Kesinlikle telefonda konuşma.
Tüm derdini mesajla anlattırmaya çalış.
Gizli telefon kaydı yapmak suç ama mesajlar delil olarak kullanılıyor.
Sakın silme.
Ve anlaşmalı boşanma.
Esinin evi var mı? İçinde oturduğunuz ev sizin mi? Evliyken alınmış mal var mı?
İçinde oturduğunuz ev sizinse, git aile konutu şerhi koydur. Satamasın.
Evliyken de aldığı mal varsa onlar zaten bölünür, öncesinden olan malları zaten senin olmaz.
Niye böyle tutuştular anlamadım.
Gayet sert konuş.
Bir dahakine avukatımla görüş dersin.
Sen çalışıyor musun?
EŞİnin burcu ne merak ettim bide ailesinin sozunu çigneyemeyen birimiydi hep ? Sen ailesiyle 8 yıl hiç gorusmedinmi gidip gelmedinmi oraya
Ayı günü soyle ben bulurum dogum gunu ayı ve günü neburcunu bende bilmiyorum ama sanirim onun kisiligini tasiyacan bir burc da yok
kendi evimiz yok araba ve birikmis olan parasini da ailesine vermis suan onun ustunde herhangi bir sey birakmadilar anlasmali bosanmayi sadece kabul ediyor.
Kocan safça birimiydi nereye çeksen oraya giden tip mesela sen bişey desen itirazsız yaparmıydı huyu nasıldı yani genel olarakkendi evimiz yok araba ve birikmis olan parasini da ailesine vermis suan onun ustunde herhangi bir sey birakmadilar anlasmali bosanmayi sadece kabul ediyor.
Şimdi son durum nedir konu sahibesi ?? Neye karar verdin, ne yapacaksın?
Araba evlendikten sonra mı alındı? Eğer evlilikten sonra alındıysa sizin de hakkınız var, ailesine vermesi bir şey değiştirmez. Mahkemede hakkınızı isteyin.
benn olsam gitmem ya sana bisey yaparlarsa yada yanlız gitme ailen biliomu ne diyolar arkandalar mıacikcasi suan net bir karar vermedim cunku durumun neden bu hale geldigi hakkinda hic bir fikrim yok p.tesi gitip adam akilli konusmayi dusunuyorum problemin ne oldugunu ogrenip ona gore gereken tum islemleri gonul rahatligiyla yapayim diyorum.
evlendikten sonra alindi ve ben bu konulara girip konustugumda utanmiyormusun para lafi etmeye diye tersliyen bir aileyle yuz goz olmus durumdayim
Kocan safça birimiydi nereye çeksen oraya giden tip mesela sen bişey desen itirazsız yaparmıydı huyu nasıldı yani genel olarak
Ayı günü soyle ben bulurum dogum gunu ayı ve günü ne
benn olsam gitmem ya sana bisey yaparlarsa yada yanlız gitme ailen biliomu ne diyolar arkandalar mı
Merhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
Konuyu iki kere okudum , arada sanki başka şeyler var gibi, çok kopuk ya da eşiniz bir saat içinde delirmiş.
ailem biliyor tum detayina kadar anlattim acikcasi ailemden bir erkek goturup olayin icine dahil edip tartisma cikmasini istemiyorum onun icin ablami alip gidip sadece kendisiyle konusacaz bize artik bir neden soyler diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?