Eşim benden boşanmak istiyor yardim edin lütfen

Bu denli karaktersiz bi adamla ömür geçmez ki. Boşanmak istemesi isabet olmuş. düşünüyor musun daha sen?

arkadaslar bugun gorustum bosanmak istedigimi soyledim pek yanasmadi ama yarim saat sonra ailesinin yaninda beni arayip anlasmali bosanma olup nafaka vs hic bir talep olmadan bir bosanmayi teklif etti. sesi hoperlore almis herkese dinletiyordu yani tek basina bu kararlari vermiyor yanindakiler surekli biseyler soyluyor oda papagan gibi tekrar ediyordu. bu durumda ne yapacagimi bilemedim. dusunmem icin zaman ver dedim. simdide msj atiyor beni sevdigini ama benim onun yanina gitmek istemedigim icin bu sekilde davranip buna mecbur kaldigini soyluyor.

Eşin ortalık durulup aklı başına geldiğinde çok pişman olacak da iş işten geçmiş olmasa bari.

Boşanmak istemiyorsan Acele etme, istiyorsa o açsın davayı. Bence anlaşmalı boşanıp da rahat etmesine de fırsat vermemelisin, uğraşsın dursun madem . Ama yok artık istemem, boşanırım zaten diyorsan yinede anlaşmalı boşanma bence, kolayca bitiremesin

Ben senin yerinde olsam kesinlikle ama kesinlike anlasmali bosanmaya yanasmazdim. Birak sürünsün. Terbiyesiz. Esinin maddi durumu nasil, birikimi falan var mi bilmiyorum ama sanki ailesi onu baska sebeblerden orda tutuyormus gibi geldi. Oda saf hemen kanmis. Senin yerinde olsam, anlasmaliyi kabul etmedigini. Bundan sonra seninle görüsmek istediginde avukat araciligiyla yapmasi gerektigini söyler. Ondan sonrada telefonu sosyal medyayi yani sana ulasabilecegi alanlari kapatirdim. Gör bak nasil tipis tipis geliyor.

O yolladigi mesajlarida silme, mahkemede kullan.

90-2000 arasında buyuyen erkeklerde bir sıkıntı var sanırım o donemde ne olduysa erkekler iyice pısırık güvensiz ve kendi başlarına hareket edemeyen bireyler olmuşlar..

buradaki konulardan çoğu bununla alakalı.. o dönemde kızlar erkek gibi yetişmiş erkekler kız gibi... ne yapmış bu dönemin anneleri nasıl bir hata yapmışlar anlayamıyorum..

EŞİnin burcu ne merak ettim bide ailesinin sozunu çigneyemeyen birimiydi hep ? Sen ailesiyle 8 yıl hiç gorusmedinmi gidip gelmedinmi oraya

Sabret...
Anlaşmalı boşanma sakın...

Kesinlikle telefonda konuşma.
Tüm derdini mesajla anlattırmaya çalış.
Gizli telefon kaydı yapmak suç ama mesajlar delil olarak kullanılıyor.
Sakın silme.
Ve anlaşmalı boşanma.
Esinin evi var mı? İçinde oturduğunuz ev sizin mi? Evliyken alınmış mal var mı?
İçinde oturduğunuz ev sizinse, git aile konutu şerhi koydur. Satamasın.
Evliyken de aldığı mal varsa onlar zaten bölünür, öncesinden olan malları zaten senin olmaz.
Niye böyle tutuştular anlamadım.
Gayet sert konuş.
Bir dahakine avukatımla görüş dersin.
Sen çalışıyor musun?

Hakikaten burcu ne eşinin , bu kadar dolduruşa gelebilen bir insan , ne olduda 8 sene sonra birden böyle oldu , aileci oldu çıktı , sanki tamamen inada bindirmis sen oraya gitsen nolcakki abisine sana hakaret etmesine izin veren bir insan oraya gittiğinde sana neler yasattirir , hayatın iyice cehenneme döner . Bence sen bir görüşme talep et hickimse olmadan başbaşa ve al karşına sakince konuş ben senin için her yere gelirim ama ailenin bana hakaretlerine bile göz yumuyosun sen beni sevmiyorsun vs boyle ince yerden girebilirsin . Çocuk varmı bilmiyorum ama 8 sene var ortada bence bu konuşmayı yapmalısın . Hee baktın olmuyor değişen bişey yok , sakın anlaşmalı boşanma sakın yani . Senin 8 senelik emeğin var kolaymi öyle , maddi manevi bütün haklarını al bacım erkeklere hiç acimam herzaman olan kadına oluyor ..

Düşüneyim bile demeyecektin ben bunları hak etmedim ne gerekiyorsa o olaak diyecektin çekişmeli açacağını söyleyecektin bak eşin asla sen dik bi duruş sergilediğinde geri dönecek bence verilen akıl boşandan ziyade böyle yaparsan oda buraya gelmeye mecbur kalır şeklinde

koca sizin canım ama size böyle terbiyesiz saygısın olmamalı
şok olduğum abisi arayıp hakaret etmiş olmasıe
eşinizin beynini yıkamışlar
oğlunu çalan gelin olmuşsunuz halbu ki olay çok farklı
kartların hepsini iptal edin
hesabınızdaki bütün parayı çekin
bir daha aradığında ağzının payını verin
verin veriştirin korkutun iyicene size kim oluyorda hakaret ediyorlar

Çok enteresan bir olay.. 8 yıl ve ondan öncesi ailesi'ile hiç görüşmeyen bir insan, yıllar sonra ailesi'ile 3 günlüğüne görüşmeye gidip'de eşini arayıp boşanmak istediğini söylemesi çok şaşırttı beni.

Yerinde olsam gider davayı açarım
Ayrıca küfür eden abiye de bir hakaret davası ilave ederim
Bu karakterde bir adam için asla mücadele etmem asla

Tovbe ya abisi sanki adamin bakmakla yukumlu oldugu esi gibi konusmus. Siz de para koparmaya calisan abi pozisyonuna düsmussunuz. Roller degismis yani. Yemin ederim kkyi okudukca tiksinmeye basladim erkeklerden. Ne fayda gormus acaba 8 sene boyu abisinden, simdi abi kiymetli olmus. Adami zorla mi alikoyuyorlar anlamadim ki insan nasil birden degisir.

Şimdi son durum nedir konu sahibesi ?? Neye karar verdin, ne yapacaksın?

Yuh artik şaka gibi bir şey esiniz bu insanlar ne yiyor ne iciyor da bole bozuk mayalari var anlamadim... anadigim bu adamdan HAYIR GELMEZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…