Eşim benden boşanmak istiyor yardim edin lütfen

Ben böyle bişey duymuştum Almanya'da yıllarca kadın çalışmış kocası yatmış kadın tüm birikimini TC de değerlendirsin ev vs alsın diye kocasına vermiş 6 çocuk doğurmuş adam bir gün sırra Kadem basmış ailesine vermiş yıllarca paraları halbuki gidiş o gidiş şaka gibi kadın 6 çocukla çaresiz kalmış vay vicdansizlar

Biraz bekleyin bakalım hiç konuşmadan, eğer hala aklı başına gelmezse açın boşanma davasını ve oraya gitmeyin bence kesinlikle. Telefonda size hakaret eden abileri, oraya gidince ne yapar, hayatınız mahvolur

Bu laflar zaten son noktayı koymuş

gelme sakın tehditlerine, kararlı ve sağlam ol.. tamam sıkıntı yok boşanırım, beni bu şekilde tehditlerle kontrol edemezsin de.. sakın gideyim deme.. zaten ipin ucunu bi kere ona kaptırman artık kontrolu senden tamamen çıkarır

boşanın tabiii ailenizle durumu payşasıp yüz vermeyin bi beklentinizde yok hemen açın davayı izinizi de kaybettirin bu .... adama
değmez hayat çok güzel o süreyi bu ö... harcamayın

gitme sakın kocan belanı arıyor sen kimsenin kölesi değilsin.hakarette neymiş.5 abisi çiğ çiğ yesinde görsün gününü şikayet et ve uzaklaştırma iste abılerıne ve kocana sana bulaşırlarsa karakolu boylarlar.

Abiye hakarettler ettiren sana sahip çıkmayan bu erkek müsveddesine hala eşim mi diyorsun yazık üzülldüm

sanirim öküz ölmüş ortaklık bozulmuş bu adam size yaramaz boşanın gitsin demek ki bi doldurus yetiyomus onca yılı çöpe atmaya yol verin gitsin

Kadınların boyle hice saymalarina cildiriyorum
Yeteeerrr diye bagirasim geliyor avazim fazla ciktigi kadar
Bu ne saygısızlık bu ne seviyesizlik
Kendinizi hice saydirmayin
Bosanin gitsin bu ne boyle

ne yapicaksin gidiceksin bosanma davani acicaksin nafakanida kurusu kurusuna alicaksin ne hali varsa gorsun.. abisi falan ne alaka hangi hakla seni arayip hakaret edebilio agzinin ortasina .... verseydin bu ne curret esinde orda bunlari duyuyor bisey demiyor daha neler.... birak surunsun kilini kipirdatma bosa gitsin

Bence ortaya üçüncü bı şahıs girmiş olabilir.. yani bu çok üzücü ama aile bunu aşılamis olabilir esinize. Ben diyin boşuna uğraşmayın yuvayı yikmaya kararlı bu adam oraya gitseniz de mutsuz edecek sizi...

ben hala bu şoku atlatamadim buyu yapilsa bu kadar cabuk etkisini gostermez. gidip konussammi diyorum cunku yanliz hic birakmiyorlar onu telefonla konusurkende artik tartismaya giriyoruz.
Gidersen daha çok pişman olursun. Bu adam hiç mi yalnız kalmıyor konuşup barışmak care üretmek isteyen insan bi yolunu bulur yalnizken de arar seni. Yalnız birakmiyorlari Geç yani. Gitme. Aç davani kendi pişman olacak zaten

ben hala bu şoku atlatamadim buyu yapilsa bu kadar cabuk etkisini gostermez. gidip konussammi diyorum cunku yanliz hic birakmiyorlar onu telefonla konusurkende artik tartismaya giriyoruz.
Gidersen daha çok pişman olursun. Bu adam hiç mi yalnız kalmıyor konuşup barışmak care üretmek isteyen insan bi yolunu bulur yalnizken de arar seni. Yalnız birakmiyorlari Geç yani. Gitme. Aç davani kendi pişman olacak zaten

Bence sen ustune dusdukce birsey sanir kendini dahada kabalasir. Cok net belliki doldurmuslar ... bence kararinin bosanmak oldugunu soyle (gozunu korkutmak icin) ve bidaha cevap verme ne mesajlarina ne aramalarina ... sevdiyse gercekten seni donecektir yoksa zaten abisinin sana oyle konusmasina musade eden, sana ailesinin yaninda bagirip cagiran, bu derece gaza gelebilen bi insandan hayir gelmez ... ailende arkanda ve calisabilecek durumdaysan korkacak birseyin yok ... cocugun varmi ?

Abiler paranın kokusunu almışlar. Gaza getirip senden uzaklastirmislar ki para onlara kalsın. Jiyancan gelmezse de sana birini buluruz demişlerdir. Sanırım eşin ezik karakterli biri. Ben olsam gelmeyi düşünmüyorum der sonrada kendisiyle muhattap olmazdım. Çok istiyorsa kendi dava açsın.

Benim anlamadigim 8 yil ailesinin yanina hic gitmeyen bir adam neden 3 gunlugune gitti ve donmuyor? Sizin esiniz umitsiz vakka gibi duruyor. simdiden yolunuzu cizin derim. Hic kimse vazgecilmez degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…