindan cikartir!!!
Gorumcesi neden ona selam vermiyormus diye de konu acti kendisi. Kadin hissediyorsa, duymussa hastalikli dusunceleri bakmaz suratina tabii🤷‍♀️

Evet onu da üyelerin meaaji ile anlamış oldum. Boyle mercimek kadar beyni olmadan insanlardan borç alıp paranın üstüne yatmaya çalışan zeki akraba her yerde. Görümcenin yerinde olsam kapımın eşiğinden gecirmem karni tok gözü açları. Kocasi da değişik borç diye aldin sinsi karinin keyfini niye bekliyorsun. Ödemek için söz verdiğin günde ode . Hepsine bir ayar oldum.
İkisinide ıyı bır silkelemek lazım kp bunları yakında defederse şaşırmam

Kendi ailesi 5 kurus vermemis ondan kocasinin malini sahipleniyor 4 ayda!!! Sanki calisip almis da birde kira isteyecek gorumcesinden pesss!!! Dusuncesi bile insani cigrindan cikartir!!!
Gorumcesi neden ona selam vermiyormus diye de konu acti kendisi. Kadin hissediyorsa, duymussa hastalikli dusunceleri bakmaz suratina tabii🤷‍♀️
Bende olsam bakmam bakılır mı evın eşiğinden sokmam valla hacız yollarım paramı vermessede😂😂 evlenırken beyaz eşyalarını almış görümce anca bedavacılar kendı alması gereken şeylerı bıle ödetmiş

Bende olsam bakmam bakılır mı evın eşiğinden sokmam valla hacız yollarım paramı vermessede😂😂 evlenırken beyaz eşyalarını almış görümce anca bedavacılar kendı alması gereken şeylerı bıle ödetmiş
Ah ah iste gelmis bir aileye ortaligi karistiriyor allah iyilerle karsilastirsin gercekten.
Bedavaci ki ne bedavaci birde uzerine para isticek utanmasa. Keske istesede bir alsa boyunun olcusunu😂😂
Yarin obur gun cocuk yaparsa birde eyvah eyvah kacsin bdv kadinlari 😂😂😂

Ah ah iste gelmis bir aileye ortaligi karistiriyor allah iyilerle karsilastirsin gercekten.
Bedavaci ki ne bedavaci birde uzerine para isticek utanmasa. Keske istesede bir alsa boyunun olcusunu😂😂
Yarin obur gun cocuk yaparsa birde eyvah eyvah kacsin bdv kadinlari 😂😂😂
Sanmam ılerde boşanma eşiğindeyım kocam benden ayrılmak ıstıyor yazabılır😂

Konusahibine benim de iki çift lafım vardı banlanmış. Yetişemedim.

Aslında şöyle biz erkek evlat olarak kayınvalidenin evinde oturduğumuz için kayınvalide ve kayınpeder kızlarına kira yardımı yapıyor. Bizde adaleti kendilerince böyle sağlıyorlar , o yüzden konusahibinin talebi bana çok mantıksız gelmedi sadece katakulleye getirip 20 binin üzerine yatmak istiyor sanırım o kısım hoşuma gitmedi. Derdin neyse entrika olmadan eşinle konuş bence, haksızlığa uğradığını düşünüyorsa hakkını o arasın senin akrabaların değil.

Altınları bozdurmamız eşiml3 ortak kararımız ev alacağız bozdurma dedi ondan kaldı borçtan kaçtıgımız yok konu nereden nereye geldi sanki ben borç ödemekten kaçıyor gibi bi durum oldu borç ödemeyi teklif eden benm zaten
Ama geciktirerek ama 500 500 vererek bide soylettire soylettire ne diyim kii

Önceki açtığınız konuları okudum. Bence sizin bütün derdiniz görümcenizin kp nizin evinde oturması o kirada oturmadığı için kendinizi dolduruyorsunuz ve kıskanıyorsunuz. Hiç boşuna eşinize kızmayın görümcenizin ihtiyacı varki kardeşiyle konuşmuş para mevzusunu. Borç bu ödeyeceksiniz tabiki madem böyle olucaktı en baştan almasaydınız. Montum yok diye acitasyon yapmanıza anlam veremedim 4yıl giymişsiniz 1yıl daha giyiverin. Sizin derdiniz görümcenizin evi boşuna kocsnızlalavga etmeyin. 4ay olmuş evleneli ama açtığınız konular bir çok 4ayda bu kadar herşeye takılırsanız 4yıl sonrasını zor görürsünüz kocanızla üzgünüm.

Back
X