Eşim benden boşanmak istiyor yardim edin lütfen

Inşallah çocuk yoktur. Ben olsam bosanirdim. Ne biçim adam ya. Ne demek abiler arayip hakaret ediyor. Boşanmak istiyorsa bosanin gitsin. Şimdi mi ailesi kıymetli olmuş.

Aman sakın gitmeyin. Kendinizi ateşe atmayın. Boşanmak mı istiyor, sen bilirsin ben oraya asla gelmiyorum deyin. İntihar olur bu.

Canım üzüldüm ama sanki yıllarca seninle güzel hayatını yaşamış sizinkiler zaten maddi manevi destek olmuş. Şimdi sıkılmış ve geri gitmiş bukadar basit ona göre. Çocuğunuz varmı bu arada

Ortada kavga , tartışma yokken birden böyle değişmesi ve 8 seneden sonra bu kadar kolay dolduruşa gelmesi bir garip geldi.Yani sizinle birlikteyken hep bu ani beklemiş , eline fırsat geçince uygulamaya geçmiş .Ailesine olan özlemi ağır basmış.Yinede çok saçma böyle davranmasi, normal değil.

Sana tek yardim edecek olan yine sensin.
O adamdan (!) bosan ve sana kim hakaret ediyorsa kayitlarini silme dava ac.

Hiç düşünmeyin, kölelik sistemi resmen. Şok içindeyim..

Ailesi tekmeyi basar.sen dik dur böyle nankör adama o ailenin emeklerini heba ettirme. Gittiysn kal geri donme bu kadar. Bir de su var abisi sana hakaret etmis zaten olmaz mi bundan sonra kufur duyduysam yuzune bakmam ettiren esine de bakmam

Eşin de çocuk gibi dolduruşa gelmiş resmen.
Bekle, sakın ayağına gitme, seni kandırıp oraya götürmeye çalışıyor, acele etme yerinden de ayrılma. Çok istiyorsa da o açsın boşanma davasını

Ya kardeşim kusura bakma da eşin ne kadar kişiliksiz bir adammış böyle?
Sırf bunun icin sogur ve bosanirdim
Ayrıca telefon da onlara ağlamayı hakaretlerini dinlemeyi bırakın
Siz böyle yaptıkça nasıl olsa tıpış tıpış gelecek oluyor
Ona bir ay zaman var bu zamana kadar döndün döndün donmedin sen açacaksın davayi deyin

Adama napacaksın. Kendime nasıl bir iyilik yaparım diye sorun bence. Hemen boşan ! Abisi sana nasıl hakaret edebilir? Arkanızda durmayan bir eş , ailenin yanında onlar gibi davranan size bağıran siz hastayken abisine para veren seni umursamayan bir adam icin beni aramıyor diye üzülmeyin. Sizden alacagı tek haberi avukatınız vermeli. BOŞANIN !

çocuk var mı? yoksa bırak gittiği yerde kalsın

ya anlattıklarınız normal değil. adam ailesini sevmediği kurallarını mantıklı bulmadığı için ayrı yaşamış. sonra sizle evlenip sizin ailenizi kendi ailesi bilmiş. ve 8 yıl gayet iyiymişsiniz. giderken 3 gün nasıl geçecek demiş ve gittiği an değişmiş.
burda oturmayan şeyler var. acaba ailesi tehdit mi ediyor, silah zoruyla mı konuşturuyor (ciddi diyorum)
siz 8 yılda adamı tanımışsınızdır. şüpheleriniz varsa savcılığa dilekçe verebilirsiniz. bence eşinize sahip çıkın. hani adam uydum akıllı olsa 8 yılda illa ki ortaya çıkardı. özüne dönmüş diyenler var. ama çok uzun bir zaman özünü saklayamazdı.
o yüzden bence biraz bekleyin. baktınız adam gerçekten bu boşarsınız o kolay zaten.

Sizin düşünceleriniz bile daha mantıklı eşinin yaptıklarından, yani tehdit bile olabilir neden olmasın.Yada konu sahibinin eşi 8 senedir kendisinden habersiz bazı planlar yapmış ve uygulamaya geçmiş.Simdide bazı şeyler için mecbur bırakıyor aklı sıra Yinede çok saçma geliyor.

bende öyle dusnuyorum ama beni cok seven bir adam nasil bu kadar degisir kafamdan atamiyorum giderken bile nasil 3 gun gececek.sensiz diyordu yol boyunca beni aradi surekli ama indikten bir kac saat sonra sanki baska biri oldu..
Ailesini deli gibi özlemiş o senibizden kopardı vs demişlerdir her ne kadar sacmada olsa her evet sebep o ben değilim moduna girmiş sizi silmiş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…