Eşim benden boşanmak istiyor yardim edin lütfen

Konuyu iki kere okudum , arada sanki başka şeyler var gibi, çok kopuk ya da eşiniz bir saat içinde delirmiş.

Ya bize anlatmadığınız, ya da sizin dahi bilmediğiniz bir şeyler var ortada. Bu kadar kısa sürede olması mümkün değil başka türlü. Beyin yıkama falan da değil bence. Aklı başında adam karısını ve rahatını bırakıp ailesinin boyunduruğu altına girmez.

Hayır gelmez artık o adamdan, dönüp gelse bile yine ayarı bozulacaktır bir süre sonra. Yalnız sizin meseleniz 3 günlük mevzu değil bence. Bir süredir plan yapıp bayramda harekete geçmiş olabilir. Ailesinin yanına kaçarak sorumluluklarından kurtulmuş olacağını sanıyor olabilir belki. Yaptığı hatanın er ya da geç farkına varır ama iş işten geçmiş olur ne yazık ki.

Oraya taşınmasan iyi edersin, bırak açsın boşanma davasını kendisi. Anlaşmalı olmamalı tabi, nafaka talebinde bulun. Hem karısını yalnız bırakıp kaçsın ailesinin yanına ve hemde beş kuruş vermesin, o ne ala iş valla.

kendi evimiz yok araba ve birikmis olan parasini da ailesine vermis suan onun ustunde herhangi bir sey birakmadilar anlasmali bosanmayi sadece kabul ediyor.

Ben sana sorular sordum onları cvplarmısın burcu ne esinin? Birde hayır de anlasmalı bosanmaya suan ailesinin etkisi altında beyin gitmiş sakın evt deme kocanı seviyor onu tamamen kaybetmek istemiyosan ama oraya da gitme ona da evet deme sadce bekle sabırlı ol biraz kendinden mahrum bırak anlasmalı bosanmam ayrı yasayalım boyle istiyosan git dava ac sen ben oraya gelmem de olaki dava açarsa da sonuna kadar diren boşanmamak için belki bu süreçte kararı değişir

kendi evimiz yok araba ve birikmis olan parasini da ailesine vermis suan onun ustunde herhangi bir sey birakmadilar anlasmali bosanmayi sadece kabul ediyor.

Araba evlendikten sonra mı alındı? Eğer evlilikten sonra alındıysa sizin de hakkınız var, ailesine vermesi bir şey değiştirmez. Mahkemede hakkınızı isteyin.

Kocan safça birimiydi nereye çeksen oraya giden tip mesela sen bişey desen itirazsız yaparmıydı huyu nasıldı yani genel olarak

Şimdi son durum nedir konu sahibesi ?? Neye karar verdin, ne yapacaksın?

acikcasi suan net bir karar vermedim cunku durumun neden bu hale geldigi hakkinda hic bir fikrim yok p.tesi gitip adam akilli konusmayi dusunuyorum problemin ne oldugunu ogrenip ona gore gereken tum islemleri gonul rahatligiyla yapayim diyorum.

Araba evlendikten sonra mı alındı? Eğer evlilikten sonra alındıysa sizin de hakkınız var, ailesine vermesi bir şey değiştirmez. Mahkemede hakkınızı isteyin.

evlendikten sonra alindi ve ben bu konulara girip konustugumda utanmiyormusun para lafi etmeye diye tersliyen bir aileyle yuz goz olmus durumdayim

acikcasi suan net bir karar vermedim cunku durumun neden bu hale geldigi hakkinda hic bir fikrim yok p.tesi gitip adam akilli konusmayi dusunuyorum problemin ne oldugunu ogrenip ona gore gereken tum islemleri gonul rahatligiyla yapayim diyorum.
benn olsam gitmem ya sana bisey yaparlarsa yada yanlız gitme ailen biliomu ne diyolar arkandalar mı

evlendikten sonra alindi ve ben bu konulara girip konustugumda utanmiyormusun para lafi etmeye diye tersliyen bir aileyle yuz goz olmus durumdayim

'Para lafı etmeye utanmıyorsun' diyorlar ama sana nafaka vermek istemiyorlar! Önce kendilerine baksınlar. Ne dediklerini umursama, nafakanı da, o arabadaki hakkını da iste. Bunlar senin Kanuni hakkın..

Kocan safça birimiydi nereye çeksen oraya giden tip mesela sen bişey desen itirazsız yaparmıydı huyu nasıldı yani genel olarak

aslinda isine gelen bir durum oldumu ne yapar eder onu elde etmek icin ugrasir ve yapar ama gel gelelim malesefki cok saf ona destek cikan birini gorunce dunyayi gozu gormez o kisiye tapar bir hal sergiler ve asla bu kisi dogrumu yanlismi dusunmez o kisi veya kisiler ne derse onlarin dedigi dogru onun icin. bunu zaman icinde farkli kisilerde cok farkettim uyarmama ragmen asla kabul etmez ve toz kondurmaz taki insanlarin isi bitip onu basindan atana kadar...

Ayı günü soyle ben bulurum dogum gunu ayı ve günü ne

05.05 olmasi gerekiyor fakat bu sadece kimlik ciktiginda konulan bir tarih kendisi de hangi gun dogdugunu bilmiyor ve hastane de degil evde dogmus sanirim cok sonradan kimlik cikmis.

benn olsam gitmem ya sana bisey yaparlarsa yada yanlız gitme ailen biliomu ne diyolar arkandalar mı

ailem biliyor tum detayina kadar anlattim acikcasi ailemden bir erkek goturup olayin icine dahil edip tartisma cikmasini istemiyorum onun icin ablami alip gidip sadece kendisiyle konusacaz bize artik bir neden soyler diye umuyorum

Ne yapayım mı? Boşanacaksınız tabiki. Bu ne biçim bir şey? Kimse size örf adet öğretecek değil. Anasının yanını çok istiyorsa bırakın kalsın. Açın boşanma davasını, o hakaret eden abilerini de şikayet edin, bir şey olmasa da uğraşsınlar.
Paralar bende kes sesini ne demek ya? İnsanın sekiz yıllık eşine hiç mi saygısı olmaz? Vicdansız adam...

Bence ayril cunki omur gecmez ayri evde oldugun halde abileri seni arayip hakaret ediyosa o eve gittiginde doverler bile seninkide sesini cikarmaz ayrilmak kolay degil tabi seviyosan ama en fazla 1 sene uzulursunz sonra iyiki yapmisim dersin oyalancak seyler bul kendine tatile cik falan kafa dagitirsin insallah hayirlisi olur cok uzuldm insallah duzelirsinizde gerek kalmaz ayrilmaya

ailem biliyor tum detayina kadar anlattim acikcasi ailemden bir erkek goturup olayin icine dahil edip tartisma cikmasini istemiyorum onun icin ablami alip gidip sadece kendisiyle konusacaz bize artik bir neden soyler diye umuyorum

Gitme, gidersen sende orda kalacakmissin gibi bi his var icimde.

Dün bi video izledim Facede. Adam karisina ceza olsun diye, saclarini kesiyo, kadinda öyle korkmus ki kucaginda cocugu sesini bile cikarmiyo. Biride elinde telefon gülerek olayi cekiyo. Nedense senin bu konun bana bu durumu hatirlatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…